Здравей Гост

Забавните мазохисти - Венера/Плутон

• 96 Отговора
  • 14273 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Забавните мазохисти - Венера/Плутон
« Отговор #20 -: Януари 14, 2011, 05:08:04 am »

Богомолката изяжда своя партньор след секса с него! :25:

Така че на богомолката като ключова дума не и мястото тука,а при Плутон/Луна-без значение дали ти си го измислил да е тук или някой друг ако е взаимствано.

Тази богомолка е мойта, издялай си твойта, ако нямаш нищо напротив, пък и да имаш все едно! :85: :85:

Много ме дразниш, като наредиш тези хилещи се дяволчета в постовете си. Синухе има право...и въобще можеш да се поучиш от него, защото той наистина разсъждава и то разсъждава творчески, а не преписва. Индивидуалният стил си личи отдалеч, а твоето е много лош превод.

ПП. И между другото садо-мазото въобще не е забавно...

:88:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #21 -: Януари 14, 2011, 05:21:30 am »
Цитат
ВЕНЕРА/ПЛУТОН. 1 - фанатичная любовь, желание чувственного наслаждения, сладострастие. 2 - (+) сильное чувство любви, необычайная сила притягательности, усиленная сексуальная выразительность, замечательная способность к продолжению рода, особый художественный дар; (-) чрезмерное выражение сексуального стремления, сладострастные или похотливые желания. 3 - первая менструация, яичники; corpus luteum. (Иногда чрезмерная или аномальная половая жизнь?) 4 - фанатики в любви или в искусстве. 5 - (+) безумства любви, состояние притяжения к любимому человеку неким внутренним принуждением; (-) необычайные напряжения и стрессы в любовной жизни.

http://www.argo-school.ru/shkola/gamburgskaya_shkola_astrologii/zvyozdnyih_vliyaniy/zvyozdnyih_vliyaniy/

За който иска, да търси трите разлики.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 14, 2011, 05:34:01 am »
Едно внуче отишло с дядо си на баня, върнали се и то се хвали на баба си:
- Бабооо, видях на дядо гръмоотвода!
- Беше гръмоотвод- промърморила бабата, сега е само водопровод!

:rolf: :rolf: :rolf:

Диана , а сега ... ;) ;D кой от кого....Подозирам Руското КГБ в кражба на интелектуални прозрения... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Януари 14, 2011, 05:38:18 am »
Цитат
ВЕНЕРА/ПЛУТОН. 1 - фанатичная любовь, желание чувственного наслаждения, сладострастие. 2 - (+) сильное чувство любви, необычайная сила притягательности, усиленная сексуальная выразительность, замечательная способность к продолжению рода, особый художественный дар; (-) чрезмерное выражение сексуального стремления, сладострастные или похотливые желания. 3 - первая менструация, яичники; corpus luteum. (Иногда чрезмерная или аномальная половая жизнь?) 4 - фанатики в любви или в искусстве. 5 - (+) безумства любви, состояние притяжения к любимому человеку неким внутренним принуждением; (-) необычайные напряжения и стрессы в любовной жизни.

http://www.argo-school.ru/shkola/gamburgskaya_shkola_astrologii/zvyozdnyih_vliyaniy/zvyozdnyih_vliyaniy/

За който иска, да търси трите разлики.

Аз съм ги качвала във форума...Диана и са ми на компа... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Януари 14, 2011, 05:49:00 am »

Това е скункс.... ;D ;D
Един виц по Венера/Плутон

Семейство решили да изнасят нелегално животни.
Мъжът казва на жената:
-Слагаш костенурките в сутиена,а скункса в гащите.
-А миризмата?-попитала жената.
-Ако оцелей,оцелей! Майната му!-отговорил мъжът.

:rolf: :rolf: :rolf: :03: :rolf: :rolf: :rolf:

*

holanda

« Отговор #25 -: Януари 14, 2011, 06:10:38 am »
айде бе,аз мислех,че сте написали нещо интересно   :P.

Между другото,мислех да споделА..тук има една здравноосигурителна компания с име Мензис.Всеки път като заговорят за нея ми иде..да ми дойде..  :-X
малко не по темата,но то така или иначе няма да се стигне по-далеч от садо-мазо,сексове и трагични любови  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Януари 14, 2011, 06:21:53 am »
айде бе,аз мислех,че сте написали нещо интересно   :P.

