Andrea, чудесни стихове! :blink:
Марая, да ~ съвпадът на Нептун с Луната дава финна чувствителност, сензитивност на границата на ясновидство, усещане на емоциите на другия/те, желание да си в свят, изпълнен само с красота и хармония... Тъй като обаче живеем в материята, тук всичко е дуално :blink:
Всеки хороскоп и човек са уникални; това, което ми прави впечатление, че наталната карта е абсолютно уравновесена, в смисъл - положителните и напрегнатите аспекти са така балансирани, че да "дадат" една неутралност, която обаче "
е в развитие", в смисъл - човек може да работи върху развиване на определени качества и заложби...
Това, което лично мен ме "спасява" :rolleyes: :blink: от тази прекомерна чувствителност е силата на слънчевият ми знак Телец, съчетана с не по-малко силовия Асцендент Скорпион; както и точният съвпад на Марс със Сатурн в картата ми - определено фрустрацията е много голяма, обаче тя ти дава усещането, че
можеш да се справяш :blink:
...алкохол не близвам и никога не съм го правила :blink:; приоритет е здравото тяло /храм на душата ми :blink:/ и съм вегетарианец, практикувам йога и се интересувам от алтернативни методи на лечение...
~ малко от моите стихове - все пак темата е за Нептун :blink:
http://www.youtube.com/watch?v=GbcsItHtjyA&feature=player_embedded#! ...
Лилиеви мисли върху белите листи
изписвам мастилено с крехките пръсти,
с трепет на първа Луна идват потайно
с нови одежди и име незнайно
люлякови мисли посипани сънно
в локвички синьо мълчание
разтварящи се бавно и пълно
в акорди ~ признание
мисли гардения в ярко кресчендо
простенват и отзвучават ведно
с желание наситено бордо
в златистата омая на едно...