Здравей Гост

Честито Марс във Водолей!

• 32 Отговора
  • 7589 Прегледи
*

Stella

• 7765
Честито Марс във Водолей!
« -: Януари 16, 2011, 06:18:22 am »
Честито на Водолеите и на тези, които ще преживеят Марсов възврат.
Само да не взема да харча много от спестяванията си, че и двете светила във водолей са ми във 2-ри дом и ми управляват 8-ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Честито Марс във Водолей!
« Отговор #1 -: Януари 16, 2011, 07:14:06 am »
Айде честито,на 1.2. ми е възврата,но аз му викам разврат ,особено на този ;D

Янус го вади по-точно защото отчита секундите и там куспидата на 5ти дом е 13,15 Водолей, а Марс ми е на 13,16  :rolf: Слънце и Церера и те там върху Марса.За капак Марсовия АСЦ съвпада с натален Сатурн управител на 5ти дом.Кой знае какви ще ги сътворявам  :72: :57:

Ако някой иска може да ми разтълкува Марсовия възврат   :-[

Искаш ли? :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Януари 16, 2011, 07:22:02 am »
Нухе, аз в новия си солар я имам тази конюнкция по време на марсовия ти разврат. Утре ще ти погледна възвратната карта, че сега ми се спи...аз съм болен и уморен човек - марсовият квадрат на 29 гр. в кардиналните ми взе здравето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Януари 16, 2011, 07:26:47 am »
Е че пък колко пъти да казвам,няма да се молА ся  ;D

Кажи каква е присъдата  :rolleyes:

Тежка! :57:

Упр. на ДСЦ е в съвпад със Слънце...Стелиума е очеИзбождащ...Виж заетия квадрант...
Вуйчо ти е много прикрит на полуквадрат е от Венера упр. на АСЦ във възвратната карта...
Не ми се коментира за противоречието в чувствата , за творческия период и нестандартния подход...., който ще донесе РАЗВРАТА.....,Но щом е разврат аз съм ЗА!
жА съ Флюбваш..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Януари 16, 2011, 07:33:27 am »
Нухе, аз в новия си солар я имам тази конюнкция по време на марсовия ти разврат. Утре ще ти погледна възвратната карта, че сега ми се спи...аз съм болен и уморен човек - марсовият квадрат на 29 гр. в кардиналните ми взе здравето.

Оправяй се Небесна,дай си почивка.Сложи си нещо червено,ако ще да е бельо.Най-бързо оздравяване и тогава може да метнеш едно очо на картата  ;)

Тежка! :57:
жА съ Флюбваш..... ;D

Леле мале   :73: :57:

Пътувания и много сериозни ежедневни диви и внезапни изкушения....Мадам Лилит е в 6-ти в близка свалка с двата късметлии....Та...., ще видим ние тази работа....От звездите любов , от мен поръчка към вселената- да ти донесе любов! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 16, 2011, 07:52:45 am »
За 2 години бая работи могат да станат  ;D

За тези пътувания сигурно гледаш Юпитер упр на 3ти в 6ти и упр на АСЦ в 3ти-Венера.Тъй като е Марсова карта на мен ми хрумна,че това може и да е кола или поне изкарани шофьорски курсове.Сега виждам,че Марсовият К9 е съвпад с натално МЦ  :97:

Колата е дребна работа..., 9-ти дом гледам...
Нухе , ако не гледаме в звездите как ще видим небето? :rolleyes: :-\ ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 16, 2011, 08:08:06 am »
То стана малко Дзен: ако не гледаме към небето как ще видим звездите?  ;)

Поредното доказателство , че нищо случайно няма в случайностите.... ;D :wub:

Тази нощ за втори път виждам подобна картина...,в другата има къщичка.... :-\ :rolleyes:.....

Божее, толкова е красиво да има сродни души! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Януари 16, 2011, 09:09:16 am »
http://www.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w&NR=1&feature=fvwp

На Марс във водолей пожелавам нестандартна , нетипична , дива , различна , внезапна любов!
Силна и разтърсваща.....Необуздана....с лека агресия , с леко усещане за сласт.....
Космическа любов! :wub:

А аз си пожелавам когато стъпи в/у Юноната , да ме .......ще спра до тук....
 ;D ;) :P :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 16, 2011, 09:34:00 am »
Искам кекс във въртолет...
Искам и сметана....
И черешка с вкус червен
върху тортата голяма....

