Здравей Гост

Изгубен човек... моля Ви за помощ

• 100 Отговора
  • 9527 Прегледи
*

perla

• *
  • 73
Re:Изгубен човек... моля Ви за помощ
« Отговор #40 -: Януари 12, 2011, 09:37:28 pm »
Не все още нищо... търсихме го, но го няма.. :) Дано е добре се моля :'(

Качи на баща ти картата....
Ще се помоля всичко да е наред.... :blink:

Това е картата на баша ми :)

Благодаря

Дирекционния Уран е в съвпад с Марс - втория управител на 4 дом, а транзитния Уран е в опозиция на Слънцето му. Това не е май добре.  :-\  
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 12:44:00 am от perla »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Януари 12, 2011, 10:29:45 pm »
Има и други показатели, които засега няма да коментирам, докато не се получи информация за дядото. Интересно ми е как ще се проявят във времето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #42 -: Януари 13, 2011, 02:58:46 am »
Здравейте,

все още не сме го намерили, няма никаква вест... Пуснат е за национално издирване, цяла нощ и цял ден го търсим. Той е тръгнал за пенсията вчера към 4-5 (без да знаем). Разбрахме, че има копие в себе си на личната карта(оригинала е в баща ми, тъй като дядо ми не излиза никъде). Бил е в пощата и е показал ксерокопие и си е взел парите.
 Това засега... :'(

Какво ще даде уран и слънцето му и марс и уран

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Януари 13, 2011, 03:08:09 am »
Здравейте,

все още не сме го намерили, няма никаква вест... Пуснат е за национално издирване, цяла нощ и цял ден го търсим. Той е тръгнал за пенсията вчера към 4-5 (без да знаем). Разбрахме, че има копие в себе си на личната карта(оригинала е в баща ми, тъй като дядо ми не излиза никъде). Бил е в пощата и е показал ксерокопие и си е взел парите.
 Това засега... :'(

Какво ще даде уран и слънцето му и марс и уран

Той е възрастен , не би могъл да отиде далеч...!
Съжалявам...,наистина съжалявам...Дано скоро разберете къде е ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Януари 13, 2011, 03:15:56 am »
Именно... а го търсихме навсякъде.... дано стане чудо и го намерят жив и здрав.... 

« Отговор #45 -: Януари 13, 2011, 03:30:42 am »
Изпепеляваща, съжалявам, че не мога да разгледам хорара и да ти помотна, но не знам какъв сигнификатор да определя за дядото, а това за една такава прогноза е е от изключително значение.  :( Надявам се да го намерите жив и здрав.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #46 -: Януари 13, 2011, 04:10:10 am »
Не се притеснявай :) Благодаря на всички, които се включиха  :wub:

*

Инти

• 2068
« Отговор #47 -: Януари 13, 2011, 04:50:25 am »
До часове...ще се намери!
Има ли близо до Вас река , канал , вода.....?

Е, да ама не се намери до часове.

Изпепеляваща, аз не мога да гледам на хорар, но наредих таро.

Интересно два пъти тегля едни и същи карти за два различни въпроса.

Дядо ти е жив, но са замесени някакви личности - Рицар Жезли и Кралица Пентакли, може да е при тях в момента. Освен това два пъти ми излиза този Рицар Жезли и 10 - ка пентакли, последната карта се свързва със парите, богатството, а той нали е излязал да си вземе пенсията. Лошото е, че ми се падна Дяволът, това може да значи, че са го ограбили и да са му взели парите по пътя.

Няма да гадая, надявам се всичко да приключи добре в крайна сметка. :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Януари 13, 2011, 04:53:42 am »
До часове...ще се намери!
Има ли близо до Вас река , канал , вода.....?

Е, да ама не се намери до часове.

Изпепеляваща, аз не мога да гледам на хорар, но наредих таро.

Интересно два пъти тегля едни и същи карти за два различни въпроса.

Дядо ти е жив, но са замесени някакви личности - Рицар Жезли и Кралица Пентакли, може да е при тях в момента. Освен това два пъти ми излиза този Рицар Жезли и 10 - ка пентакли, последната карта се свързва със парите, богатството, а той нали е излязал да си вземе пенсията. Лошото е, че ми се падна Дяволът, това може да значи, че са го ограбили и да са му взели парите по пътя.

Няма да гадая, надявам се всичко да приключи добре в крайна сметка. :25:

Вероятно това съм искала.... :blink: , за съжаление не винаги става това което искаме..., а и не сме съдници за да проектираме онова което виждаме... :blink: Нямаме право на някой неща....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #49 -: Януари 13, 2011, 05:13:06 am »

Вероятно това съм искала.... :blink: , за съжаление не винаги става това което искаме..., а и не сме съдници за да проектираме онова което виждаме... :blink: Нямаме право на някой неща....

