Здравей Гост

Марс съвпад Сатурн в натала

• 93 Отговора
  • 14090 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марс съвпад Сатурн в натала
« -: Януари 30, 2011, 08:37:41 pm »
Струва си да се разгледа съвпада на Марс и Сатурн в наталната карта....Без значение знака и дома , ще се радвам да прочета впечатления и мнения.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Марс съвпад Сатурн в натала
« Отговор #1 -: Януари 30, 2011, 08:50:06 pm »
Намирам го за един от най-трудните аспекти в наталната карта...Особено когато има и аспекти към него....
Освен ограничение на действията и желанията ,аспекта носи и невъзможност за изразяване на чувствата....
Когато знака на съвпада е козирог дали това не е нещо по-различно? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Януари 30, 2011, 10:04:12 pm »
Аз го имам,но не знам какво да кажа в случая :-[
Ако става въпрос за любовни чувства-лесно ги изразявам.
Но ако е за други -по-трудно.Като че ли имам камък в устата и искам да кажа,пък не мога.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #3 -: Януари 30, 2011, 10:07:31 pm »
Марая, имам чувството че ми четеш мислите. Направо не знам какво да си мисля вече.  :-\
По темата: впечатленията ми са, че този съвпад води до неконтролируема агресия.
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Януари 30, 2011, 10:09:21 pm »
Марая, имам чувството че ми четеш мислите. Направо не знам какво да си мисля вече.  :-\
Понякога имам агресия,но никога не е изразена навън.Т.е не удрям и не бия ;Dвъпреки,че понякога ми се иска ;)

« Отговор #5 -: Януари 30, 2011, 10:11:42 pm »
Имам този съвпад, във Везни. А там Сатурн е по-силен и държи юздите на Марс. ;D Ако беше в Овен, си представям каква вихрушка щях да бъда. ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Януари 30, 2011, 10:22:12 pm »
Задочно познавам човек с такъв съвпад, за съжаление, не мога да говоря от пряк опит, но знам, че е сдържан(възможно е и думата да е прикрит) и малко вповече инат. На моменти обаче има и необмислени и внезапни действия.
Съвпадът е в Лъв, участва във воден тригон с Луна и Нептун. От друга страна, е в квадрат с Меркурий, а съмо Марс с Уран.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 10:57:46 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #7 -: Януари 30, 2011, 10:26:00 pm »
този аспект съм го забелязвала в почти всички карти на бив6и мои изгори.Най-често съвпад и по-рядко друг аспект.
По мои впечатления това е силно концентрирана енергия,..ако е усвоена правилно,човек си разпределя разхода на нерви и внимание според привилегиите си.
Ставаш много борбен,настоятелен,устойчив,целеустремен..
При ''слаба проработка'' има фрустрация.
Ако изпуснеш юздите,ставаш раздразнителен,критичен,вриш,кипиш,пищиш.
Много са дразнещи такива  :-X

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #8 -: Януари 30, 2011, 10:32:05 pm »
Ако беше в Овен, си представям каква вихрушка щях да бъда. ;D

При едновременно натискане на газта и спирачката се получава етакава вихрушка: http://www.youtube.com/watch?v=_Fe17mCBzAk  :P

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

holanda

« Отговор #9 -: Януари 30, 2011, 10:37:06 pm »
При едновременно натискане на газта и спирачката се получава етакава вихрушка: http://www.youtube.com/watch?v=_Fe17mCBzAk  :P

ммм..би'a,би'a  :72:

« Отговор #10 -: Януари 30, 2011, 10:39:35 pm »
Са да не вземете да се припознававате в това, което ще напиша.

Хора с аспекти на  :mar: :soe: :kva: :opo: :sat: са много трудни храктери. Налагат волята си със сила, не се съобразяват с околните и вечно нещо им е криво. Общо взето, за да живееш с тях трябва да си светец, за да отговориш на всичките им изисквания. Преди всичко имат изисквания към другите, но не и към себе си. А ако има съвпад на Марс/Сатурн в 1ви направо бих казала, че упражняват терор.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #11 -: Януари 30, 2011, 10:42:58 pm »

Много яко! Иракчанинът да вземе да се запише в дрифт-шампионата. ;D

Аурора, припознах се. :-[ Имам големи изисквания към другите, но първо към себе си. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Януари 30, 2011, 10:56:18 pm »
Марая, имам чувството че ми четеш мислите. Направо не знам какво да си мисля вече.  :-\

;D ;) , не го мисли ...Наслаждавай се... :wub: ;)

Мисля , че съвпада в козирог би дал много положителен заряд на този аспект. Марс екзалтира в знака на Сатурн , а последния е на трон....В този смисъл тук няма предпоставка за /другата/ страна на съвпада...Реда и дисциплината са водещия мотив....

Далеч по-различно стоят нещата в опозиционния знак рак..... :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Януари 30, 2011, 10:59:41 pm »

:rolf: :rolf: :rolf:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 30, 2011, 10:59:54 pm »
Са да не вземете да се припознававате в това, което ще напиша.

Хора с аспекти на  :mar: :soe: :kva: :opo: :sat: са много трудни храктери. Налагат волята си със сила, не се съобразяват с околните и вечно нещо им е криво. Общо взето, за да живееш с тях трябва да си светец, за да отговориш на всичките им изисквания. Преди всичко имат изисквания към другите, но не и към себе си. А ако има съвпад на Марс/Сатурн в 1ви направо бих казала, че упражняват терор.

Все си мисля , че това е най-силно изразено при съвпада....Особено когато говорим за воден знак , а ако той е и знака диспозиран от луната , е повече от сложно....

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #15 -: Януари 31, 2011, 12:15:34 am »
Ето ме и мен със съвпад на Марс и Сатурн, в Рак. Много съм взискателна, но и аз като Мирабела повече към себе си, пък може и само така да си мисля  :P. Преследвам целите си до край, реша ли, че нещо трябва да стане, го постигам. С изразяване на чувствата нямам проблем, независимо от вида чувства.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Януари 31, 2011, 12:25:54 am »
Ето ме и мен със съвпад на Марс и Сатурн, в Рак. Много съм взискателна, но и аз като Мирабела повече към себе си, пък може и само така да си мисля  :P. Преследвам целите си до край, реша ли, че нещо трябва да стане, го постигам. С изразяване на чувствата нямам проблем, независимо от вида чувства.

Кали , а можеш ли да го определиш като израз на инат.... :rolleyes:

« Отговор #17 -: Януари 31, 2011, 12:29:56 am »
Преследвам целите си до край, реша ли, че нещо трябва да стане, го постигам.

А обръщаш ли се да погледнеш труповете зад гърба си?  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #18 -: Януари 31, 2011, 12:38:24 am »

Кали, а, като го постигнеш, какво се случва с него? Става ли ти безинтересно?  ;)

А Шопенхауер

« Отговор #19 -: Януари 31, 2011, 12:41:43 am »
Може ли и аз да отговоря на въпросите, поставени на Кали?
Инат съм, голям инат. За всичко се налага да се боря, нищо не ми се дава наготово (Сатурн иска работа, не е щедър). Зад гърба ми няма трупове (Сатурн ми е в екзалтация, моралът не ми позволява да вредя на другите). Като постигна нещо, ми става безинтересно, да.