Здравей Гост

Изгубен човек... моля Ви за помощ

• 100 Отговора
  • 9476 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Изгубен човек... моля Ви за помощ
« Отговор #80 -: Януари 14, 2011, 01:54:12 am »
Съни,старците са по Сатурн.

Колкото до релсите,влаковете  и 9 ти дом-аз ги възприемам така,защото често минават през диви и открити местности,няма отклонения по маршрута,могат да бъдат продължителни пътуванията вкл и задгранични.По време на едно такова пътуване се срещат различни социални "прослойки",етноси и прочие.По 3ти дом гледам пътуването главно с кола и основно през населени местности,с възможности за смяна на посоката и маршрута и за по-близки разстояния.Определено не смятам,че по 9ти дом са само задграничните пътувания-за мен той включва и екскурзиите (с опознавателна или приключенска цел),посещаването на села,храмове и т.н. в самата страна.Колкото до влаковете може да се направи и още една аналогия-те са огромни,а огромните размери са по Юпитер  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #81 -: Януари 14, 2011, 01:56:25 am »
Съни,старците са по Сатурн.

Да, определено и на мен повече ми прилягат по него, затова го казах.

За влаковете - връзва се, аз с моя акцентиран 9 дом много обичам да пътувам с тях, макар рядко да ми се отдава такава възможност. Харесва ми как си описал нещата.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #82 -: Януари 14, 2011, 02:10:26 am »
Аз пък бях сигурна, че ще се намери жив и здрав, и то без да гледам никакви карти. Тя Изпепеляваща знае.

Вие двете сигурно си имате някаква тайна.

Имаме си, да. Може ли?

*

missKapriz

« Отговор #83 -: Януари 14, 2011, 02:16:18 am »
изпепеляваща,дядо ти използвал ли е автобус

*

Инти

• 2068
« Отговор #84 -: Януари 14, 2011, 04:17:34 am »
Здравейте,

дядо ми се намери...  :blink: :blink: :blink: Жив и здрав.... намерили са го  близо до някакви релси или нещо такова (по -късно ще Ви кажа със сигурност) и ни се обадиха от 3-то районно. Бях споменала , че е възрастен и със склероза ... Незаем точно какво се е случило (и той незнае или не може да обясни), но не е нищо фатално :))) Намирането е станало по обяд / следобяд мисля. Самият той не е притеснен от случилото се  :-\

Благодаря на всички за помоща.

Това е чудесна новина. ;D Не знам за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, ако един го направи, значи може да се повтори.

Добре, че има пророци да помагат на този свят  ;D

« Отговор #85 -: Януари 14, 2011, 04:20:27 am »
Здравейте,

дядо ми се намери...  :blink: :blink: :blink: Жив и здрав....

Аз тези дни си мислех как ли ще оцелее навън в този студ, но добре, че сте го намерили.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #86 -: Януари 14, 2011, 04:21:30 am »
 Странно, но в началото когато писнах хорара повечето хора казаха, че всичко е наред и ще се намери... :)
 Радвам се,че стана и така :)

Да полицията ни се обади, те са го намерили.
Мария, майка ми каза че към 2/ 2 и нещо.  ;D
Мис каприз мисля, че е използвал, поне той така казва...
Относно Ана да тя ми писа на лично съобщение. Ана, майка ми каза, че и точно така е било. Той се е чудел на цялата суматоха, че го търсим...
Може би този Нептун дава това, знам ли  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #87 -: Януари 14, 2011, 04:24:59 am »
Странно, но в началото когато писнах хорара повечето хора казаха, че всичко е наред и ще се намери... :)

Относно Ана да тя ми писа на лично съобщение. Ана, майка ми каза, че и точно така е било. Той се е чудел на цялата суматоха, че го търсим...

