Здравей Гост

Темата на Фея

• 131 Отговора
  • 14439 Прегледи
*

ana125

• *
  • 141
п
« Отговор #20 -: Януари 26, 2011, 11:46:35 pm »
Да, можеш да видиш участието ми по първата тема тук преди около 2 години. Не се почувствах добре дошла. И млъкнах (още повече че и тогава и сега си имам и по-важни неща в реалността от това да пиша неспирно по форумите).
Не виждам връзка между броя на самоличностите и как се чувства човек - ако се чувстваш зле, не самоличности, ами никой не може да ти помогне. (Отговарям ти сериозно, въпреки че се бъзикаш.)
А що се отнася до личното засягане, не е нужно да се говори от типа: "Казвам ти дъще, сещай се снахо". И в същото време за честност. И особено когато се говори от хора, които по нито един въпрос нямат категорично мнение и гледат да са все по средата.

Между другото, темата не е лоша, но я обърнахме в друга посока, която пак намирисва на спам както и другата тема - за политиката.
Време е Хелото да каже нещо интересно, защото тя има какво смислено да каже на всички нас тук (въпреки всичките си кусури).

*

Lillie

• 30532
Re:п
« Отговор #21 -: Януари 26, 2011, 11:52:12 pm »
Да, можеш да видиш участието ми по първата тема тук преди около 2 години. Не се почувствах добре дошла. И млъкнах (още повече че и тогава и сега си имам и по-важни неща в реалността от това да пиша неспирно по форумите).

Ще видя по-назад в хронологията, може и това да е изградило впечатлението ти за "посрещането" във форума, разбираема реакция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
Re:Темата на Фея
« Отговор #22 -: Януари 26, 2011, 11:57:18 pm »
Да, можеш да видиш участието ми по първата тема тук преди около 2 години. Не се почувствах добре дошла.

Аз го видях вече. И те разбирам. Все пак Ана, това, че някой те е посрещнал така, не прави непременно всички участници тук зле настроени към теб или новодошли, както се зоват, аз не приемам такова разделение, струва ми се безмислено.
Иначе всеки отговаря за действията и постъпките си, няма как да говорим от името на всички или въобще на другите. Аз само бих изразила учудването си тук да има такава тенденция, минала съм по същия път с регистрирането, влизането и приемането ми от останалите, нормален процес, смятам че да се чувстваме отхвърлени или незабелязани в повечето случаи е наше вътрешно състояние, отколкото отношение, но и това се случва, разбира се. Важното е как ще го приемем и надраснем след това. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #23 -: Януари 27, 2011, 12:19:44 am »
Значи, сънрейн, аз не искам да израствам нищо, нито се чувствам все още обидена от първоначалното ми приемане - така стоят нещата, такива са "законите" на приемането - не само тук. Някои влизат в едно общество гладко, други имат по - директен подход (и дразнят може би).
Откровено казано на мен не ми пука кой знае колко. Или някой ме харесва, или не. И няма нужда от много думи, фалшиви любезности и най - малкото пък обяснения, особено с такава късна дата.
Отворих цялата дума защото ме подсетиха думите на Стела, че на новите се "забранява" да имат много-много мнение. И очевидно защото не само аз съм приета по този начин. Пак да подчертая - на мен това не е драмата на живота ми.

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Януари 27, 2011, 12:24:44 am »
Ана, дали си нов потребител или такъв, който е от по-дълго време, тук винаги е имало и ще има хора, които да "диктуват правила", да се въплащават в роля, която може би в реалния живот не биха могли да играят. Достатъчно е само да се разбере, че не бихме могли да се харесаме на всички, както ние самите не бихме могли да харесаме всички. Толерантноста не се апелира от много хора. Тук се срещат всякакви категории. Хора, които пишат астрологично и са концентрирани главно и единственно върху астрологията и други, които настоятелно дават съвети и се опитват да налагат по философскоинтелигентен начин контрол над останалите. Ти просто се научаваш в един момент да подминаваш тези, които не ти доставят удоволствие и продължаваш напред, за да "нахраниш" своят астрологичен глад. Всеки търси своето място, веднъж намерил го, той ще се почувстват тук като у дома си.

