Меркурий е лошо поставен в риби, а Нептун е в най-голямата си сила в този знак.
Веднага се сещам за периода на Уран във Водолей. Уран е на трон в този знак, а Слънцето ми е в заточение. Определям го като един от най-вълнуващите периоди в живота ми и на придвижване в кариерното развитие - все пак Уран управлява Слънцето. Тогава се срещнах с астрологията и с много уранови личности.
Слънцето индикира много неща -а не кариерата, поне не пряко. Примерно то е водещо, когато се съди за съпруга, партньора в женска карта. В този период какви са били отношенията с него?
Благодаря за забележките, но ти с домове не работиш ли?
Уран управлява 2-ри дом в моята карта, а Слънцето се намира във 2-ри. Втори дом, освен всички други символики е и домът на спечелените със собствени усилия пари. Уран се намира в 9-ти дом на висшето образование. Когато Уран направи съвпад със Слънце в моя 2-ри дом - аз започнах да печеля, благодарение на висшето си образование (тогава се дипломирах и имах повишение на по-висока длъжност). Слънцето ми прави натален тригон с МЦ (кариерата), а следователно и транзитен Уран-също, след като е съвпаднал със Слънцето. Или казано иначе: заради наталния тригон на Слънце с МЦ, всяка планета, която прави съвпад със Слънцето, ще се отразява и на кариерата.
Май стана много сложно. Но картата, освен планети си има и домове, а домовете си имат управители и тези еправитули, взаимодействайки помежду си и с планети в други домове, дават събития.