Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 79712 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #320 -: Февруари 05, 2012, 08:00:49 pm »
Цитат
Преди откриването на Плутон (19 март 1915 г), нефтът имал много ограничено приложение, най-вече като светилен газ. Такова ограничено приложение тогава, междувпрочем, имали и радиоактивните вещества.

Логиката ти е желязна. До откриването на Плутон и вулкани не е имало. :rolleyes:

Разбира се че е желязна, откриването на всяка една от транссатурновите планети - Уран, Нептун и Плутон - е съпроводено с настъпването на нова епоха в живота на човечеството, в област съответна на планетата. Направи справка и ще видиш!

Да, чела съм и справка съм си правила, но аз не споделям това мнение.
Не, откриването на планетите води до напредък в технологиите, а напредъка в технологиите води до откриването на планетите. А като ги открием всичките планети от Слънчевата система, сетне какво ще правим, ще седнем да почиваме ли? ;D

Между другото, предполага се, че древните са знаели за същестуването на трансатурновите планети, макар да са ги наричали с различни имена, но това знание е било изгубено.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #321 -: Февруари 06, 2012, 07:07:46 am »
Между другото, предполага се, че древните са знаели за същестуването на трансатурновите планети, макар да са ги наричали с различни имена, но това знание е било изгубено.

как ще е загубено:) - английски астролози от средните векове пишат, че знанията ни за планетите и аналогиите им са с извънземен произход, т.е. излиза, че всякак са знаели много повече от колкото ние към момента:) - нещата са в това кои от планетите, кога  и до колко символизират случващото се на земята - а имената им са така завъртяни, че трудно се изписват:)

« Отговор #322 -: Февруари 06, 2012, 09:32:29 am »
Цитат
Преди откриването на Плутон (19 март 1915 г), нефтът имал много ограничено приложение, най-вече като светилен газ. Такова ограничено приложение тогава, междувпрочем, имали и радиоактивните вещества.

Логиката ти е желязна. До откриването на Плутон и вулкани не е имало. :rolleyes:

Разбира се че е желязна, откриването на всяка една от транссатурновите планети - Уран, Нептун и Плутон - е съпроводено с настъпването на нова епоха в живота на човечеството, в област съответна на планетата. Направи справка и ще видиш!

Не, откриването на планетите води до напредък в технологиите, а напредъка в технологиите води до откриването на планетите. А като ги открием всичките планети от Слънчевата система, сетне какво ще правим, ще седнем да почиваме ли? ;D

Не знам кое мнение не споделяш. Аз такова мнение не съм изказвал. Но щом имаш на сърце да кажеш нещо, срещу  евентуално мнение - кажи си го.

Аз казах само, че има синхроничност. Нито откриването на планетите е довело до технологиите, нито технологиите - до планетите. И двете са доведени едновременно, синхронично от една и съща сила. Някога тази Сила се е наричала Бог, а днес, поради наличието на много умници, има много имена.

« Отговор #323 -: Февруари 06, 2012, 09:54:33 am »
И влезе нептун в риби, и веднага започнаха наводнения :o
http://dnes.dir.bg/news/jazovir-evacuatzia-stena-ivanovo-biser-10473370?nt=4

Това във връзка с мнението, че Нептун в риби не може да влияе неблагоприятно.

*

AH

• 2201
« Отговор #324 -: Февруари 06, 2012, 02:32:53 pm »

На трон – силно и чисто действие на малефик или поне на планета, със смесена природа.
Прелюдията е лоша  - и у нас и по света
Имаше си подсказки още откакто влезе в орбис на знака

*

Stella

• 7765
« Отговор #325 -: Февруари 06, 2012, 03:16:49 pm »
Цитат

Не знам кое мнение не споделяш. Аз такова мнение не съм изказвал. Но щом имаш на сърце да кажеш нещо, срещу  евентуално мнение - кажи си го.