Между другото,мислех да споделА..тук има една здравноосигурителна компания с име Мензис.Всеки път като заговорят за нея ми иде..да ми дойде..  :-X
малко не по темата,но то така или иначе няма да се стигне по-далеч от садо-мазо,сексове и трагични любови  :mellow:

Е малко ли е ? :rolf: :rolf: :rolf:

*

holanda

« Отговор #27 -: Януари 14, 2011, 06:32:39 am »
хаха,ама не е и достатъ4но  :P.Да си призная..имала съм трагични залитания.И в'обще не е било забавно.
Of.
От вчера съм станала една бъбрива и всичко си казвам  :-[.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Януари 14, 2011, 06:44:00 am »
хаха,ама не е и достатъ4но  :P.Да си призная..имала съм трагични залитания.И в'обще не е било забавно.
Of.
От вчера съм станала една бъбрива и всичко си казвам  :-[.

Казвай , казвай , ще ти омекне.. :57: , само да не ти дойде онова..мен...зи.... ;D ;D

*

holanda

« Отговор #29 -: Януари 14, 2011, 07:06:57 am »
Казвай , казвай , ще ти омекне.. :57: , само да не ти дойде онова..мен...зи.... ;D ;D

То..минА  :mellow:.Ето,видя ли,че си казвам всичко,после пак ще трябва да се затрия  ;D.

Сега се сетих нещо.Онова за хората с Венера/Плутон ,на които им умират мъжете може да е валидно ако човек не преuнсталира сексуалните си ориентири.Т.е. когато се водиш по силните си страсти-желание,либидо,ревност,гняв, пълен контрол,..действаш разрушително на партньора на ментално ниво.Знаем колко силен егрегор е секса. Той,особено в момента с неудържимата страст,е една от най-силните енергии ,които контролират съществото ни. Затова казвам,че в страстта няма любов . На мен ми идва твърде първична и силна (любовта е лека),като някакво опустошително желание да си продъниш съда на любовта ,както и цялата къща от яростно лъкатушкане.Не виждам любов в такова нещо,когато после се чувствам задоволена,но непълна и неизразена.Е ,имала съм и лиричните кексове за душата,но пак..нееее е някакво астрално-физическо преживяване,в което да те отнеме мъглата и да почувстваш едва ли не К ърмичната история с човека.Е,оргазма,особено когато е изманипулиран по начин да се прояви в най-силната си октава,доста наподобява като усещане,но не е същото,защото в този момент се чувстваш сам в своето блаженство.
По Плутон и Венера имаме потенциала (при мен все още неразгърнат) да разрушим първичното и сексуалното в секса и да го направим ..вълшебен.
Вече ми стана смешно.Спирам  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Януари 14, 2011, 07:11:15 am »

То..минА  :mellow:.Ето,видя ли,че си казвам всичко,после пак ще трябва да се затрия  ;D.

Сега се сетих нещо.Онова за хората с Венера/Плутон ,на които им умират мъжете може да е валидно ако човек не преuнсталира сексуалните си ориентири.Т.е. когато се водиш по силните си страсти-желание,либидо,ревност,гняв, пълен контрол,..действаш разрушително на партньора на ментално ниво.Знаем колко силен егрегор е секса. Той,особено в момента с неудържимата страст,е една от най-силните енергии ,които контролират съществото ни. Затова казвам,че в страстта няма любов . На мен ми идва твърде първична и силна (любовта е лека),като някакво опустошително желание да си продъниш съда на любовта ,както и цялата къща от яростно лъкатушкане.Не виждам любов в такова нещо,когато после се чувствам задоволена,но непълна и неизразена.Е ,имала съм и лиричните кексове за душата,но пак..нееее е някакво астрално-физическо преживяване,в което да те отнеме мъглата и да почувстваш едва ли не К ърмичната история с човека.Е,оргазма,особено когато е изманипулиран по начин да се прояви в най-силната си октава,доста наподобява като усещане,но не е същото,защото в този момент се чувстваш сам в своето блаженство.
По Плутон и Венера имаме потенциала (при мен все още неразгърнат) да разрушим първичното и сексуалното в секса и да го направим ..вълшебен.
Вече ми стана смешно.Спирам  ;D.

Смешно , но добре написано.... :blink:
Има такава любов , но трудно се среща ...в която страстта и любовта са едно цяло.... :blink: И точно вълшебния секс свързвам с Плутон.... :blink: ТРансформацията , владеенето , манипулацията на оргазма , ерекцията са по силите на Плутон... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #31 -: Януари 14, 2011, 07:45:13 am »
Синухе, според мен при Плутон/Венера, но само когато аспекта е хармоничен, тогава връзките могат да доведат до красиви, удоволетворяващи и много продължителни отношения.

