Казвай , казвай , ще ти омекне.. :57: , само да не ти дойде онова..мен...зи....

То..минА :mellow:.Ето,видя ли,че си казвам всичко,после пак ще трябва да се затрия

.
Сега се сетих нещо.Онова за хората с Венера/Плутон ,на които им умират мъжете може да е валидно ако човек не преuнсталира сексуалните си ориентири.Т.е. когато се водиш по силните си страсти-желание,либидо,ревност,гняв, пълен контрол,..действаш разрушително на партньора на ментално ниво.Знаем колко силен егрегор е секса. Той,особено в момента с неудържимата страст,е една от най-силните енергии ,които контролират съществото ни. Затова казвам,че в страстта няма любов . На мен ми идва твърде първична и силна (любовта е лека),като някакво опустошително желание да си продъниш съда на любовта ,както и цялата къща от яростно лъкатушкане.Не виждам любов в такова нещо,когато после се чувствам задоволена,но непълна и неизразена.Е ,имала съм и лиричните кексове за душата,но пак..нееее е някакво астрално-физическо преживяване,в което да те отнеме мъглата и да почувстваш едва ли не К
ърмичната история с човека.Е,оргазма,особено когато е изманипулиран по начин да се прояви в най-силната си октава,доста наподобява като усещане,но не е същото,защото в този момент се чувстваш сам в своето блаженство.
По Плутон и Венера имаме потенциала (при мен все още неразгърнат) да разрушим първичното и сексуалното в секса и да го направим ..вълшебен.
Вече ми стана смешно.Спирам

.