Аз казах само, че има синхроничност. Нито откриването на планетите е довело до технологиите, нито технологиите - до планетите. И двете са доведени едновременно, синхронично от една и съща сила. Някога тази Сила се е наричала Бог, а днес, поради наличието на много умници, има много имена.

Цитат
..... откриването на всяка една от транссатурновите планети - Уран, Нептун и Плутон - е съпроводено с настъпването на нова епоха в живота на човечеството, в област съответна на планетата. Направи справка и ще видиш!

Не съзирам думата "синхроничност" в твоя пост, но благодаря, че уточни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #326 -: Февруари 06, 2012, 03:20:42 pm »

Пази боже! Горките хора. това е едно от доказателствата, че силно поставените планети могат да влияят неблагоприятно с изобилието, което ни пращат. В случая пълноводието може да стане причина за бедствия.
Но, който е решил да твърди обратното, винаги ще намери начин да припише случилото се на друга планета, я на Плутон, я на Сатурн. би трябвало това ,, че е критична да няма значение, защото тя си е в обител и лесно се синхронизира с природата на знака. Явно веднага започва да праща блага д пълни шепи и хората не са подготвени за това. Трябва много добре да се укрепят язовирите и да се почистят речните корита.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #327 -: Февруари 06, 2012, 03:27:08 pm »
Аз пък да ви кажа, откакто нептун влезе в риби,все ми се ядат супи ;D ;D ;D

Майтап :P :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #328 -: Февруари 06, 2012, 03:28:07 pm »

ти нали си си Рибка?  :72:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #329 -: Февруари 06, 2012, 03:40:02 pm »

ти нали си си Рибка?  :72:

Да,ама се майтапя за супите :blink: :P

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #330 -: Февруари 06, 2012, 04:23:47 pm »
Дали не трябва да потърсим информация за събитията, които се случват около това време, когато той навлезе в своя знак, за да предвидим какво може да се очаква? Мен ме интересуват и духовните и лечителските нововъведения.

*

Stella

• 7765
« Отговор #331 -: Февруари 06, 2012, 06:07:51 pm »

С ингреса на Нептун в 12-тия знак, където е на трон можем да очакваме задълбочаване на петролната криза, наводнения и природни бедствия, свързани с моретата и океаните.

Кой не вярваше?

И в Гърция и Турция реките прииждали.  :( Сега чувам, че имало и жертви.
Сега се усетили, че няма регистър на малките язовири и обсъждат въпроса за собствеността им.
Аз очаквам и въпросът за българите в изгнание и емиграция да се повдигне.
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 06:14:13 pm от Stella »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #332 -: Февруари 06, 2012, 08:30:04 pm »
И аз съм на мнение, че коронясаните планети могат също да създават проблеми, но ако се приемат за даденост. В наталната карта. Прекаляването съм го срещала при екзалтираните.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #333 -: Февруари 06, 2012, 08:37:28 pm »

С ингреса на Нептун в 12-тия знак, където е на трон можем да очакваме задълбочаване на петролната криза, наводнения и природни бедствия, свързани с моретата и океаните.

Кой не вярваше?

И в Гърция и Турция реките прииждали.  :( Сега чувам, че имало и жертви.
Сега се усетили, че няма регистър на малките язовири и обсъждат въпроса за собствеността им.
Аз очаквам и въпросът за българите в изгнание и емиграция да се повдигне.

V smisyl?

*

Stella

• 7765
« Отговор #334 -: Февруари 06, 2012, 10:05:39 pm »
Пътят за Свиленград : http://www.facebook.com/photo.php?v=363522353677114

*

sunrain

• 6710
« Отговор #335 -: Февруари 06, 2012, 11:32:39 pm »
Още не съм склонна да правя точни изводи по отношение на влиянието на Нептун, тепърва ще дава заявки, а за равносметка – има време.

