Здравей Гост

Забавните мазохисти - Венера/Плутон

• 96 Отговора
  • 14249 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Забавните мазохисти - Венера/Плутон
« -: Януари 14, 2011, 03:35:16 am »
Венера / Плутон
Фанатична любов, любезна принуда, мъка на избор, 
изтръгва насила вниманието на другите, финансов натиск

Принцип: Любовна мощ и любовна безпомощност, мощна привлекателност, моща на любовта красотата и еротиката, любовна мъка, цена на мъките, парична криза, финансова зависимост.

Символ: „Хубавите и ценни” мъки. Богомолката.

Психологични съответствия:
   + Силно любовно усещане, необичайна привлекателна сила, увеличаващ се страстен живот, особени художествени дарби, стремеж към постоянна връзка.
   - Принудителен контрол върху партньора, стремеж да изтръгне насила обич и внимание, не може да различава любовта от омразата, склонност да руши това, което обича, безнравственост, болезнена ревност, мами партньора, за да засили интензивността на връзката.

Социологични съответствия: Фанатици в любовта или в изкуството. Хора които упражняват доминиращо влияние в партньорството. Банков кредит. 

Биологични съответствия: Първото започване на мензиса, Corpus Luteum жълта субстанция в яйчника. Прекален или ненормален полов живот?

Всичко което трябва да знам за себе си: С кои страсти в партньорството си създадах мъки?

+ положителни аспекти
- негативни аспекти

Всеки може да даде своето мнение, с кои страсти си е създал мъки? :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Re:Забавните мазохисти - Венера/Плутон
« Отговор #1 -: Януари 14, 2011, 03:45:10 am »
Аз моето мнение ще си го дам след 2 години като ми мине транзита на Плутон върху Венера   :rolleyes:

Ама хич не си падам по богомолки,всяват ужас в мен  ;D

Едит: Абе Доби-богомолките следва да са по Плутон/Луна,а не Венера .

Богомолката изяжда своя партньор след секса с него! :25:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Януари 14, 2011, 03:49:11 am »
Доби , говорим за МП или за аспекти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3 -: Януари 14, 2011, 03:50:47 am »

И за двете, МП и аспекти! :wink2:

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Януари 14, 2011, 03:53:46 am »
Натално- в опозе. По транзит- тази гад ми квадратира Венера (вече е разходяща квадратурата ама облекчение-тц)

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 14, 2011, 03:56:59 am »

Какво отчитаме по МП?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6 -: Януари 14, 2011, 03:59:36 am »

Какво отчитаме по МП?

Принципа по МП е
изтръгва насила вниманието на другите!

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Януари 14, 2011, 04:06:04 am »
Може ли да се говори за "светска", а не толкова любовна изолация?

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 14, 2011, 04:13:46 am »

Какво отчитаме по МП?

Принципа по МП е
изтръгва насила вниманието на другите!

А в натала как разглеждаш аспектите Венера/Плутон? :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #9 -: Януари 14, 2011, 04:14:12 am »
една от най-омрaзните ми думи е Мензис (като казвам омрaзни*,мисля омрaзни*,не любовни*  ;D).Как така все още се намират хора,които да ми припомнят tazi дума .Има си цикъл * ,има си менструация*.Не ми е чак толкова важно,ама си е гадна думичката  :lol:.

това с богомолката,омразата,мазохизма ,пък и домирането в партньорството ми идва леко противоречиво като идея.

Венера/Плутон не търси слаби или твърде доминиращи партньори ,за да си начеше перверзната нужда от силови отношения (визирам ефекта йо-йо,когато си и едното,и другото,може би в една и съща връзка,а може да е последователно).По-скоро,поне за мен,човек бяга далеч от такива отношения,но в по-началния етап няма начин да ги избегне.Идват с цел да променят визията му за партньорство,да го подтикнат към трансформация на енергийния запас ,протичащ между двойката.
( лягам,утре ще пиша)

*

missKapriz

« Отговор #10 -: Януари 14, 2011, 04:21:20 am »
Цитат
една от най-омрaзните ми думи е Мензис (като казвам омрaзни*,мисля омрaзни*,не любовни*  ).Как така все още се намират хора,които да ми припомнят tazi дума .Има си цикъл * ,има си менструация*.Не ми е чак толкова важно,ама си е гадна думичката  .

