Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 80063 Прегледи
Re:Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #140 -: Април 17, 2011, 04:22:38 am »
Някой да е преживял транзитен Наптун на върха на 7 дом и то дулго се мота там .Натталния ми се намира ми се в 4 дом .Ужасява ме тази Планета нещата по Плутон много по леко ги приемам ,въпреки че са доста драматични но Нептун деиства много неуловимо и когато се субудиш от съня не винаги се приятно изненадан.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Stella

• 7765
« Отговор #141 -: Май 04, 2011, 07:47:00 pm »
Избутвам темата, че стана актуална и за да не спамим в темата за майското новолуние.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #142 -: Май 04, 2011, 07:48:34 pm »
Някой да е преживял транзитен Наптун на върха на 7 дом и то дулго се мота там .Натталния ми се намира ми се в 4 дом .Ужасява ме тази Планета нещата по Плутон много по леко ги приемам ,въпреки че са доста драматични но Нептун деиства много неуловимо и когато се субудиш от съня не винаги се приятно изненадан.

С Нептун на десцендента можеш да попаднеш на партньори, които да се облягат на теб, идеалисти или на такива, които живеят в някаква заблуда, а ти да се опитваш да ги "вкарваш в правия път".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #143 -: Май 04, 2011, 09:47:04 pm »
на крачка е от ИЦ, по натал се намира във 2-ри дом /стрелец/.
смених си жилището, върнах се обратно в бащиния дом :'(
рева от гняв към себе си и цялата ситуация.
напоследък обаче въпреки всичко се нахъсвам да успея и да си докажа, че мога да се справя и да изляза от цялата помия по-силна от всякъде.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Май 04, 2011, 09:52:36 pm »
При мен Нептун е на 7 гр. от ИЦ и напоследък все по-силно желая да има смяна на дом, но при други обстоятелства. Прекалено скъпо ми струва престоят тук, във всяко едно отношение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #145 -: Май 04, 2011, 10:11:30 pm »
Поради силата си по дом , а и зоната на Гоклен в която попада , Нептун в картата ми е изключително интересен и силно поставен не само в качеството си на упр. на кардинална ос , а и като планета в хармонични аспекти с Марс , Уран и Плутон...
Нептун е една от най-изследваните планети от мен в последните няколко години.
Наред с всички неини еманации и принципи установих , че не е важно само  мястото в което пребивава , а и  аспектите които получава към момента от останалите планети в наталната карта. При мен ще застане на ИЦ едва след 16 " , но към настоящия момент , наталния ми нептун е в зоната на обстрел с кармичен привкус от Плутон в козирог и от собствената си "сянка" в риби....
Смятам , че кармичния статус е много подходящ за Нептун като управител на най-кармичния зодиакален знак риби. И в този ред на мисли , всеки аспект на планетата е силен и бавен , свързан с недотам ясни постановки и правила , но събитийността по Нептун е неизбежна... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #146 -: Май 04, 2011, 10:23:50 pm »
При мен транзитира през 8ми дом.Иначе на К8 ми е водолей.
Нептун  е У9ти,натално в 5ти ретро.

*

Divna

• 2478
« Отговор #147 -: Май 04, 2011, 11:00:22 pm »
Поради силата си по дом , а и зоната на Гоклен в която попада , Нептун в картата ми е изключително интересен и силно поставен не само в качеството си на упр. на кардинална ос , а и като планета в хармонични аспекти с Марс , Уран и Плутон...
Наред с всички неини еманации и принципи установих , че не е важно само  мястото в което пребивава , а и  аспектите които получава към момента от останалите планети в наталната карта. При мен ще застане на ИЦ едва след 16 " , но към настоящия момент , наталния ми нептун е в зоната на обстрел с кармичен привкус от Плутон в козирог и от собствената си "сянка" в риби....
Смятам , че кармичния статус е много подходящ за Нептун като управител на най-кармичния зодиакален знак риби. И в този ред на мисли , всеки аспект на планетата е силен и бавен , свързан с недотам ясни постановки и правила , но събитийността по Нептун е неизбежна... :blink:

Марая, тр. Нептун/У3 дом/ в тригон с нат. Меркурий /У7 и 9 дом/ какво според теб би трябвало да сигнализира?
В радикса Нептун е в 11 дом и прави съвпад с нат. Слънце  и секстил с натални Юпитер /У1 дом/ и Плутон /У11/ намиращи се в 9 дом, а нат. Меркурий е в 10 дом и е в тригон с нат. Луна /У8/която се намира в 7 дом.
Осите 1/7 и 3/9 са силно засегнати.

