Здравейте, захванала съм се да анализирам една карта и забелязах някои притеснитерлни неща в нея, които се опитвам да разбера :blink: Ще се радвам на малко помощ.
Това, което ми направи впечатление е множеството напрегнати аспекти – предимно квадрати, които ще се опитам да опиша:
1. на ДСЦ е транзитен Плутон У4 дом е в съвпад с натален Нептун У8 и тъкмо ингресира в 7ми; в същия момент е в точен квадрат с натална Луна в 4ти (У12) – опозират натален Сатурн на АСЦ.
2. Транзитен У8 е в квадрат с нат. Слънце в 12 и в тригон с прогресивно Слънце, а прогресивното Слънце съвпада с транзитния Сатурн в 1 дом(в критичен 0 градус. Тр. Сатурн съвпада и с прогресивния при орбиса 2градуса и в широк съвпад с наталния на АСЦ)
3. Транзитен СЛВ в 29гр Рак съвпада с нат. Слънце в 0 гр Лъв – критични градуси.
4. Обръщам внимание, че в критичен 13 градус е К4 и К8
5. Относно прогресиите за периода –
- Прогресивна Луна съвпада с пр. Плутон и е в разходяща опозиция с транзитна Луна в Близнаци
6. В Солара – Плутон е в 4 дом и тъй като не съм много наясно със соларите, ще спра до тук.
В соларната картата на близък за периода – сол. Сатурн е в 12 и съвпада със натален СЛВ; Слънцето е в 8, а Плутон от сол. 6ти е в натален 4.
Според мен, прогресивната Луна отключва събитията при съвпада с Плутон. По натал са налице предпоставки за трудни събития. Дали Нептун във Водолей ще екзалтира и ще спре негативните процеси, да предотврати събитие? Удавяне ли е? Натрапчива е внезапността на събитията и намесата на тежките транзити на Нептун и Плутон. Нямам идея дали има лунации за периода, затова не съм ги изследвала, но нали много астролози смятат, че предимно Луната отключва събитията…
Имали други аспекти, които не виждам? Вие какво бихте казали? Ще се радвам да чуя мнения :blink:
Ще кача и картата за всеки случай.