*

holanda

« Отговор #25 -: Януари 27, 2011, 12:29:21 am »
мъка,мъка...

Ана125, да нямаш акцент в 12 дом?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Януари 27, 2011, 12:30:35 am »
(...) Още нещо неясно? всичко това като за добре дошла ли да го приемам?

Сега разбирам как си се почувствала, Ана.
...В началото бяха Числата;D

Но животът си върви и се надявам, че щом си още сред нас, има за какво да си тук. Не съм много по извисените фрази... повечето от тях ми звучат фалшиво, ако мотивът зад тях е съмнителен.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #27 -: Януари 27, 2011, 12:32:01 am »
Някои имат къса памет или пък избирателана памет, но аз с моя Меркурий в Телец (Телците, които Ана не харесва) помня и сега ще ви припомня някои неща. Помня доста случаи, в които на нови потребители тук са им се присмивали, особено Марая. И при това не са ги мислели за стари такива с нов ник.
И помня поне няколко случая, в които им е било казвано в темата за хорарните въпроси, че те трябва да си плащат и да си намерят астролог, на когото да платят. Това, че трябва да си плащат са го казвали Марая и Небесна. А май и Скарлет. Предполагам, че после на ЛС са обработвали новите потребители и са им съобщавали цените си. Някой ми беше подшушнал, че ... вече не помня точно, но Марая и Скарлет ли бяха или Небесна и Скарлет, си прехвърляли на ЛС новите потребители като се рекламирали една друга и им искали пари. Но вече не помня кой точно ми беше подшушнал това и за кои участници ставаше въпрос. Тогава бях със стария си профил, който изтрих.  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Януари 27, 2011, 12:34:35 am »
И няма нужда от много думи, фалшиви любезности и най - малкото пък обяснения, особено с такава късна дата.

Вероятно съзираш навсякъде с негативен оттенък, съжалявам, че приемаш думите ми по този начин, които изказах в знак на разбиране и осмисляне на причините ти да реагираш така. По-конкретно нямам лично за какво да се извиня, няма и да имам, защото ти за мен ще си равнопоставена с всички останали, но забелязвам, че ти предпочиташ да не си, да останеш в тази позиция на отхвърлена. Окей, всеки прави своя избор.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #29 -: Януари 27, 2011, 12:52:33 am »
Глупости, негативен оттенък. Още повече пък към теб.
Ама то затва няма кво да се говори много. Защото ето как се изкривява и тълкува. Хубаво - ти схващай негативния оттенък, където ти хареса. Проблемът май не е мой.

Жълтолилава, няма никой в 12-ия. Няма никаква мъка. ;D

Хело, май си прекалено мнителна. Макар че чисто теоретично аз не изключвам да има идеи за плащания, както и професионална завист тук. Оттам и многото ежби. Освен че е женски форум.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Януари 27, 2011, 12:57:35 am »
Ама то затва няма кво да се говори много.

Напротив, има какво, така се изчистват понякога значителни недоразумения. Не предпочитам недомлъвките и неказаните думи. Но и ти тълкуваш, трябва да признаеш. ;D Знам, че когато човек е добронамерен се приема за фалшива любезност, а когато е по-твърд или категоричен на моменти -вече за заядлив. В двата случая кофти, все в нещо ще го обвинят. Но ти предлагам, вместо да се криеш в ъгъла и да дебнеш от засада да участваш в темите, аз ценя твоите интерпретации, чела съм ги с любопитство и интерес винаги. Айде, повече няма да ти се обяснявам. :P  

*

Feia

« Отговор #31 -: Януари 27, 2011, 12:59:25 am »

Хело, май си прекалено мнителна. Макар че чисто теоретично аз не изключвам да има идеи за плащания, както и професионална завист тук. Оттам и многото ежби. Освен че е женски форум.

Малко ли се караха Скарлет и Марая за това коя познава повече. Особено в темата за прогнози за 2010 г., където Марая изкарваше свои постове, в които е познала. Твърдеше, че тя познава и никога не е бъркала. А Скарлет е бъркала и при това Марая си била поръчала хороскоп от Скарлет, в който не познала, а си била платила за това, пък Синухе познал. И спомена, че парите, които тя вземала за хороскоп Скарлет никога нямало да ги взема.