*

Uran

• 6041
« Отговор #148 -: Май 04, 2011, 11:11:43 pm »
Divna, договри, пътувания свързани с отношения било лични/партньорски или чисто професионални.

« Отговор #149 -: Май 04, 2011, 11:14:20 pm »
Щом са замесени Нептун (вдъхновение) и Меркурий (комуникация) в положител аспект и осите 1/7 и 3/9, бих предположила период на засилено творене и себеизразяване пред публика. Също комунакацията с партньорите би трябвало да е улеснена и приятна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #150 -: Май 04, 2011, 11:17:33 pm »

Марая, тр. Нептун/У3 дом/ в тригон с нат. Меркурий /У7 и 9 дом/ какво според теб би трябвало да сигнализира?
В радикса Нептун е в 11 дом и прави съвпад с нат. Слънце  и секстил с натални Юпитер /У1 дом/ и Плутон /У11/ намиращи се в 9 дом, а нат. Меркурий е в 10 дом и е в тригон с нат. Луна /У8/която се намира в 7 дом.

Отваряне към духовния свят , среща с гуру , проблеми със съдеди , роднини /близки/ , пътуване -трансокеанско , сънища...Предполагам , че става дума за мъжка карта... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #151 -: Май 04, 2011, 11:19:12 pm »
Divna, договри, пътувания свързани с отношения било лични/партньорски или чисто професионални.
Благодаря, Уран!

И аз фиксирах договорите като първостепенно значение. И тъй като аспекта е положителен си мисля, че ще бъдат успешни.

*

Divna

• 2478
« Отговор #152 -: Май 04, 2011, 11:20:03 pm »

Отваряне към духовния свят , среща с гуру , проблеми със съдеди , роднини /близки/ , пътуване -трансокеанско , сънища...Предполагам , че става дума за мъжка карта... ;D

Благодаря, Марая!

За мъжка, да.  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #153 -: Май 04, 2011, 11:33:39 pm »
На мен Нептун в момента ми е в тригон с Венера, която е в 29 градус на Близнаци /8-ми дом/ - какво ли е, след като няма любов ?
Нищо друго не аспектира към момента.

*

Uran

• 6041
« Отговор #154 -: Май 04, 2011, 11:43:19 pm »
На мен Нептун в момента ми е в тригон с Венера, която е в 29 градус на Близнаци /8-ми дом/ - какво ли е, след като няма любов ?
Нищо друго не аспектира към момента.
Какво ти управляват?
п.п.Този тригон докато е бил апликиращ да не те е засилил по пързалката на личните отношения?
« Последна редакция: Май 05, 2011, 02:09:55 am от Uran »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #155 -: Май 04, 2011, 11:49:48 pm »
да, докато беше точен съвпада си тръгнах от мъжа ми, явно бях доста заблудена, че така е по-добре. Сега съжалявам, но няма връщане назад.
Венера управлява 7 и 11-12 дом, Нептун -4, и се намира във 2-ри.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #156 -: Май 05, 2011, 12:37:02 am »
Рая, никога не съжалявай за нещо, което си искала силно да направиш в даден момент, от това си имала нужда и това си избрала. Аз съм в същото положение  :-[ така наистина е по-добре, но трябва да минеш през съжалението.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
« Отговор #157 -: Май 05, 2011, 01:35:51 am »
Щом са замесени Нептун (вдъхновение) и Меркурий (комуникация) в положител аспект и осите 1/7 и 3/9, бих предположила период на засилено творене и себеизразяване пред публика. Също комунакацията с партньорите би трябвало да е улеснена и приятна.

Blagodarq, Mirabella!  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #158 -: Май 05, 2011, 01:38:01 am »
Рая, какви аспекти получава Венера в радикса? Как е аспектирана?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #159 -: Май 06, 2011, 03:28:18 am »
Венерата ми е в квадрат със Сатурн/8-10/, опозиция с Нептун/2-8/ и тригон с Плутон/8-11/.