Здравей Гост

Лунни възли в домовете

• 144 Отговора
  • 26137 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Лунни възли в домовете
« Отговор #60 -: Януари 11, 2011, 07:13:05 pm »

Шулман и Жан Спилър съм ги чел, но не съм от тези, които копират другите, а от тези които могот да си позволят друго творческо тълкуване! :49:  

Нищо творческо не съм забелязала в твоите интерпретации, по-скоро ми приличат на древни арабски тълкувания,които в съвременната астрология нямат място вече.

То всеки може да каже това, което казваш. Ще се радмам много да мога да прочета твойте тълкувания на лунните възли в домовете.  :49:

Надявам се правиш разлика между творческо мислене и иновативно.

За да имаш различно виждане не значи , че трябва да измислиш нещо ново, а то дефакто да е пълна глупост. Това е перчене, а не творческо мислене, с цел да се изпъкне се мисли " нова астрология ". ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #61 -: Януари 11, 2011, 07:16:53 pm »
Абе къде изчезна Нереална да дойде да си напише дисертацията по психология " Простотията и злобата по хората ходи!"  :P ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #62 -: Януари 11, 2011, 07:18:04 pm »
Абе къде изчезна Нереална да дойде да си напише дисертацията по психология " Простотията и злобата по хората ходи!"  :P ;D

Мен ли визираш Дивна, говори директно аз съм Стрелец ще го понеса без проблеми?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #63 -: Януари 11, 2011, 07:45:26 pm »

Шулман и Жан Спилър съм ги чел, но не съм от тези, които копират другите, а от тези които могот да си позволят друго творческо тълкуване! :49:  

Нищо творческо не съм забелязала в твоите интерпретации, по-скоро ми приличат на древни арабски тълкувания,които в съвременната астрология нямат място вече.

То всеки може да каже това, което казваш. Ще се радмам много да мога да прочета твойте тълкувания на лунните възли в домовете.  :49:

Надявам се правиш разлика между творческо мислене и иновативно.

За да имаш различно виждане не значи , че трябва да измислиш нещо ново, а то дефакто да е пълна глупост. Това е перчене, а не творческо мислене, с цел да се изпъкне се мисли " нова астрология ". ;)

Разбрах ме вече че е пълна глупост за теб да четеш мойте тълкувания, но къде са твойте тълкувания, за да можем да разберем кое не е глупост, или ще водим сладки кръчмарски разговори, нали така? Наздраве! :leos:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Януари 11, 2011, 07:55:35 pm »
Питането, което ми се струва, следва подобни заключения е - "какво правят останалите *творци*, *трезвеници*, *добряци* и *интелигенти* в подобна среда?"

В един момент си отиват...
Оставаме ние, мазохистите. Искам да ме боли... ох...ах.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Януари 11, 2011, 08:01:00 pm »
Питането, което ми се струва, следва подобни заключения е - "какво правят останалите *творци*, *трезвеници*, *добряци* и *интелигенти* в подобна среда?"

В един момент си отиват...
Оставаме ние, мазохистите. Искам да ме боли... ох...ах.  ;D

:rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Януари 11, 2011, 08:04:51 pm »
Майтап няма, но навремето един уважаван от мен астролог ме пита на лични във връзка с изявите ми в друг астрологичен форум "Престоят ти в оня форум да не е част от мазохистичната ти програма?". Смях се от сърце.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Януари 11, 2011, 08:13:09 pm »
Лунни възли

Лунни възли - Обвързване, връзки Лунните възли (възходящ и низходящ) са пресечните точки на еклиптиката и орбита на Луната, които се придвижат през зодиака по часовниковата стрелка.

Може да не съм разбрала правилно, но лунните възли не се ли движат обратно на часовниковата стрелка? Сега са в Козирог и Рак, а скоро ще преминат в Стрелец и Близнаци????   :unsure:

Perla, планетите се движат обратно на часовника, а възлите - по посока на часовника - обратната посока на Зодиака...

Благодаря ти..нещо не съм разбрала.  :blink:

Изумена съм....,това е началото на астрологията....Съзирам неувереност.... :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Януари 11, 2011, 08:15:43 pm »
Майтап няма, но навремето един уважаван от мен астролог ме пита на лични във връзка с изявите ми в друг астрологичен форум "Престоят ти в оня форум да не е част от мазохистичната ти програма?". Смях се от сърце.  ;D

:rolf: Що не му каза , че е вид терапия.... :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Януари 11, 2011, 08:19:08 pm »

Терапия с отрова.  ;D Духовността и езотеризмът са само за камуфлаж.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Януари 11, 2011, 08:26:31 pm »

Терапия с отрова.  ;D Духовността и езотеризмът са само за камуфлаж.

Сладка отрова.... ;D

*

tadj-all

« Отговор #71 -: Януари 11, 2011, 08:27:44 pm »
Темата е за Лунните възли, нали?
За к'во говорите вие, че не ви разбирам? :-\
К'во пак намесвате нещата извън..... :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Януари 11, 2011, 08:31:00 pm »
Фокусът на темата отдавна се е изместил, доколкото виждам. А и в този форум всеки говори каквото пожелае в темите, не се случва за пръв път, нито за последен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #73 -: Януари 12, 2011, 12:56:46 am »

*

Инти

• 2068
« Отговор #74 -: Януари 12, 2011, 01:17:34 am »
Разбрах ме вече че е пълна глупост за теб да четеш мойте тълкувания, но къде са твойте тълкувания, за да можем да разберем кое не е глупост, или ще водим сладки кръчмарски разговори, нали така? Наздраве! :leos:

Ако си направиш труда можеш спокойно да откриеш мои авторски теми публикувани в сайта.   ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #75 -: Януари 12, 2011, 03:11:15 am »

Ако си направиш труда можеш спокойно да откриеш мои авторски теми публикувани в сайта.   ;)

Пак влязахме в кръчмата, кой какво има и какво не, много сме силни на думи. Само който не е влязъэл във форума не е писал тема тук. :57: За лунните възли в домовете, няма никой в къщи, или? :25:

Чук, чук, чук, кой се крие тук
тук се крие сладка, орехова ядка! :85:

*

Инти

• 2068
« Отговор #76 -: Януари 12, 2011, 03:30:55 am »
Пак влязахме в кръчмата, кой какво има и какво не, много сме силни на думи.

Заповядай, наслаждавай се на четенето.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3207.20.html

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #77 -: Януари 12, 2011, 03:41:04 am »

Благодаря че ме спаси от фалшивите ми надежди, че може да има нещо написано от теб за лунните възли. Два пъти ме разочораваш, достатъчно е вече.  :leos:

*

Инти

• 2068
« Отговор #78 -: Януари 12, 2011, 03:45:04 am »
Говорим за творческо мислене. А и всички са наясно, че това което си написал също не е авторско относно темата за възлите, така че е безмислено да претендираш за това, пък камо ли за творчество.

*

Feia

« Отговор #79 -: Януари 12, 2011, 03:47:40 am »

Ама ти тук цитираш това, което си преписала от книгата "Астероидните богини".