Здравейте,
всъщност напоследък малко съм позарязала астрологията, ама какво да се прави, така сме всяко лято на морето... но, между другото, отдавна се каня да ви питам нещо, което отдавна ме притеснява... сигурно повече от година вече се занимавам с дирекции и прогресии, но се чудя как би се интерпретирала квадратурата на дир. МС към натална Луна в 8 дом? Разбира се, първото, което ми идва наум, е нещо като забременяване, макар че не виждам индикации за раждане в картата... Иначе Луната управлява 9 дом в радикса, та се чудех да не би по някакъв начин събитието /ако изобщо се случи такова/ да има връзка със символизма на 9 дом. Ами...наскоро завърших второто си образование и се дипломирах на 19.01.2005 по време на точна опозиция на тр. Юпитер към натален Меркурий.... а сега чакам тр. Юпитер да тръгне директно /ако още не е тръгнал???/ и да направи опозицийка с натална Венера... кой знае, може и някаква нова или "нова стара" любов да се появи като се има предвид дирекционна Венера на дсц, предстоящата квадратура на пр. Луна към натална Венера и същата квадратура /соларна Венера с натална Луна/ в картата на слънчевата революция... а като си помисля за натален Нептун в точно съединение със соларно ИЦ ме обземат какви ли не съмнения за какво ли не... :blink: