Здравей Гост

Как реагират вашите близки на интереса ви към астрологията?

• 48 Отговора
  • 9729 Прегледи
*

Uran

• 6041
Ами то тарото си граничи малко с магьосничеството. ;) :blink:

« Последна редакция: Януари 21, 2011, 09:42:24 pm от Uran »

*

Stella

• 7765
Моят приятел толкова се впечатли, че започна да  си потрива пръстите на ръцете. Беше много заинтригуван, но на моменти се подсмихваше с извинението, че на 90% вярва, но винаги има 1 % съмнение...А извинението беше от страх да не взема за се разсърдя случайно. Но аз съм над тези неща, моля ви се!  :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

аз съм зарибила мъжа ми ,който поне вече не гледа със снисхождение на астрологията.За останалите преценявам.В повечето случаи са искали да им направя хороскоп.Най трудно ми е било да обяснявам / защото и аз не знам отговорите/  кой ,кога и защо е измислил тази наука. :blink:

Един добър начин да се отърва от натрапници от поредицата "Ще ми направиш ли хороскоп?" е като им кажа, че интересите са ми насочени не толкова към събития, защото нямаме вляст над тях, а към намиране на слабите места на хората.  ;D ;D ;D Повече не питат за хороскоп. ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
Много хитро. ;D

*

Lillie

• 30532
Не се бях сетила за този вариант, гениално.  ;D :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Един добър начин да се отърва от натрапници от поредицата "Ще ми направиш ли хороскоп?" е като им кажа, че интересите са ми насочени не толкова към събития, защото нямаме вляст над тях, а към намиране на слабите места на хората.  ;D ;D ;D Повече не питат за хороскоп. ;D

Как не съм се сетила? :rolleyes:
Страхотна идея! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Как реагират ли?!.....Ето така! :( :( :angry:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5052.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

Ами моят отговор е - ЗЛЕ. Като чуят да говоря за някви зодии и ...ЧЕРЕН ПЕЧАТ "ТИ СИ ЛУДА"
Зависи и за кои близки говорим де ... това с черния печат, го казват роднините и повечето от приятелите ми.
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 04:56:03 pm от tanina80 »