оооох полилавях от смях :57: :57: :rolf:

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Януари 14, 2011, 04:25:25 am »
Майтам няма, но и на мен тази дума ми е страшно противна. Може би е в в челната тройка на неприятни звукосъчетания. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Януари 14, 2011, 04:25:45 am »
една от най-омрaзните ми думи е Мензис (като казвам омрaзни*,мисля омрaзни*,не любовни*  ;D).Как така все още се намират хора,които да ми припомнят tazi дума .Има си цикъл * ,има си менструация*.Не ми е чак толкова важно,ама си е гадна думичката  :lol:.

това с богомолката,омразата,мазохизма ,пък и домирането в партньорството ми идва леко противоречиво като идея.

Венера/Плутон не търси слаби или твърде доминиращи партньори ,за да си начеше перверзната нужда от силови отношения (визирам ефекта йо-йо,когато си и едното,и другото,може би в една и съща връзка,а може да е последователно).По-скоро,поне за мен,човек бяга далеч от такива отношения,но в по-началния етап няма начин да ги избегне.Идват с цел да променят визията му за партньорство,да го подтикнат към трансформация на енергийния запас ,протичащ между двойката.
( лягам,утре ще пиша)

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Януари 14, 2011, 04:39:38 am »

Именно.Сексът за възпроизводство е по Луна,а не по Венера.Храненето с главата на любовника,също е по Луна и по изразяване на майчинските и инстинкти.Плутон е смъртта и предаването на гените,цикъла на живота.

Така че на богомолката като ключова дума не и мястото тука,а при Плутон/Луна-без значение дали ти си го измислил да е тук или някой друг ако е взаимствано.

Като се има в предвид , че Нухето като види богомолка и ................................................настръхва...., то е много наясно с всичко свързано с нея.... ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #14 -: Януари 14, 2011, 04:54:01 am »

Така че на богомолката като ключова дума не и мястото тука,а при Плутон/Луна-без значение дали ти си го измислил да е тук или някой друг ако е взаимствано.

Тази богомолка е мойта, издялай си твойта, ако нямаш нищо напротив, пък и да имаш все едно! :85: :85:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Януари 14, 2011, 04:54:38 am »
Добре,
а как може да се разтълкува това противоречие? :unsure:
При транзит ,транзитен плутон образува тригон с венера,а при дирекции,дирекционна венера образува квадрат плутон.
По едно и също време :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Януари 14, 2011, 04:55:44 am »
Добре,
При транзит ,транзитен плутон образува тригон с венера,а при дирекции,дирекционна венера образува квадрат плутон.

САДО-МАЗО... :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Януари 14, 2011, 05:00:45 am »
Говорим все пак за мазохизъм... :rolf: , не за комунизъм... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Януари 14, 2011, 05:01:25 am »

Тази богомолка е мойта, издялай си твойта, ако нямаш нищо напротив, пък и да имаш все едно! :85: :85:

Много ме дразниш, като наредиш тези хилещи се дяволчета в постовете си. Синухе има право...и въобще можеш да се поучиш от него, защото той наистина разсъждава и то разсъждава творчески, а не преписва. Индивидуалният стил си личи отдалеч, а твоето е много лош превод.

ПП. И между другото садо-мазото въобще не е забавно...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #19 -: Януари 14, 2011, 05:05:13 am »
Добре,

Това са 2 различни "събития", които се случват в едно и също време.

Венерата по дирекция в Рак или Близнаци е? И в кой дом по натал се намира?