Айде честито,на 1.2. ми е възврата,но аз му викам разврат ,особено на този Янус го вади по-точно защото отчита секундите и там куспидата на 5ти дом е 13,15 Водолей, а Марс ми е на 13,16 :rolf: Слънце и Церера и те там върху Марса.За капак Марсовия АСЦ съвпада с натален Сатурн управител на 5ти дом.Кой знае какви ще ги сътворявам :72: :57:Ако някой иска може да ми разтълкува Марсовия възврат
Е че пък колко пъти да казвам,няма да се молА ся Кажи каква е присъдата :rolleyes:
Цитат на: Stella в Януари 16, 2011, 07:22:02 amНухе, аз в новия си солар я имам тази конюнкция по време на марсовия ти разврат. Утре ще ти погледна възвратната карта, че сега ми се спи...аз съм болен и уморен човек - марсовият квадрат на 29 гр. в кардиналните ми взе здравето.Оправяй се Небесна,дай си почивка.Сложи си нещо червено,ако ще да е бельо.Най-бързо оздравяване и тогава може да метнеш едно очо на картата Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 07:26:47 amТежка! :57:жА съ Флюбваш..... Леле мале :73: :57:
Нухе, аз в новия си солар я имам тази конюнкция по време на марсовия ти разврат. Утре ще ти погледна възвратната карта, че сега ми се спи...аз съм болен и уморен човек - марсовият квадрат на 29 гр. в кардиналните ми взе здравето.
Тежка! :57:жА съ Флюбваш.....
За 2 години бая работи могат да станат За тези пътувания сигурно гледаш Юпитер упр на 3ти в 6ти и упр на АСЦ в 3ти-Венера.Тъй като е Марсова карта на мен ми хрумна,че това може и да е кола или поне изкарани шофьорски курсове.Сега виждам,че Марсовият К9 е съвпад с натално МЦ :97:
То стана малко Дзен: ако не гледаме към небето как ще видим звездите?
ше го чакам на 25-а спирка у Водолей,че да ми налегне възлото в 5-та къща, да се флYбвам и азе :86: :57:
Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 09:35:33 amВ коя квартира...? Къщата има ли стаи? :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:чувай ся,така се вика,нищо че не е по нашенски .Къщата има стаи,ма мъзъта е най-добра за Водолейски ек6ъни . Of,още малко и ще си разваля обета как ме подкукуросваш.. действаш на творческата ми жилка
В коя квартира...? Къщата има ли стаи? :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 09:45:00 amВодолей в мазЪ... :rolleyes: да бе,верно,че не е много подходящо.Аз щото..нали..по-изолирано е там,ама и пиячката къкри в бъчвите,та това ще го оставя за некои Нептунов Марсец.. :mellow:а идеята на покрива е идеална,тамън съм на 4 етаж,дето е последен и хора много се не качват :rolleyes:
Водолей в мазЪ... :rolleyes:
Ако приближаваш Марсов възврат-това може да е нов сексуален цикъл,като цяло начина по който си прилагаш енергията.А обратите (Уран) стават по-лесно,като се живее свободно и се оставим вселената да ни изненада (ние ще се правим на изненадани разбира се хи хи )
След два градуса марс ще съвпадне със северният ми възел ,а след още малко ще пребивава в 7мият ми дом.Мислите ли,че ще ми се обострят проблемите с враговете?(защото за съжаление имам такива )