Лилавка, ти от къде чу, че при Плутон/Венера ти умира мъжа?

*

holanda

« Отговор #32 -: Януари 14, 2011, 07:51:21 am »

Стивън Аройо така ми писа веднъj  ;D.
Синухе,много идеи ми идват,но не ми се пише сега,като цяло си доста прав.

Живота е навсякъде,дори сред планетите..Хирон държи 4-те % хаос,Плутон е вuaграта..как да се освободим от стереотипи и да развием божествено мислене,когато дори планетите са покварени  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #33 -: Януари 14, 2011, 08:05:11 am »
При хармоничен аспект Венера/Сатурн връзките са стабилни и здрави, съгласна съм, но тук липсва тази дълбока любов, която само Плутон може да ни даде при връзката с Венера. Сатурн по-скоро ни прави отговорни към партньора, чувстваме се задължени към него. Докато Плутон ни кара истински да обичаме и да чувстваме любимия с всичките си сетива. При Плутон ако обичаме, обичаме истински и връзката ни е толкова продължителна, колкото любовта ни е силна.

*

Divna

• 2478
« Отговор #34 -: Януари 14, 2011, 08:11:09 am »

Стивън Аройо така ми писа веднъj  ;D.
Синухе,много идеи ми идват,но не ми се пише сега,като цяло си доста прав.

Живота е навсякъде,дори сред планетите..Хирон държи 4-те % хаос,Плутон е вuaграта..как да се освободим от стереотипи и да развием божествено мислене,когато дори планетите са покварени  ;D

Аз пък съм чела, че при Слънце/Плутон ти умирал мъжа. Е, слава Богу мъжа ми не умря - разведохме се.  ;D Сега на кого да вярваме???
  ;)

*

holanda

« Отговор #35 -: Януари 14, 2011, 08:22:15 am »
Аз пък съм чела, че при Слънце/Плутон ти умирал мъжа. Е, слава Богу мъжа ми не умря - разведохме се.  ;D Сега на кого да вярваме???
  ;)

Утре ще видя,книгата е при мен.
А може и така да е,пък аз малко да се бъркам,защото веднъj една астроложка ми каза,че аспекта Венера/Плутон npu мен ce изразявал като Слънце/Плутон,заради това,че Венера държи Слънцето и асцендента ми.
Беше даден пример за мъj,на коiто му умрели четири жени и той се чудел какъв е проблема.
Спомням си и че бях чела такава приказка ,но това е малко отклонение.

Нямам никакъв аспект Венера/Сатyрн,за да имам впечатления,но това,което писа Синухе за осъзнаването след загубата при Венера/Плутон(и символичната разруха) важи в пълна сила.Понякога не става въпрос за конкретния човек,а ценностите,които си усвоил посредством него,но не си осъзнавал по време на връзката.

*

Divna

• 2478
« Отговор #36 -: Януари 14, 2011, 08:41:02 am »
Синухе, интересно ми е да прочета твоята интерпретация за транзитен Плутон в квадратура към натална Венера. Какво мислиш за този аспект? Би ли написал няколко думи, защото в момента това е най-актуалния въпрос за мен /току-що Плутон влезе в квадрат с Венерата ми/.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Януари 14, 2011, 03:10:20 pm »
Добре,
а как може да се разтълкува това противоречие? :unsure:
При транзит ,транзитен плутон образува тригон с венера,а при дирекции,дирекционна венера образува квадрат плутон.
По едно и също време :-\

Това са 2 различни "събития", които се случват в едно и също време.

Венерата по дирекция в Рак или Близнаци е? И в кой дом по натал се намира?
Венерата по дирекция е в близнаци 11 дом,по натал е в телец 10ти дом.Що? :blink:

*

Orion

• 28
« Отговор #38 -: Януари 14, 2011, 05:04:09 pm »
При Плутон/Венера има вкопчване,което може и да даде продължителност ако се понесат всички ревности и други проблематики. Стабилност и дълготрайност има най-вече чрез Сатурн.

Не бяха ли връзките "до гроб" при аспект Венера/Плутон? Вярно, че дълготрайността на връзката в подобни случаи зависи от продължителността на живота на единия от двамата, но той може да продължи и 30 години примерно...  :unsure: 

*

Orion

• 28
« Отговор #39 -: Януари 14, 2011, 05:09:45 pm »

Плутон/Венера е един от аспектите на сродните души.

А някой има ли наблюдения за любовните взаимоотношения при аспект Венера/Плутон в рождения хороскоп полуквинтил /децил/ - 36 градуса?