Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 80056 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #40 -: Февруари 13, 2011, 03:42:31 am »

Tози филм в момента е номер едно в Америка и разби бокс офис класициите, направен е по действителен случай. Става въпрос за екзорсизъм, Ватикана и Дявола.

Чакам го с нетърпение да излезе на дивиди в България.

http://www.youtube.com/watch?v=gVLqOus2_4E

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Февруари 13, 2011, 03:44:03 am »
Тука му е мястото. 12-ти дом и Нептун управляват сектите.

Тогава щом нямаш нищо против, може и тук да продължим да пишем.
Добавям и картата на сегашния Папа, интересна е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Февруари 13, 2011, 04:53:18 am »
За мен секти са също и дистрибуторските мрежи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Февруари 13, 2011, 04:58:22 am »
За мен секти са също и дистрибуторските мрежи.

И тъй нареченият мултилевъл маркетинг.
Знаеш колко пъти са ме зарибявали и как всеки път удрят на камък? Ще стане в някоя финална инкарнация, няма да е в сегашната. ;D

Финансовите пирамиди, зад които стои измамнически мотив, според мен са по Юпитер/Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #44 -: Февруари 13, 2011, 05:59:01 am »
И мен не могат да ме зарибят.Не се давам.Просто усещам,че има нещо и ...не мога да го обясня :-\
Много мои приятелки обаче са се "предали" :unsure:
С идеята как ще изкарват пари.
Абе...не е за мен тая работа.Пък и много фанатично ми звучи всеки път.

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Март 08, 2011, 04:15:28 am »
Ето тук сме започнали да споделяме.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Март 19, 2011, 07:07:30 am »
На 04.04.2011 г., 15,55 ч. е първият ингрес в Риби.
Огъъъън! Не остана... :mellow:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Март 19, 2011, 07:41:53 am »
На 04.04.2011 г., 15,55 ч. е първият ингрес в Риби.
Огъъъън! Не остана... :mellow:

Ще го дожижеем... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Март 19, 2011, 03:27:17 pm »
Ако някой се занимава с мулти левъл маркетинг да ме извини, но имам принцип да не купувам нищо което се разпространява по този начин дори да е много качествено и изгодно.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #49 -: Март 19, 2011, 03:58:13 pm »
Тука му е мястото. 12-ти дом и Нептун управляват сектите.

Тогава щом нямаш нищо против, може и тук да продължим да пишем.
Добавям и картата на сегашния Папа, интересна е.

определено и във връзка с априлските лунации
интересна работа е тая луна, лилит в 7 не е без опит тоя човек, но по -интересно ми е  откъде тая липса на чар с 1 домните му планетки? той си направо гаден  все го продават на картичка с предишния, от което негативното сравнение се засилва ( може пък да не се продава сам на картичка :mellow:)

п.п. тук искам да подчертая, че охраната на ватикана е от швейцарци и вътре по музеите се мотат цивилни такива ( не в оранж ) мноого симпатични има :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Април 02, 2011, 04:14:54 am »
Чакам го с нетърпение. Даже усещам вече влиянието му. Станала съм по-мека и по-състрадателна в общуването, подкрепено и от разпаданаето на Урановата опозиция. Когато Нептун беше във Водолей в съвпад със светилата ми и в квадрат със собствената си позиция, отказах алкохола. Сега нещо взе да ми се услаждааа. Пийва ми се винцеее! (натален Меркурий е на 5 гр. Риби) :25:  

*

Mia21

• 2502
« Отговор #51 -: Април 02, 2011, 08:39:04 am »
Стелла, не разбирам кое му е хубавото на Нептун в Риби. Не знам защо, но се плаша от него, вижда ми се прекалено нереален и фалшив. Ще съвпадне с Луната ми и не ми става много добре, да живея в някаква илюзия. Защо му се радваш толкова, би ли разяснила?

« Отговор #52 -: Април 02, 2011, 04:20:32 pm »
Стелла, не разбирам кое му е хубавото на Нептун в Риби. Не знам защо, но се плаша от него, вижда ми се прекалено нереален и фалшив. Ще съвпадне с Луната ми и не ми става много добре, да живея в някаква илюзия. Защо му се радваш толкова, би ли разяснила?

съвпад луна /нептун - е  вибрация за силни личности, плаши те факта, че ще долавяш интуитивно емоциите на околните и не би била страничен наблюдател,  а пряк участник
съпреживяващ, раздаващ се, даряващ ,помагащ в нужда, това не е илюзия,а живата реалност с цялата болка и благодарност :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Април 02, 2011, 05:54:15 pm »

Реших, че понеже моят Меркурий не е зле аспектиран, транзитен Нептун няма да му навреди, ще се проявят положителните качества на този съвпад.

При теб ще бъде сложно, защото светилата са ти в квадрат. Аз имам съвпад на ЛУна и Слънце в натала, но този съвпад е в квадратура с Нептун. И когато беше транзитът на Нептун във Водолей преживях съвпад едновременно с двете светила и едновременно с това Нептунова квадратура. преживях болезнена раздяла с илюзиите си, но и Хирон и СЛВ въвряха в "комплект" към Нептун и ми бяха "накацали" светилата.