Марая, начина по който е написано, звучи сякаш си пророк Илия, ако беше написала надявам се да го откриете в близките часове е друго. Когато изразяваш предположение го напиши така, че да се разбере правилно, а ти го пишеш всякаш четеш от Акаша " До часове ще се намери" ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Януари 13, 2011, 05:14:00 am »

Марая, начина по който е написано, звучи сякаш си пророк Илия, ако беше написала надявам се да го откриете в близките часове е друго. Когато изразяваш предположение го напиши така, че да се разбере правилно, а ти го пишеш всякаш четеш от Акаша " До часове ще се намери" ;)

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Инти

• 2068
« Отговор #51 -: Януари 13, 2011, 05:16:41 am »
Смей се , смей се, човека може още дълги часове да не се намери.

« Отговор #52 -: Януари 13, 2011, 05:31:05 am »
Защо не оставите предположенията.. и всички "но, ама, ако..."  Защо във всяка тема трябва да се "джавкате"?
Инти, за твоя песимизъм знам достатъчно... не е нужно да заразяваш и другите около теб с него!
Аз за съжаление немога да помогна нито с хорара, нито с таро, нито с боб.. но мога да се моля с цялото си сърце и душа час по-скоро да намерите дядото жив и здрав..  :) Бъдете силни и не губете вяра!  :wub:
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

« Отговор #53 -: Януари 13, 2011, 05:40:10 am »
Дано наистина.. дано  :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #54 -: Януари 13, 2011, 07:50:25 pm »
Сега виждам тази тема. Та, въпросът е дали ще се намери този човек и за съжаление, моят отговор е не. След като е дядо на бащата, трябва да е по седми дом. Имаме си нептун, който си говори за загуба и объркване. Луната прави опозиция към сатурн, квадрати към марс и слънце. Три пъти дава този отрицателен отговор. Не знам, освен, ако Изпепеляваща не имала друго предвид като задава въпроса.

П.С. Щасливка, ако Интито е песимист, аз ще съм трамвай!
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #55 -: Януари 13, 2011, 07:56:18 pm »
След като е дядо на бащата, трябва да е по седми дом.

По седми е, както и да въртиш /дали ползваш класическата схема или не за баща, дядо/, а и тя, освен всичко друго го е задала по име - файла е записан така и въпроса изписан горе като име на хорара. Не разбрах дори защо по-рано имаше чуденки по кой дом е; но и на мен картата не ми хареса като въпреки това пожелавам и се надявам да се намери...
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 08:01:55 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Януари 13, 2011, 08:03:40 pm »
Хорарната карта не ми се стори много обещаваща, затова премълчах още в началото, но пък да видим... Допълнителна информация по въпроса може да се потърси в картите на неговите близки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #57 -: Януари 13, 2011, 10:11:18 pm »
Защо не оставите предположенията.. и всички "но, ама, ако..."  Защо във всяка тема трябва да се "джавкате"?
Инти, за твоя песимизъм знам достатъчно... не е нужно да заразяваш и другите около теб с него!

Щастливка, ти си достатъчно интелигентна и можеш да направиш разлика между песимизъм и реализъм. Няма как да ми кажеш , че знаеш достатъчно за моя песимизъм , първо защото не ме познаваш достатъчно. Второ, това че правя апострофи и забележки не е равнозначно на заяждане, джафкане и разнородните му там, но Марая е хубаво да си дава сметка за думите.

Ако днес някои напише, че е болен от рак и пита дали ще оздравее в астрологичен аспект, и аз напиша публично да ти ще живееш дълги години, и го пиша категорично и ясно, а пък той утре се спомине, не излиза ли доста помпозно и инфантилно от моя страна.  ;)

Ако изказваш от твое име нечии други мнения е друг въпрос, но аз много добре помня и знам кой как се изразява. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Януари 13, 2011, 10:20:58 pm »
Изпепеляваща има ли нова информация за дядо ти? :rolleyes:

« Отговор #59 -: Януари 14, 2011, 12:01:40 am »
Здравейте,

дядо ми се намери...  :blink: :blink: :blink: Жив и здрав.... намерили са го  близо до някакви релси или нещо такова (по -късно ще Ви кажа със сигурност) и ни се обадиха от 3-то районно. Бях споменала , че е възрастен и със склероза ... Незаем точно какво се е случило (и той незнае или не може да обясни), но не е нищо фатално :))) Намирането е станало по обяд / следобяд мисля. Самият той не е притеснен от случилото се  :-\

Благодаря на всички за помоща.