Това мен не ме засяга, но просто си припомням.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Януари 27, 2011, 01:03:31 am »

Това мен не ме засяга, но просто си припомням.

Е, сигурно имаш право, нали е твоя темата. Ти си шефът тук, колиш и бесиш.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #33 -: Януари 27, 2011, 01:10:00 am »
Жълтолилава, няма никой в 12-ия. Няма никаква мъка. ;D

то мъката е във връзка с това,че се разля много брутален спам още от вчера с темичката на Асол,сега с тази на Хело-то ,и по принцип нямаше да го отразя по никакъв начин,ако не беше намесено нечие емоционално състояние.Та оттогава ми за-пука леко.

Въпроса ми за 12 дом е,защото се явяваш като борец и жертва на нерегламентираните форумски shit-ни (правила) .
Тогава покосен 11 дом?

p.с днес небето е приятно синьо.В такива моменти се радвам,че *системата* не ме докосва.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #34 -: Януари 27, 2011, 01:10:51 am »
Ама то затва няма кво да се говори много.

Напротив, има какво, така се изчистват понякога значителни недоразумения. Не предпочитам недомлъвките и неказаните думи. Но и ти тълкуваш, трябва да признаеш. ;D Знам, че когато човек е добронамерен се приема за фалшива любезност, а когато е по-твърд или категоричен на моменти -вече за заядлив. В двата случая кофти, все в нещо ще го обвинят. Но ти предлагам, вместо да се криеш в ъгъла и да дебнеш от засада да участваш в темите, аз ценя твоите интерпретации, чела съм ги с любопитство и интерес винаги. Айде, повече няма да ти се обяснявам. :P  

Божее, явно трябва да мисля повече преди да пиша, не ставам ясна очевидно. Нямах предвид, че ти си фалшиво любезна, а сякаш се обръщам към теб. Говорех по- абстрактно. Както да е. Тва са глупави подробности.

Дебна из засада, хеххехх! Оки, няма да дебна вече. :rolf: Метвам се директно върху теми и хора. ;D

Айде аз изчезвам, защото това ще стане темата на Ани, а не на Фея. А и имам да права попари и други. Някой да не си направи извода, че се чувствам отхвърлена?! ;D

ПП Жълта, не, и 11 ми е ок. Щастлива съм аз, майка ми сякаш е знаела кога да ме роди. А иначе днес кат се замисла има Луна в Скорпи и малко ми се пада под ъгъл, та затва сигурно паднаха повече емоции, иначе не съм по драмите.
« Последна редакция: Януари 27, 2011, 01:14:52 am от ana125 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Януари 27, 2011, 01:15:11 am »
Айде аз изчезвам, защото това ще стане темата на Ани, а не на Фея.

Да я е яд Хелото, какво ще кажеш.  :P :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Януари 27, 2011, 01:18:21 am »
А иначе днес кат се замисла има Луна в Скорпи и малко ми се пада под ъгъл, та затва сигурно паднаха повече емоции, иначе не съм по драмите.

Утре и на мен ще ми минава през Асцендента, чакайте истерия.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Януари 27, 2011, 01:29:05 am »
Ако на някой му е къса паметта (както се спомена в съседната тема за политиката)

Да, бе то така само се спомена. От само себе си. Ако обичаш, не екстраполирай!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

« Отговор #38 -: Януари 27, 2011, 01:29:45 am »
Айде аз изчезвам, защото това ще стане темата на Ани, а не на Фея.

Да я е яд Хелото, какво ще кажеш.  :P :97:

;D ;D ;D

Ааааа, нека Ана да си пише.

Ама да не се окаже, че сте си взели белята с тази тема, защото ми идват идеи да обявя точно какво мисля за всеки и подобни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Януари 27, 2011, 01:31:00 am »
Ако на някой му е къса паметта (както се спомена в съседната тема за политиката)

Ако обичаш, не екстраполирай!

Сега пък какъв е проблемът? На народа му е къса паметта, не е ли така?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.