Здравей Гост

Подарък за Уран

• 28 Отговора
  • 3491 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Подарък за Уран
« Отговор #20 -: Януари 28, 2011, 12:24:53 am »
А Уран и това нема, за туй си мисля, че ще разбере подозрението ми към такивите солари.

Дияна, благодаря!
Правилно си разчела неволите дето ги изпитвам- обичам да държа юздите, но се е видяло, че трябва да му отпусна края пък каквото ще да ства.

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Януари 28, 2011, 12:26:14 am »
Когато Господата звезди и тия над тях ти дават такъв троен съвпад на светилата с Марс и то така отчетливо да закачат наталната ти Т-квадратура между самите тях мога да кажа, че няма да е лесно, ама ще е интересно!

Готви се за битки, промени, пътешествия, новости до немай къде и...не те знам, женена ли си, разведена ли си, или джиткаш спокойно в триъгълни ромбоиди под форма на звезда, ама Венерата ти има двоен акцент, че и троен даже и ще се омешаш с някого или някоя (нека бъдем реалисти - любовта не признава пол, религия и възраст) така кармично (ах, каква хубава дума само...!) че сигур няма да има разплитане 3 живота ;)

п.п: Господ тебе много ти давал...личи си кой е с връзки в тоя свят... ;)
Тадж, онемях!
Благодаря и дано да са ми от този род кахърите. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #22 -: Януари 28, 2011, 12:27:22 am »
Съни, Стела :58:

« Отговор #23 -: Януари 28, 2011, 03:38:39 am »
Уран,местя поста си тук от другата тема,защото това си е твоята тема подарък  :58:

След някоя друга седмица ще ми се задейства този солар. Идеи?
Уран,предстоящата година се очертава да бъде много сатурново -уранова-юпитерова и трите в опозиция с наталните им позиции и съответно акцента ще бъде върху 6-ти,7-ми и 10-ти дом и годината определено ще е запомняща и важна както за теб така и за близките ти.По солара акцента е от 1-4 дом-поемаш нещата в свои ръце – личните ти нужди и желания,но пък опозициите през годината ще те направят зависима от хора и събития,които на моменти няма да можеш да промениш въпреки голямото ти желание да го направиш.Соларен АС в Дева и соларен МС Близнаци с Меркурий в 5-ти соларен и почти на куспидата на натален ДС ще се наложи да подписваш договори с партньори и дори евентуално издигане,за което ти ще ти се наложи да работиш повече от необходимото  и ще бъдеш много прецизна и критична,но пък изпълнена с идеи и нови планове.Солара и опозициите на транзитните към наталните планети ме карат да мисля,че ще си много ангажирана с други хора и техните нужди. С този изгряващ Плутон ще се опиташ да наложиш контрол върху другите(Плутон е управител на 5-ти натален – децата) да ги промениш и това ще доведе и до промени в самата теб.Новолунието в 5-ти соларен и Марс отново ме навежда на мисълта за децата където ще ти отива голяма част от енергията,но мисля це ще бъдеш доволна от успеха.

Само ще допълня,че те мъчи квадрата на дирекционната Венера към светилата,но пък дирекчионния Юпитер върху Марс ще влива позитивна енергия в живота ти и пак акцента е 6,4,10.
Докато дишаш...надявай се!

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Януари 28, 2011, 03:49:13 am »
Пък тебе, собствено, не ти знам съвсем картата, ама повече на фикс ми лъхаш, нежели на мутабел.

Венера, Меркурий, Сатурн - Риби
Уран, Плутон-Дева
Асц-Десц - Стрелец-Близнаци

Слънце, Луна, Нептун - фикс.
Марс, Юпитер - кардинални
МЦ-ИЦ - кардинални

Дойде ред на мене да ми се задвижат кардиналните оси по транзити, не по солар!
Кой знае как ще ми гърмят бушоните в къщи като се намести Ураня в Овена.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Февруари 11, 2011, 08:40:35 pm »
Ще емигрираме ли? Ще имаме ли успех зад граница?
Въпросът се отнася до мен и семейството ми.

В новия солар Плутон ти квадратира У6, който също има връзка с местоживеенето ти. Имаш новолуние в 7 дом, а управителя му транзитен Уран е в 9, който от своя страна е в аспект с У9. Соларен Марс, който е в съвпад с новолунието ти е на наталното пълнолуние. Юпитер, също е в 9 и то в съвпад с Раху. Налице е към момента на соларния възврат и подобен мунданен аспект, а ти си имаш натално такова взаимодействие. Имаш шанс за чужбина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Февруари 12, 2011, 02:34:27 am »
Късно , но по-добре късно от никога... :P ;D....

Чувствителна , но горда ...трудна но достъпна само чрез сърцето и душата по пътя ти не са малки разочарованията от близки и роднини...Сякаш за теб важи травиалното клише:*Господи , пази ме от приятелите , от враговете мога да се пазя сам!*
Ролите в живота ти са много , умееш да бъдеш режисьор , търпението и раните са учители , а плодовете им са твоя опит и онази вяра в утре ,на която е способно слънце във водолей!
Мъжките професии и подход , мисълта , за която понякога дори не можеш себе си да разбереш са ампоа...и свише дадени....
Тази година ще ти се наложи да стъпиш здраво на краката си , да материализираш натрупания опит и да вземеш колективно решение..,защото ти си човека , който има последната дума в дома си...Желязна ръка в кадифяна ръкавица.... ;D
Динамиката ще те натоварва в определени моменти , но това е време в което да сееш , при това на няколко места...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Февруари 12, 2011, 11:18:31 pm »
Благодаря Марая и Асол! :58:

*

Divna

• 2478
« Отговор #28 -: Февруари 12, 2011, 11:54:38 pm »
Уран, новия солар е акцентиран откъм личностни и професионални промени. Спокойно може да се каже, че ключовата дума е промяна. Явно желаеш да промениш драстично живота си. Готова си да поемеш риска за което.
На първо място идва професионалната промяна. Тук акцента е голям. Мислила ли си да сменяш работното място?
Промяна има и в семейния живот и любовта като цяло. Желанието за промяна тук е неистово. Искаш да обновиш отношенията си с партньора драстично. Философията върху партньорството, брака и любовта се променя. Ще си категорична в исканията си за нов дом дори. Старият е вече доста "увехтял". Той няма повече какво да ти даде. Тази идея не е от сега. Може би вече втора година мислиш сериозно върху промяна в местоживеенето. Мисля също, че до година-две промяната ще е на лице.