Преди години имаше доста големи наводнения, в резултат на не само далеч по-изобилни, но и продължителни валежи и като причина основно природната стихия.
Днешните обстоятелства сочат и друго.
Нептун не беше в Риби тогава. Реки и язовири преливат съвсем редовно при дъждове, между другото, силата на пораженията вече е според зависи. 

А днес на мястото на основното бедствие отново имаме човешки фактор. Или защо пак не сме си свършили работата?

Цитат
Язовир "Иваново” е собственост на община Харманли, но се намира на територията на военен полигон и в последните 10 години поддръжката му е занемарена, въпреки че граждани неколкократно са сигнализирали за опасността от скъсване на язовирната стена.

Виждам аз кой друг има пръст, макар и да го приемете за абсурд.

Колективните планети са по-специфични и като такива обикновено ни дават силни знаци, така че Нептун в Риби дава своя сега и в този смисъл го считам за участник в действията.
Тримата тежкари  действат и на по- друг принцип, напомнят ни, че сме в капка в морето, малка частица от Вселената.     

Но иначе наводненията се свързват и с Луната. Ден преди пълнолунието бих го приела за сериозен фактор за случващото се. Особено като се има предвид, че е рухнала стена, не просто се изваляло небето.
Венера в Риби в последни градуси  я наблюдавах какви ще ги свърши, непредсказуема е. Не казвам, че е съществена, но тя ни е връзката със Сатурн, за който намеквам по-горе. Има основания да го взема предвид и от значение.
И е много важно, че той сега е стационарен, това никак не беше случайно, че става тъкмо по пълнолуние. Никак не случайно управлява едно от светилата.

Въобще, което и да е значимо и с жертви масово нещастие, си е при набор от акценти, които в даден момент взаимно се събуждат, не бих го приписала ей така просто на един виновник. Без да подценявам ингреса на Нептун, разбира се.

Има статистика, че Бг е най-потърпевша от наводнения като вид катаклизми. Това вероятно го има в картата й като отговор на „защо”, ама не я изследвам нея и вариантите й. Само имам навика да си умувам за планетите, хората и света, ей така в движение. ;D       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #336 -: Февруари 07, 2012, 08:02:01 am »
Преди години имаше доста големи наводнения, в резултат на не само далеч по-изобилни, но и продължителни валежи и като причина основно природната стихия.
Днешните обстоятелства сочат и друго.
Нептун не беше в Риби тогава. Реки и язовири преливат съвсем редовно при дъждове, между другото, силата на пораженията вече е според зависи. 

Така е. Нептун не беше в риби тогава, но беше във взаимна рецепция с Уран (Уран в риби/Нептун във водолей). Имам предвид последните наводнения от 2007 г у нас, когато с.Цар калоян също беше потопено. Да не забравяме и грандиозното цунами с 200 000 жертви в Индонезия през 2005.

*

Asol

• 4140
« Отговор #337 -: Февруари 07, 2012, 08:21:55 am »
Преди години като пътувах по жп линията Варна - София - в близост до Варна влака се движеше едва едва, поради езерото в което "плуваше". Нали релсовия път е двоен - от едната страна беше изцяло под вода. Беше валяло непрекъснато доста дни преди това в района на Варна. 1999 г. май беше.

« Отговор #338 -: Февруари 07, 2012, 08:23:38 am »
Преди години като пътувах по жп линията Варна - София - в близост до Варна влака се движеше едва едва, поради езерото в което "плуваше". Нали релсовия път е двоен - от едната страна беше изцяло под вода. Беше валяло непрекъснато доста дни преди това в района на Варна. 1999 г. май беше.
И колко жертви имаше тогава?

*

Asol

• 4140
« Отговор #339 -: Февруари 07, 2012, 08:31:50 am »
Имаше наводнения, а Нептун не беше в Риби, нито е била налице взаимна рецепция.  ;) Можем да разгледаме ако имате интерес и при какви астрологични фактори е имало други наводнения в различен времеви период.
За другото е въпрос на предварителна превенция и добра организация, която си зависи от човешкия фактор.