Ех... С теб пак използваме различни думи за подобни неща 
Та значи - истината винаги е в "другите", чрез тях, и само чрез тях ни е възможно да открием "истинските себе си".
А кое е по-важно и съществено от "истинските женски проблеми"? Жените раждат, те ни възпитават като деца, и те пазят родовата памет. Съжалявам, малко е сексистко - но никога не съм си падала по равенството на половете :mellow:
А каква по-голяма истина от Венера? :rolleyes:
PS: Разбрах какво визираш, и по принцип има някаква "истина" в думите ти - все пак - няма по-велико от лИбоФта. :wub:
All You Need is Love
http://www.youtube.com/watch?v=r4p8qxGbpOk
Taka мислиш ти, защото Марса ти е в 3-ти квадрант. При мен си е в 1-ви и истината винаги стои в един човек, не в другите

Обаче, едно мога да кажа - Марс и Венера са толкова тясно свързани във всеки един момент, че не може да съществува нищо в живота, без да има последователно възвратно - постъпателно движение между тях - като секса. Просто иначе няма да просъществува.
А, що се отнася до жените - в тоя сайт главно пишещите сте жени. И няма как да разберете, както и аз няма как да разбера вас, какво смята за важно един мъж. Може и да го разберете, ама няма да го чувствате по същия начин.
И...къде в кръга на маятапа, ама за да се стигне до там една жена да ражда и да гледа деца и да се грижи за тях, къде по желание, къде по сила
първо трябва да й бъде набутан един до топките навътре, че да се задвижат нещата след това...Иначе стои някак си празно...
И наистина е сексистко - ама мен не ми пречи. Свикнал съм вече няк'си

Каква по-голяма истина от Венера? Ха!
Наблюдавай в реала, някоя успешна Венерианка и гледай, дали обяснява подробно и истински или ги завъртолва нещата, така че другия да се овъртоли в своите желания, но не и в истинските. Поне моите наблюдения са, че истината винаги се разбира при сблъсък, който не понадлежи на Венерина концепция...
Няма по-велико от л'б'в'-та, ама от оная л'б'ф, която е вътрешната свещичка в човек. Не оная дето я търсим в другите...