Здравей Гост

Темата на Фея

• 131 Отговора
  • 14376 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Темата на Фея
« Отговор #80 -: Януари 27, 2011, 04:33:40 am »

СПРИ ДА НАМЕСВАШ ИМЕТО МИ. СПРИ С КВАЛИФИКАЦИИТЕ ПО МОЙ АДРЕС.

Небесна, кога ще избълваш пак твоята фраза: "Патко проста"?

Мисля, че понеже попаднах на истината, затова реагираш така. Ако не беше вярно, нямаше да реагираш така.

Хело, това е твоето мнение, което ти наричаш истина. Моята истина е друга и просто не искам да говориш от мое име. Но понеже това е твоята тема и ти задаваш въпросите в нея и понеже нячма да е спам, ще ти отговоря:

Аз печеля парите си по друг начин, не чрез астрология. Астрологията ме ни е професия.
Суеверна съм! Убедена съм, че ако го обърна на печелене, ще спра да "виждам"...но ти едва ли ще го разбереш това. Твоето Слънце е в квадрат с моето Слънце (Телец и водолей са в квадратура). Имаме различни ценностни приоритети. Аз споделих откровено мнението си за печеленето на пари. който може да печели, да печели. лошо няма. Дай боже повече хора да бъдат добре материално в тази държава. Колкото повече хора са добре, толкова по-бързо ще се оправим. Аз предпочитам да съм заобисколена от проспериращи хора.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #81 -: Януари 27, 2011, 04:40:34 am »

Според някои теории Врага е един, но има много проявления.  :rolleyes:

Кой е Той?  :rolleyes:

Той е....сети се сама.  ;D

Но наистина е само едно нещо. Не са много неща.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Януари 27, 2011, 04:42:09 am »

АЗА!  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #83 -: Януари 27, 2011, 04:48:20 am »

Да не кажеш пак, че е егото?  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #84 -: Януари 27, 2011, 04:49:08 am »
Да, тази поговорка за смеха е много коварна.
Аз винаги се смея колкото и когато мога.
Смехът е здраве!

Ето ви малко смях:

Македонски киноафиш:

1. Навлекот (Пришълеца)
2. Воjводата на търкалетата (Властелина на пръстените)
3. Пукни со зор (Умирай Трудно)
4. Се темерутат jaгнетата (Мълчанието на агнетата)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

« Отговор #85 -: Януари 27, 2011, 04:51:21 am »

Кой е Той?  :rolleyes:

Гледал ли си тези филми за Карлос Кастанеда? Единият от тях беше много интересен, а другия беше скучен. Обаче не помня кой кой беше.

Напиши на Търси - Castaneda

http://www.kolibka.com/2.html

Сега по субтитрите открих кой беше интересния - Tales from the jingle

Твърдят, че Карлос Кастанеда бил женен за две от вещиците си, което е нарушение на закона.

« Последна редакция: Януари 27, 2011, 04:58:40 am от Feia »

*

Vision

• 3523
« Отговор #86 -: Януари 27, 2011, 04:55:30 am »
Има и още нещо, което *народът* е казвал някога. И мисля, че още е валидно, поне понякога, поне в бг. "Няма ненаказано добро".

;D
това е част от т.нар. свидна мен, извратена народопсихология ;D

любимо ми е: Много хубаво не е на хубаво или Днес много се смях - после ще плача ;D... и т.н.
а толкова ми е хубаво като ми е мнооого хубаво....до припадък от смях ;D ;D

наистина е извратено понякога народното чувство за хумор.. :blink: чувала ли си: ''..направи добро- изяж лайно.."..сега като го чета така написано, изглежда все едно доброто, което може да направи някой е само това..понякога и аз искам да кажа на някого- направи добро на човешкият генотип- кастрирай се!!..но не го правя.. :blink:..усещам, че ми е зловещо чувството за хумор днес, затова по- добре да си лягам.. :-[

Така е наистина. Което, за мен не значи, че трябва да престанем да гледаме и самите ние. И е факт, че не можем всички да виждаме по един и същи начин и еднакви нещата. Макар понякога да ни се иска да вярваме, че с определени хора имаме близки виждания. По някои поне въпроси. Възможно е да имаме привиден или практически консенсус. Но в дълбочина това е невъзможно, защото корените на зрението ни, мотивацията, ценностите и моралите, на които се крепят очите ни са различни.

Има и още нещо, което *народът* е казвал някога. И мисля, че още е валидно, поне понякога, поне в бг. "Няма ненаказано добро".

