Здравей Гост

Какъв е вашия Меркурий

• 87 Отговора
  • 12924 Прегледи
Re:Какъв е вашия Меркурий
« Отговор #80 -: Януари 17, 2011, 04:46:48 am »
може би търсейки продуктивност на по-външно ниво, но пък и това го е имало преди- обаче с тази разлика, че сякаш ме е водил за ръка на сляпо, а сега по-осъзнато и целенасочено.     

Дамммм, това е много важен извод!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #81 -: Януари 17, 2011, 05:00:21 am »
В моята карта не съм го засичала ретрограден. За прогресивния Меркурий говоря. Чак 2076-та ще стане ретро. Ако доживея до тогава. ;D... Или греша нещо? Родена съм 2 дни след като е станал директен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Януари 17, 2011, 05:01:51 am »
Разбирам те, Лиле, не ти става хубаво, че ти е Овенски Меркурия и се чувстваш отхвърлена, разбирам ти мъката :P

Но онова за знаците е факт! :P

Как да се чувствам отхвърлена и то от едно пале? Ти сериозно ли говориш?  ;D

Онова за знаците е циркаджийска история, излязла от устата на човек, който явно много си вярва. Защото няма кой друг да му повярва.  ;D

Ако мислиш, че много се засягам на слънчев знак или Меркурий, ще ти дам друг пример. И я ми кажи дали описанието на зеленото камъче (със смарагди се лекуват проблеми по Меркурий, ако не знаеш  ;)) важи и в този случай. Предполагам, че няма да отречеш, че имаме удоволствието да познаваме друг човек от друг форум със същата позиция - Слънце в Овен и Меркурий, разположен след Слънцето, в същия знак (при това в квадратура с Луната). За Ynok ти говоря, ако не се сещаш.

Е, не става ли? Доколкото го познавам, е и прекрасен психолог, има много фин усет за човека. Хайде и него сега да го изгорим на кладата, само защото има Меркурий в Овен.  ;D

Не си струва лизането на задници за едното знание. Знанието е вътре в теб.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Януари 17, 2011, 05:04:21 am »
Родена съм с ретро мерк , по прогресии е директен....В 1-ви дом е , преди слънцето е и е източен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Януари 17, 2011, 05:18:00 am »
В 1-ви дом е , преди слънцето е и е източен....

Ти ставаш, 'щото е в Стрелец.  :85: Горко ти е, ако беше в Овен твоята хвърчаща твар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #85 -: Януари 17, 2011, 08:31:00 pm »
В 1-ви дом е , преди слънцето е и е източен....

Ти ставаш, 'щото е в Стрелец.  :85: Горко ти е, ако беше в Овен твоята хвърчаща твар.

В смисъл? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #86 -: Януари 25, 2011, 02:37:06 am »
сега обърнах внимание.4е той моя Мерк още от 1996 god е тръгнал директно по прогресии,ама грам ефект от това.Освен да го чакам да стане пак ретрограден .

Re: Какъв е вашия Меркурий
« Отговор #87 -: Юли 13, 2013, 03:05:23 pm »
Директен,Земен,Дорифорий,в анаретен градус. В съвпад със Слънце и Венера,квадрат с Плутон... У1 и У10  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд