Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 80125 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #60 -: Април 03, 2011, 10:18:27 am »
Незаслужената болка на тази карта са любовта и партньорствата...,а оста 2-8ми напомня и за други неща.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #61 -: Април 03, 2011, 03:09:51 pm »
много 4 в датата на ингреса,годината и тя 4 :rolleyes:

04/04/2011

вчера преди да почна да гледам "Експериментът" погледнах часовника - 22,22

символи,Нептун говори чрез тях
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Април 03, 2011, 09:44:27 pm »
много 4 в датата на ингреса,годината и тя 4 :rolleyes:

04/04/2011

вчера преди да почна да гледам "Експериментът" погледнах часовника - 22,22

символи,Нептун говори чрез тях

Четворката не е ли стабилно число?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #63 -: Април 04, 2011, 12:36:56 am »
http://www.chudesa.net/p3824/

Числото 4 представлява формирането на материята, т. е., създаването на обема. Сътворяването на четворката дава материалност на действителността. Тя внася третото измерение (височината) във Вселената и оттам нататък съществуват три измерения – дължина, дълбочина и височина.

Четворката издига четвъртата точка, вече е възможно да се създава първична форма с обем, като например пирамидата с триъгълна основа. Тази пирамида притежава дължина, дълбочина и височина. В основата й е фигура, която има три точки (три ъгъла). Четвъртата точка, разположена над тях, е върхът на пирамидата.

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #64 -: Април 04, 2011, 05:05:09 am »
Да ви попитам нещичко :blink:
Транзитния нептун все си ходи с транзитния хирон.
Как действа този аспект,този съвпад по принцип?

« Отговор #65 -: Април 04, 2011, 07:23:04 pm »
Меркурий е лошо поставен в риби, а Нептун е в най-голямата си сила в този знак.

Веднага се сещам за периода на Уран във Водолей. Уран е на трон в този знак, а Слънцето ми е в заточение. Определям го като един от най-вълнуващите периоди в живота ми и на придвижване в кариерното развитие - все пак Уран управлява Слънцето. Тогава се срещнах с астрологията и с много уранови личности.

Слънцето индикира много неща -а  не кариерата, поне не пряко. Примерно то е водещо, когато се съди за съпруга, партньора в женска карта. В този период какви са били отношенията с него?

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Април 04, 2011, 07:28:25 pm »

Веднага се сещам за периода на Уран във Водолей. Уран е на трон в този знак, а Слънцето ми е в заточение. Определям го като един от най-вълнуващите периоди в живота ми и на придвижване в кариерното развитие - все пак Уран управлява Слънцето. Тогава се срещнах с астрологията и с много уранови личности.

Слънцето индикира много неща -а  не кариерата, поне не пряко. Примерно то е водещо, когато се съди за съпруга, партньора в женска карта. В този период какви са били отношенията с него?

Благодаря за забележките, но ти с домове не работиш ли?
Уран управлява 2-ри дом в моята карта, а Слънцето се намира във 2-ри. Втори дом, освен всички други символики е и домът на спечелените със собствени усилия пари. Уран се намира в 9-ти дом на висшето образование. Когато Уран направи съвпад със Слънце в моя 2-ри дом - аз започнах да печеля, благодарение на висшето си образование (тогава се дипломирах и имах повишение на по-висока длъжност). Слънцето ми прави натален тригон с МЦ (кариерата), а следователно и транзитен Уран-също, след като е съвпаднал със Слънцето. Или казано иначе: заради наталния тригон на Слънце с МЦ, всяка планета, която прави съвпад със Слънцето, ще се отразява и на кариерата.

Май стана много сложно. Но картата, освен планети си има и домове, а домовете си имат управители и тези еправитули, взаимодействайки помежду си и с планети в други домове, дават събития.
« Последна редакция: Април 04, 2011, 07:35:55 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #67 -: Април 04, 2011, 07:35:42 pm »
Не познавам картата ви за да дам по-пълно предположение, с включване и на домовете.
Но в женска карта партньора се управлява от Слънце/Марс, така че това беше просто една идея. Вероятно напълно уместна, съдейки по реакцията ви.

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Април 04, 2011, 07:41:29 pm »
Не познавам картата ви за да дам по-пълно предположение, с включване и на домовете.
Но в женска карта партньора се управлява от Слънце/Марс, така че това беше просто една идея. Вероятно напълно уместна, съдейки по реакцията ви.

нищо ново не ми казваш. Ще намериш много интерпретации по отношение на Слънцето - в някои астрологични школи, то символизира бащата, а луната-майката. Но аз едно съм установила от своята практика - брачният партньор се управлява от управителя на 7 дом.

Иначе , ако мъж и жена образуват двойка (без значение дали съжителстват или са просто любовници), тогава се гледат Слънцето и Марс в женска карта и луната и венера в мъжка карта). казано иначе от това зависи тяхната съвместимост като индивиди от двата пола.

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Април 04, 2011, 07:52:08 pm »

Dobre dowla! :blink:

Да точно , вярно и правилно...
За кариера не се съди по слънцето , нито по 2-ри ,9-ти....За кариера се съди по управителя на МЦ -знака в него и на върха му , както и планета в случай , че има такава.... ;D А сигнификатор на кариерата е Сатурн....
Слънце/Марс е друга бира...освен мъжете в женската карта...,но не и кариерата , особено когато са в падащи и следващи домове... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #70 -: Април 04, 2011, 07:55:18 pm »
Но аз едно съм установила от своята практика - брачният партньор се управлява от управителя на 7 дом.

това винаги ми е било интересно и непонятно. За по-сериозните връзки се тръгва от 7ми и така през дом за всеки следващ. Да, но при мен ясно се вижда, че съпругът е У7, и то първият му аспект - квадрат с Уран във втори. Тоест, сега, спиред мен, следва да гледам втория аспект на У7 + 9 дом, който е разен и разнообразен при мен - Меркурий, Луна, Слънце. Ок, ама дали 9 дом ми е следващия партньор или той е евентуално 5 или пак 7 ако ги гледам през дом...  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Април 04, 2011, 07:57:19 pm »
Но аз едно съм установила от своята практика - брачният партньор се управлява от управителя на 7 дом.

това винаги ми е било интересно и непонятно. За по-сериозните връзки се тръгва от 7ми и така през дом за всеки следващ. Да, но при мен ясно се вижда, че съпругът е У7, и то първият му аспект - квадрат с Уран във втори. Тоест, сега, спиред мен, следва да гледам втория аспект на У7 + 9 дом, който е разен и разнообразен при мен - Меркурий, Луна, Слънце. Ок, ама дали 9 дом ми е следващия партньор или той е евентуално 5 или пак 7 ако ги гледам през дом...  :-[

7-ми дом не е само брачния партньор.... ;) :blink:
Основно се гледа слънцето , а след това упр. на 7-ми ....

« Отговор #72 -: Април 04, 2011, 08:02:40 pm »

За кариера не се съди по слънцето , нито по 2-ри ,9-ти....За кариера се съди по управителя на МЦ -знака в него и на върха му , както и планета в случай , че има такава.... ;D А сигнификатор на кариерата е Сатурн....
Слънце/Марс е друга бира...освен мъжете в женската карта...,но не и кариерата , особено когато са в падащи и следващи домове... ;) :blink:
Добре заварила. :blink:
Относно сигнификациите на планетите – това се учи още в началните часове на всеки астрологичен курс. И школите нямат нищо общо в случая. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Април 04, 2011, 08:07:02 pm »

Добре заварила. :blink:
Относно сигнификациите на планетите – това се учи още в началните часове на всеки астрологичен курс. И школите нямат нищо общо в случая. :blink:

Споделям мнението ти....
Дори бих казала в конкретния случай , че лично спечелените средства не гарантират успешна кариера , както и в много случай нямат общо с кариерата.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #74 -: Април 04, 2011, 08:07:20 pm »

Пак не внимаваш в час, Марая!
меркурий в Стрелец много обича да говори по принцип, като пусне дългите светлини и излиза извън конкретния случай.

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Април 04, 2011, 08:10:01 pm »

Ето го конкретния ми пост. А предисторията можеш да я видиш като прочетеш назад.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Април 04, 2011, 08:21:34 pm »

меркурий в Стрелец много обича да говори по принцип, като пусне дългите светлини и излиза извън конкретния случай.

Стела....,аз дали внимавам или не не знам... ;D, но съдейки по интерпретацията за успешната ти кариера не мога да подмина поста ти , защото тя граничи с твърде неверни съждения....Дори е смешно....
Отношенията ни с мъжете и първия брачен партньор е посочен от диспозитора и управителя на 7-ми дом...Не случайно в 7-ми дом са и откритите ни врагове....,аспекта към слънце маркира как , кога , защо...Слънцето в картата определя бащата и съпруга....,аза, държавността....но не и кариерата! Кариерата се определя от други неща...В твоята карта няма предпоставка за онази кариера ,която можем да определим като кариера по слънцето...
Меркурий в стрелец няма нищо общо с рибешкия и съм съгласна с теб....,на последния понякога му е препоръчително да помълчи, защото от време на време говори много , ама много глупости! ;D ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #77 -: Април 04, 2011, 08:23:27 pm »
Интересно развитие в "Темата на Нова" на конфликта между духовенството и екстрасенсите.
Наскоро църквата беше анатемосала всички врачки, гадатели и екстрасенси. та тогава спориха представители на двете общности кой е по-праведен Христос или Дънов, че и Ванга намесиха.

http://ceacbg.com/orthodox/1189-petar-danov-zakleimen.html

Снощи нова телевизия излъчи репортаж за "частния бизнес" на отделни представители на църковната общност, провокирана от попската провокация срещу Дънов и Ванга. Първо, църковният правилник им забранява да имат частни фирми, а всъщност се оказва, че те печелят от мъката на хората-някои продавали гробни места, които по закон са общински.

сега, когато нептун влезе в Риби ще лъсне цялото лицемерие, понеже нептун е на трон в своя знак. Освен поп Иван, аз не знам някой друг да е направил сиропиталище или да се е погрижил за безпризорни деца.

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Април 04, 2011, 08:27:06 pm »

Стела....,аз дали внимавам или не не знам... ;D, но съдейки по интерпретацията за успешната ти кариера не мога да подмина поста ти , защото тя граничи с твърде неверни съждения....Дори е смешно....
Отношенията ни с мъжете и първия брачен партньор е посочен от диспозитора и управителя на 7-ми дом...Не случайно в 7-ми дом са и откритите ни врагове....,аспекта към слънце маркира как , кога , защо...Слънцето в картата определя бащата и съпруга....,аза, държавността....но не и кариерата! Кариерата се определя от други неща...В твоята карта няма предпоставка за онази кариера ,която можем да определим като кариера по слънцето...
Меркурий в стрелец няма нищо общо с рибешкия и съм съгласна с теб....,на последния понякога му е препоръчително да помълчи, защото от време на време говори много , ама много глупости! ;D ;)

Ох, а ти май четеш избирателно. И когато говорим за кариера, не обясних ли аз в следващия си пост, че имам натален тригон на Слънце към МЦ и при транзит на Уран над Слънцето и съответно тригон към МЦ имах повишение в кариерата? Защо да замълча, щом мога да обясня.

И много те моля, не разпространявай напрежение и в други теми.

« Отговор #79 -: Април 04, 2011, 08:31:57 pm »

Ето го конкретния ми пост. А предисторията можеш да я видиш като прочетеш назад.

В този цитат е  и моята теза, относно  есенциално слаба натална планета аспектирана от транзитираща – конкретно за Нептун върху Меркурий.
Меркурий най-общо е сигнификатор на: братя и сестри, кратки пътувания, общуване, мислене и т.н. Нептун като планета на илюзиите и на  размиването би дал затруднения в тези области.
Както вероятно Уран върху Слънцето е дало затруднения в отношенията с партньора.
А за завършването на висшето образование и тласъка в кариерата, вероятно има далеч по-показателни аспекти.