така е..просто се изцепих в поредната тема за спам..нещо като надписа на стената на някоя обществена тоалетна: ''и аз бях тук!!''.. :blink: дай верно да си лягам аз..по- добре ще е ... :-[ лека  :wub:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #87 -: Януари 27, 2011, 04:58:01 am »
Лека нощ, Вижън! :wub:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #88 -: Януари 27, 2011, 05:01:06 am »
Гледал ли си тези филми за Карлос Кастанеда? Единият от тях беше много интересен, а другия беше скучен. Обаче не помня кой кой беше.

Твърдят, че Карлос Кастанеда бил женен за две вещиците си, което е нарушение на закона.

Единия, който споменаваш съм го гледал.
И какво като е бил женен за няколко вещици?  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #89 -: Януари 27, 2011, 05:03:07 am »
Да не кажеш пак, че е егото?  :rolleyes:

Истинското Знание не променя тезите си.  ;D

*

Feia

« Отговор #90 -: Януари 27, 2011, 05:03:54 am »

И какво като е бил женен за няколко вещици?  ;D

То не е само това. Във филма има и други интересни неща - че е бил болен, че е спал с жените, които уж са му били вещици и помощнички, че никога не е имало човек като Дон Хуан, а Кастанеда си е измислил историята и е преписал всички тези неща от срещите си с него от книгите.

Как мислиш - дали си е измислил Дон Хуан? Аз се разочаровах, когато гледах това.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #91 -: Януари 27, 2011, 05:05:38 am »
Лека нощ! :49:

Лека!  :blink:

*

Feia

« Отговор #92 -: Януари 27, 2011, 05:08:06 am »
Лека нощ! :49:

Лека!  :blink:

:rolleyes:

Тук има нещо съмнително. Само на нея и пожелаваш лека нощ. Хмммм  :rolleyes:

;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #93 -: Януари 27, 2011, 05:08:54 am »
То не е само това. Във филма има и други интересни неща - че е бил болен, че е спал с жените, които уж са му били вещици и помощнички, че никога не е имало човек като Дон Хуан, а Кастанеда си е измислил историята и е преписал всички тези неща от срещите си с него от книгите.

Как мислиш - дали си е измислил Дон Хуан? Аз се разочаровах, когато гледах това.

Ти можеш да се разочароваш само ако си повярвала в Кастанеда, а тези които вярват са го направили заради чувството на безсмъртие, което им дава Кастанеда.

Дори да си го е измислил, това не променя истините, щото не можеш да си измислиш нещо от вакуума.  :blink:

*

Feia

« Отговор #94 -: Януари 27, 2011, 05:10:24 am »

Ти можеш да се разочароваш само ако си повярвала в Кастанеда, а тези които вярват са го направили заради чувството на безсмъртие, което им дава Кастанеда.

Дори да си го е измислил, това не променя истините, щото не можеш да си измислиш нещо от вакуума.  :blink:

Но аз имах чувство на безсмъртие още преди да прочета нещо от Кастанеда. Аз даже не съм чела всичко, което е писал.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #95 -: Януари 27, 2011, 05:11:43 am »

Твърдят, че Карлос Кастанеда бил женен за две вещиците си, което е нарушение на закона.

Тройки имало ли е ? :-[ :P :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #96 -: Януари 27, 2011, 05:13:38 am »
Но аз имах чувство на безсмъртие още преди да прочета нещо от Кастанеда. Аз даже не съм чела всичко, което е писал.

Всеки има, заради Его-то. То не търпи смъртта. Става въпрос, че това чувство за безсмъртие може да бъде подпомогнато много от някое духовно учение.  :mellow:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #97 -: Януари 27, 2011, 05:15:18 am »

Тройки имало ли е ? :-[ :P :rolf:

Не, само петьорки и шестьорки. Тройката в случая е деградация, т.е. връщане назад. :mellow:

*

Stella

• 7765
« Отговор #98 -: Януари 27, 2011, 05:15:32 am »

Всеки има, заради Его-то. То не търпи смъртта. Става въпрос, че това чувство за безсмъртие може да бъде подпомогнато много от някое духовно учение.  :mellow:

И да стане опасно за много хора. Терористите използват това като възпитават "камикадзе"

*

tadj-all

« Отговор #99 -: Януари 27, 2011, 05:16:35 am »
Цитат на: jinom

То това ясно, че не може да дойде от нищото, но факта, че във филма са намерини разни спринцовки или лекарства май бяха, които бяха за против някаква болест, ясно говори колко е "безсмъртен" и как се е представял за такъв и кой му е вярвал, ако и той даже си е вярвал.

Харесвам такива филми, които показват и какво се крие зад маската на...маскираното.

Обаче дали е вярно или скалъпено - това вече е много трудно да се каже.