Искам да летя със луд стюард :unsure: ;D ;D
Кръгчета в небето да направя....
С облаците да се слея и в захлас.....
Секс в астрала да направя!

03:33 ;D ;D ;D ;D
Б-с
16.01.2011

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Януари 16, 2011, 09:35:33 am »
ше го чакам на 25-а спирка у Водолей,че да ми налегне възлото в 5-та къща, да се флYбвам и азе   :86:  :57:

В коя квартира...? Къщата има ли стаи? :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Януари 16, 2011, 09:45:00 am »
В коя квартира...? Къщата има ли стаи? :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

чувай ся,така се вика,нищо че не е по нашенски  ;D.
Къщата има стаи,ма мъзъта е най-добра за Водолейски ек6ъни  ;D. Of,още малко и ще си разваля обета  ;D
как ме подкукуросваш.. действаш на творческата ми жилка  ;D

Къф обет те гони по никое време... ;D
Я стига с тия пости- *елате ни на гости*... :rolf:
Водолей в мазЪ... :rolleyes: :-\ ;D...Уау...извинете нямате ли покриФ... :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 16, 2011, 10:02:30 am »
Водолей в мазЪ... :rolleyes: :-\

да бе,верно,че не е много подходящо.Аз щото..нали..по-изолирано е там,ама и пиячката къкри в бъчвите,та това ще го оставя за некои Нептунов Марсец.. :mellow:

а идеята на покрива е идеална,тамън съм на 4 етаж,дето е последен и хора много се не качват  :rolleyes:  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=iVpphLjZypc

къФ ти е проблема...Уран ще изпрати маркуч до дисагите на Нептун....
Секс на покрив? :rolleyes: Екстремно - МАРС , звезди - УРАН....
Ммм...идея е! :rolf:

Аз отивам да правя астрален кекс с две праскови и две черешки... :19: :wink2: :kissd:
Мека и розова на теб!  :wub:

« Отговор #12 -: Януари 16, 2011, 02:45:00 pm »
Нухе, честито

Марс Водолей и транзе Уран Овен взаимна рецеп-та / пардон -ция /  лекуваща бяс :o

мале ще емигрирам в нас двама са с водолейски Марсове, а аз със съвпадък Марс/Уран на Асц, две години ми е много подобна взаимност :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #13 -: Януари 16, 2011, 03:17:04 pm »

Ако приближаваш Марсов възврат-това може да е нов сексуален цикъл,като цяло начина по който си прилагаш енергията.

А обратите (Уран) стават по-лесно,като се живее свободно и се оставим вселената да ни изненада (ние ще се правим на изненадани разбира се хи хи  :P:)
;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #14 -: Януари 16, 2011, 05:34:03 pm »
Честито на мен! Чакам Марс да съвпадне с Меркурия ми и после с АС.

« Отговор #15 -: Януари 16, 2011, 05:46:38 pm »
На мен Марс ще ми направи съвпад с Юпитер У5ти и квадрат на наталното си положение   :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Януари 16, 2011, 07:22:23 pm »
Марс ще ми направи секстил към Меркурий , секстил със Слънце и квадратура с Луната....
После ще мине в/у Юноната и накрая преди да влезе в риби ще заформи тригон с Юпитер...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Януари 16, 2011, 08:04:43 pm »
След два градуса марс ще съвпадне със северният ми възел ,а след още малко ще пребивава в 7мият ми дом.
Мислите ли,че ще ми се обострят проблемите с враговете?(защото за съжаление имам такива :'()

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Януари 16, 2011, 08:06:08 pm »
След два градуса марс ще съвпадне със северният ми възел ,а след още малко ще пребивава в 7мият ми дом.
Мислите ли,че ще ми се обострят проблемите с враговете?(защото за съжаление имам такива :'()

Не е задължително условие...

*

Divna

• 2478
« Отговор #19 -: Януари 16, 2011, 08:08:54 pm »

Милки, щом нямаш напрегнати аспекти, защо очакваш напрегнати взаимоотношения?
Аз не виждам повод за притеснения.  :blink: