Здравей Гост

Ще имам ли деца?

• 132 Отговора
  • 18205 Прегледи
*

nadin

• 12
Ще имам ли деца?
« -: Януари 31, 2011, 05:30:30 pm »
Здравейте на всички от мен,

позволявам си да ви пиша тук, защото от известно време ме терзае проблем. Ще имам ли и аз деца, тъй като правя опити в тази посока от известно време, без резултат досега. Преди да откача тотално и да се чудя къде да ходя, има ли някой тук, който може да погледне и моята карта и да каже виждат ли се деца в нея. Тормозя се много по този въпрос и всяка помощ ще ми бъде добре дошла.
Слагам датата си на раждане, ако някой иска да погледне - 2 декември 1974, 16.30 ч. София.
Безкрайно ще ви бъда благодарна.

*

sunrain

• 6710
Re:Ще имам ли деца?
« Отговор #1 -: Януари 31, 2011, 05:39:46 pm »
Качвам картата ти, който прецени, че има възможност ще изкаже мнение.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #2 -: Януари 31, 2011, 06:22:01 pm »
Според мен, също - ще имаш бебе. Няма да мине без трудности, имаш някакви здравословни проблеми и това е очевидно, и то вероятно не са свързани само с възпроизводството - с тия Марс и Уран в 6-ти дом.
Интересното е, че господаря на 5-ти (деца) се намира в 6-ти (здраве) и обратното - на 6-и съуправитея в 5-ти, т.е. пак се подчертава зависимостта и голямата важност на здраве на майката /деца. Така че се надявам да си си направила всички възможни изследвания, преди дори да ни питаш нас тук...
Иначе Плутон в 5-ти е плодовит. Не ранява Луната - без малко (пусти стрелешки късмет :blink:), което е добре. В 11-ти е Юпитер, който пуска и той един щастлив лъч все пак към пети дом, нали му е насреща.

Направих си труда да ти направя и солар за тази година. С подобен солар родих моето дете, така че давай смело! Става дума за периода 2 декември 2010 до 2 дек.2011. Асцедента ти е в 8-ми натален- раждане, пети соларен ти е върху натален асцедент. Господар на 1-ви ти е в 12-ти соларен (болница). С почти идентичен хороскоп за годината се поздравих и аз с първа рожба.

Драсвам ти и на лични 2 реда.

« Отговор #3 -: Януари 31, 2011, 11:30:10 pm »
Мисля,че ще имаш дете през 2012,Солара за 2011/12 е доста показателен - луна в 11 съвпад нат.юпитер,марс в 5 дом / активност във сферата на дома/възврат на възли.У на асц и 5дом в съвпад ссеверен възел.Прогресивна луна сменя дома.Сол.асц/в 12 дом - някакво оттегляне - което ще ти е приятно заради ретро юпитера в 12,който ти дава протекция през годината.Сатурн в 6 - отговорност за здравето ,ограничение,дисциплина в навиците,
ще стане бебето :blink:
Аз самата съм наясно как се чувстваш - правя опити от 6 години.Интересното е ,че и ти имаш венера в 7 дом - ти си третата с такъв проблем- разгледала съм доста карти за забременяване,само дето в мойта не намирам потвърждение за успех ;)Ако искаш пиши на лични :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2011, 12:01:01 am »
тъй като на мен картата ми говори малко по-различно , от другите....Имам един въпрос:

Майка в твойте представи е онази , която ражда или онази , която се грижи за децата...? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Февруари 01, 2011, 12:18:00 am »
Марая,би ли споделила как я виждаш картата,моля,че ми е интересна темата - нали и аз съм на същия хал... и очаквам да се сбъдне твоята прогноза :blink:
Относно въпроса ти ,предполагам питаш Надин

*

nadin

• 12
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2011, 12:32:27 am »
тъй като на мен картата ми говори малко по-различно , от другите....Имам един въпрос:

Майка в твойте представи е онази , която ражда или онази , която се грижи за децата...? :blink:

Защо трябва да има някаква разделение Марая? И тази която ги ражда, и тази която се грижи за тях.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2011, 12:38:26 am »
Марая,би ли споделила как я виждаш картата,моля,че ми е интересна темата - нали и аз съм на същия хал... и очаквам да се сбъдне твоята прогноза :blink:

Да , въпроса е към Надин....

По отношение на картата , въпроса е сложен според мен от гледна точка на критичните градуси в които попадат Уран и Меркурии , както и съвпада на Луна/Сатурн в рак...
Майчинството е свързано преди всичко с Луна...В картата на Надин луната има квадратура с Хирон в 12-ти дом , с интерсептирана ос Телец/скорпион...В 6-ти дом се намира Уран , както и Марс и меркурий... В 5-ти дом е Плутон....СЛВ е в много точен съвпад със слънцето....
Бих казала , че бременност по нормален път не виждам....Опитите до тук не мисля , че са били малко....
Трудните отношения , които Надин е имала с майка си или с по-голяма сестра , са провокирали неправилни действия и решения в миналото и , за които тя плаща сега...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2011, 12:39:48 am »

Защо трябва да има някаква разделение Марая? И тази която ги ражда, и тази която се грижи за тях.

Защото не е номера само да родиш....,раждането ни ти прави майка!  :blink:

« Отговор #9 -: Февруари 01, 2011, 12:43:01 am »

Да , въпроса е към Надин....

По отношение на картата , въпроса е сложен според мен от гледна точка на критичните градуси в които попадат Уран и Меркурии , както и съвпада на Луна/Сатурн в рак...
Майчинството е свързано преди всичко с Луна...В картата на Надин луната има квадратура с Хирон в 12-ти дом , с интерсептирана ос Телец/скорпион...В 6-ти дом се намира Уран , както и Марс и меркурий... В 5-ти дом е Плутон....СЛВ е в много точен съвпад със слънцето....
Бих казала , че бременност по нормален път не виждам....Опитите до тук не мисля , че са били малко....
Трудните отношения , които Надин е имала с майка си или с по-голяма сестра , са провокирали неправилни действия и решения в миналото и , за които тя плаща сега...

Знаеш ли,и аз мисля,че няма да е по естествен път- мисля ,че ще е инвитро

*

nadin

• 12
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2011, 12:49:41 am »
Разбирам те, ако питаш за отношението ми към осиновяване - нямам против или проблем с това. Сигурно бих осиновила и аз.
Чак много трудни отношения с майка ми .. не бих казала. Не съм я чувствала много близка, да, но тя пък винаги ме е подкрепяла. Разрив нямаме. По-голяма сестра нямам, имам по-малка. Като цяло и някакви съдбоносни решения по отношение на майка ми или сестра ми не съм взимала, за които да нося сега последици. Такива решения съм взимала по отношение на партньори и в чужбина, но това мисля че няма връзка с темата.
Чак много и опити за забременяване също не съм правила. Омъжих се по-късно - на 33 г. и дотогава никога не бях правила опити за това, просто животът ми беше много разхвърлян, ту тук, ту в чужбина и не съм мислила за деца.
Опити в това отношение правя от 1,5 - 2 г.
Аз просто искам да знам дали в картата ми се виждат някакви деца - рожденни или осиновени. Каквито и да са, пак бих ги обичала.
Благодаря, че взимаш отношение по картата ми :)

« Отговор #11 -: Февруари 01, 2011, 12:55:41 am »
Ако имате желание за обсъждане на темата - това е жена със същия въпрос

« Отговор #12 -: Февруари 01, 2011, 01:01:47 am »
Надин,не си ли ходила по доктори - 2 години са доста време при неуспех

*

nadin

• 12
« Отговор #13 -: Февруари 01, 2011, 01:49:47 am »
ходила съм, разбира се. и мъжа ми също. освен някаква стара инфекция, която лекуваме, нямам нещо друго установено като проблемно дотук.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #14 -: Февруари 01, 2011, 02:42:36 am »
Надин, имала ли сте предишни бременности?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

nadin

• 12
« Отговор #15 -: Февруари 01, 2011, 02:51:32 am »
Не, не съм.

« Отговор #16 -: Февруари 01, 2011, 03:08:26 am »
Надин, имала ли сте предишни бременности?
Надин часа ти на раждане точен ли е?
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Февруари 01, 2011, 03:09:19 am »

Да , това имах в предвид.... :blink: , но за Надин вероятно две години са нищо.... :blink:

*

nadin

• 12
« Отговор #18 -: Февруари 01, 2011, 03:09:59 am »
Съвсем точен

*

nadin

• 12
« Отговор #19 -: Февруари 01, 2011, 03:15:07 am »

Да , това имах в предвид.... :blink: , но за Надин вероятно две години са нищо.... :blink:

Не те разбрах? Разбира се, че 2 години са дълъг период, в какъв смисъл е това нищо? Както споменах - ходила съм на лекар, не бих питала тук, ако поне елементарни изследвания не бях си правила.