В твоя случай може да има заблуди, интриги с жени, заради квадратурата на Луната със Слънцето. Нептун осслабва волята и човек става лесно внушаем. Най-голевият урок на Нептун е прошката.

« Отговор #54 -: Април 02, 2011, 06:06:31 pm »
Нептун се свързва с разпад - и на физическо,  и на психологическо ниво. Меркурий е лошо поставен в риби, а Нептун е в най-голямата си сила в този знак.
Така, че катаклизми по отношение на дома, управляван от меркурий и дома, в който се намира, по принцип не са изключени.   Винаги първо се гледа как е поставена съответната планета в натала, като това никога не се ограничава само до аспектацията й.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #55 -: Април 02, 2011, 06:10:18 pm »

Реших, че понеже моят Меркурий не е зле аспектиран, транзитен Нептун няма да му навреди, ще се проявят положителните качества на този съвпад.

При теб ще бъде сложно, защото светилата са ти в квадрат. Аз имам съвпад на ЛУна и Слънце в натала, но този съвпад е в квадратура с Нептун. И когато беше транзитът на Нептун във Водолей преживях съвпад едновременно с двете светила и едновременно с това Нептунова квадратура. преживях болезнена раздяла с илюзиите си, но и Хирон и СЛВ въвряха в "комплект" към Нептун и ми бяха "накацали" светилата.

В твоя случай може да има заблуди, интриги с жени, заради квадратурата на Луната със Слънцето. Нептун осслабва волята и човек става лесно внушаем. Най-голевият урок на Нептун е прошката.

Явно ще трябва да се науча да прощавам, което към момента много трудно ми се получава. Помня като слон. Не отмъщавам, но и трудно прощавам. Във Водолей когато беше, въобще не ми се отразяваше добре, защото Водолей ми обхваща почти три дома и отделно транзитирайки през знака ми квадратираше стелиума ми в Телец-Юпитер, Венера, Меркурий.Години преди това ми е опозиционирал и Марса. Най-зле ми беше при квадратурите.Много измами, много енергия напразно.

Сега, когато навлезе в Риби ще съвпадне с Луната, ще квадратира Слънцето, но ще ми направи поетапно секстили със стелиума. Луна ми е управител на Ас-та, а Нептун на МЦ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #56 -: Април 02, 2011, 06:30:57 pm »

Най-зле ми беше при квадратурите.Много измами, много енергия напразно.

Сега, когато навлезе в Риби ще съвпадне с Луната, ще квадратира Слънцето, но ще ми направи поетапно секстили със стелиума. Луна ми е управител на Ас-та, а Нептун на МЦ.

Много точно го определи "много енергия" (квадрат) "напразно" (Нептун). Нептун ни оставя с впечатлението, че времето е минало напразно, защото Нептун не гради в реалния свят, Нептун гради в идеалния свят. При него няма "око да види, ръка да пипне" - той трябва да повярва, да усети, да почувства интуитивно. Вярвай много на невербалните сигнали и на интуицията си в този етап, защото тя е много силна.

Цитат
Луна ми е управител на Ас-та, а Нептун на МЦ.

Може да имаш преориентиране на кариерата, не на работата, с която си вадиш хляба, а на кариерата - аз разделям нещата.Ако съумееш да използваш енергията на този аспект, може и стихосбирка да издадеш.  :wink2:

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Април 02, 2011, 06:34:57 pm »
Нептун се свързва с разпад - и на физическо,  и на психологическо ниво. Меркурий е лошо поставен в риби, а Нептун е в най-голямата си сила в този знак.
Така, че катаклизми по отношение на дома, управляван от меркурий и дома, в който се намира, по принцип не са изключени.   Винаги първо се гледа как е поставена съответната планета в натала, като това никога не се ограничава само до аспектацията й.

Моето мнение за "детронираните" планети е малко по-различно, така че не приемам изказваия от рода "винаги" за меродавни..."Поживем - увидим"....А между другото отчитам и секстила с транзитен  Плутон, така че на Меркурия ми му е подсигурен гърба - съюзил се е с най-големия пакостник....И Венера е в Риби близо до Меркурий, а тя екзалтира там....т.е. наградата няма да закъснее.

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Април 02, 2011, 06:43:50 pm »
Меркурий е лошо поставен в риби, а Нептун е в най-голямата си сила в този знак.

Веднага се сещам за периода на Уран във Водолей. Уран е на трон в този знак, а Слънцето ми е в заточение. Определям го като един от най-вълнуващите периоди в живота ми и на придвижване в кариерното развитие - все пак Уран управлява Слънцето. Тогава се срещнах с астрологията и с много уранови личности.
« Последна редакция: Април 02, 2011, 06:55:32 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Април 03, 2011, 04:09:40 am »
Обърнете внимание, че в кратата на ингреса на Нептун в Риби само той и Венера не са в кардинални знаци. Всички останали планети са по кардиналните оси.