Радвам се , че всичко е наред! ;D
Имам молба към теб.... ;D Ако ти е трудно да ми запомниш името , не се обръщай към мен по име...Става ли? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #88 -: Януари 14, 2011, 04:26:39 am »

Може би това е квадрата Луна/Марс-Марс е У3-автобуса-Объркал е автобуса :lol:Нептун дава объркване и заблуди-доста "сполучливо" е попаднал в 7 дом-дома на дядото

МарАя,името е МарАя ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Януари 14, 2011, 04:28:01 am »

Може би това е квадрата Луна/Марс-Марс е У3-автобуса-Объркал е автобуса :lol:Нептун дава объркване и заблуди-доста "сполучливо" е попаднал в 7 дом-дома на дядото

МарАя,името е МарАя ;D

:rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #90 -: Януари 14, 2011, 04:34:09 am »
Добре, добре съжалявам за грешката - неволна е МарАя ;) Май наистина е объркал автобуса, иначе през цялото време е вървял... Намерили са го от 3-то районно, това е пазара Д. Петков, К.Величков... как е стигнал до там и къде е вървял незнам... :rolleyes:

« Отговор #91 -: Януари 14, 2011, 04:37:39 am »
Добре, добре съжалявам за грешката - неволна е МарАя ;) Май наистина е объркал автобуса, иначе през цялото време е вървял... Намерили са го от 3-то районно, това е пазара Д. Петков, К.Величков... как е стигнал до там и къде е вървял незнам... :rolleyes:
Интересно ми е в каква посока е мястото където са го намерили  ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Януари 14, 2011, 04:38:03 am »

Интересно.., паричките в него ли са ?

« Отговор #93 -: Януари 14, 2011, 05:19:03 am »
Да, гледай какво нещо... липсват му само 15 лева  ;D ;D ;D ааа сега се сетих, ако Ви помогна с нещо бил е с бастунче.
А Марая после искам да те питам нещо   ;D ;D ;D :wub:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #94 -: Януари 14, 2011, 05:20:41 am »
Бастунчето е по Хирон,а той е в негов 1ви  :blink:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #95 -: Януари 14, 2011, 06:18:02 am »

Е тука вече аз се уплаших... от себе си...., защото го видях на пазар дядото... Обаче ми се струваше като Женския пазар... Баси... Ще хвана да си изкарвам парите като врачка! Хех!  :rolf: :rolf: :rolf: Обаче гледам, че не съм ти писала по въпроса... Сега постфактум е лесно да кажа така... Във всеки случай ти като каза, че сте го намерили при релси, си викам: "Е начи тва чувство - за пазара, дето го дърпат хора там и той - учуден -  ме е излъгало" И сега напрао изтръпнах като прочетох...
Ще ти драсна още 2 реда на лични, за да завършим темата "тайно".

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 14, 2011, 06:20:56 am »
Да, гледай какво нещо... липсват му само 15 лева  ;D ;D ;D ааа сега се сетих, ако Ви помогна с нещо бил е с бастунче.
А Марая после искам да те питам нещо   ;D ;D ;D :wub:

Питай!  ;D ;)

« Отговор #97 -: Януари 14, 2011, 06:25:02 am »
;D аз съм единственото момиче, но няма да се женя... поне така си мисля. А ти ми каза, че до 2 год ще срещна голямата любов

Иначе дано го намерят и да е добре моля се :(

Дирекцията работи.... :blink:
Каза, че ще миобясниш по - късно  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Януари 14, 2011, 06:29:02 am »
;D аз съм единственото момиче, но няма да се женя... поне така си мисля. А ти ми каза, че до 2 год ще срещна голямата любов

Иначе дано го намерят и да е добре моля се :(

Дирекцията работи.... :blink:
Каза, че ще миобясниш по - късно  ;D ;D ;D

Дирекциите имат няколко възможни проявления...В този случай видях , че са *атакувани8 5-ТИ ДОМ И 7-МИ ДОМ....
Съвпада акцентира тези домове...Това е късмет защото аз търся късмета по оста 5/11...
Вероятността баща ти да спечели от сдружения , дела , партньори е голяма.
И тъй като говорим за тежки планети 2*= 2години.../сходящ и разходящ/ аспект... ;) , това индикира и брак /узаконяване/ на връзка...на дете/5-ти дом/....момиче защото и двете планети са женски... :blink:

« Отговор #99 -: Януари 14, 2011, 06:33:51 am »
Точно толкова ти ми каза по моята карта за да срещна истинската любов  :rolleyes:
Дано,дано ...  :P :P :P

Благодаря ти :)