Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 79931 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #400 -: Юни 10, 2012, 10:25:29 am »
Нептун е ретрограден - ще се решават въпроси, свързани с партньорството при мен - управлява У7. А също така и делата на 3-ти дом ще се довършват докрай.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #401 -: Юни 10, 2012, 11:20:33 am »
Нептун е ретрограден - ще се решават въпроси, свързани с партньорството при мен - управлява У7. А също така и делата на 3-ти дом ще се довършват докрай.

Нептун ми управлява 8дом.
Стела,това с 3дом-натално там ли е разположен? :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #402 -: Юни 10, 2012, 02:32:11 pm »

Натално управлява 3-ти дом, а е разположен в 11-ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #403 -: Юни 10, 2012, 02:37:03 pm »

Натално управлява 3-ти дом, а е разположен в 11-ти.

Благодаря ти за отговора. :wub:(аз ще очаквам развитие по 5 и 8 домове  :rolleyes:)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #404 -: Юни 10, 2012, 07:33:52 pm »
А аз какво да очаквам?
При мен управлява 9ти ,а се намира в 5ти опозиция сатурн.

« Отговор #405 -: Юни 10, 2012, 07:37:19 pm »
При мен Нептун управлява 5 дом и се намира в трети, ще напрваи секстил ори ретро движението си, да очаквам ли включване от някой бивш приятел?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #406 -: Юни 10, 2012, 08:00:55 pm »
А аз какво да очаквам?
При мен управлява 9ти ,а се намира в 5ти опозиция сатурн.

Стремежи,свързани с любовния живот. :rolleyes: Или може би изява+чужбина/обучение

При мен Нептун управлява 5 дом и се намира в трети, ще напрваи секстил ори ретро движението си, да очаквам ли включване от някой бивш приятел?

И аз така мисля. :blink:

« Отговор #407 -: Юни 10, 2012, 08:04:48 pm »
Той за сега е само един, при него У на 7 дом (Венера) се намира в Риби и в 12 дом, туко виж наистина се активизирал, че по ретро Венерата се показа, сега се поскри  малко, ясна е работата, ще има 12486506059403284 серия от 5 годишната драма, нерви не ми останаха вече. :lol:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #408 -: Юни 10, 2012, 08:08:28 pm »
Той за сега е само един, при него У на 7 дом (Венера) се намира в Риби и в 12 дом, туко виж наистина се активизирал, че по ретро Венерата се показа, сега се поскри  малко, ясна е работата, ще има 12486506059403284 серия от 5 годишната драма, нерви не ми останаха вече. :lol:

;D Бъди търпелива,явно момчето е притеснително. ;) Може би като свърши ретро периода на Венера ще започнат да се развиват взаимоотношенията ви.

« Отговор #409 -: Юни 10, 2012, 08:16:50 pm »
Точно това ми стана странно, Мунлайт, когато Венера тръгна ретро се осмели дори на среща да ме покани, но понеже аз нямах възможност да изляза, отказах, после се повъртя още малко и изведнъж интересът му се изпари, луда работа, Луна в Близнаци, опозе уран, какво повече да кажа, ще го видя какви ще ги надроби в края на месеца, когато Венера тръгне директно, ако има нещо интересно, ще пиша  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #410 -: Юни 10, 2012, 08:23:10 pm »
Точно това ми стана странно, Мунлайт, когато Венера тръгна ретро се осмели дори на среща да ме покани, но понеже аз нямах възможност да изляза, отказах, после се повъртя още малко и изведнъж интересът му се изпари, луда работа, Луна в Близнаци, опозе уран, какво повече да кажа, ще го видя какви ще ги надроби в края на месеца, когато Венера тръгне директно, ако има нещо интересно, ще пиша  ;)

Луна опозиция / квадрат уран действа на момента. изтървеш ли го - има да чакаш.
Венерата му как е аспектирана? Може пък да е по-добре, че не си излязла на ретроградна венера?
Казват, периода не е добър за начало на връзка, че сетне всичко се обръщало с краката нагоре.

« Отговор #411 -: Юни 10, 2012, 08:26:40 pm »
може и астрологически погледнато да е така, не споря, но ако някой иска да излезе с някого и му се даде доста уважитлена причина за отказа, би опитал още веднъж, а той не го направи, толкова са му били и сериозни намеренията, но това е тема на друг разговор  :(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #412 -: Февруари 11, 2013, 01:59:43 pm »
нептун в риби, сатурн в скорпион в рецепция с плутон

Папата се оттегля

http://dnes.dir.bg/news/ottegljane-papa-benedikt-hvІ-13070011?nt=4

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #413 -: Юни 10, 2013, 08:01:43 pm »
Пак станал ретрограден :-\

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #414 -: Юни 13, 2013, 10:54:56 am »
Здравейте! Имам един въпрос за този ретрограден Нептун в Риби.

Имам Слънце в Риби на 2-3 градуса. В момента транзитният Нептун ми прави съвпад със Слънце в 6д (разходящ на 2 градуса, но сега Нептун като тръгна назад, аспектът пак ще стане точен средата на октомври). Наталният Нептун пък за момента е в опозиция с транзитното Слънце и Юпитер в 10д, но след няколко дни ще отмине. Нептун ми е У7 в натала. Въпросът ми е, по какъв начин може да се отрази това влияние?

Докато беше точен съвпадът през февруари-март изживях много голяма криза, трансформираха ми се представите за любовта в една връзка, мога да кажа, че се опознах с безусловната любов. Отпадаха някакви ирационални мисли и представи за взаимоотношенията (илюзии) и сякаш проглеждах, хубавото в случая е, че проглеждах за доброто, защото си мислех някакви много негативни неща и си обвинявах партньора незаслужено. И всичкото това в някакви условия на голяма изолация или поне усещане за такава. Знам, че другите аспекти на Нептун също са важни. Края на април Нептун имаше точна квадратура с наталния Уран (който ми е доста силен) и тогава ми се случи някакво трансцедентално събитие, което ми подейства като проглеждане и след това успокояване. Аспектите, които предстоят са само с бързите планети - Луна, Марс, Венера, Меркурий. Много се надявам да не изпадна в такова отчайващо положение, в каквото бях преди няколко месеца. Много работя върху себе си, но...
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #415 -: Юни 13, 2013, 02:18:31 pm »
ОМАЯНА ли ще съм ...незнам...Транзитен Нептун /У5/ в 5 дом...LOVE STORY ,ТВОРЧЕСТВО,ДЕЦА................Какво може да е?Някой има ли идея?

*

Нова

• 3491
« Отговор #416 -: Юни 13, 2013, 02:29:47 pm »
Натално ако ти е в трети, да не пропишеш любовна лирика))) Ако е във втори, не знам. Да не започнеш да си изкарваш парите като семеен консултант? Да почнеш от мен!
Сега опозето с юпитер как го аспектира, защото натално ти е в стрелец, нали? Сега в рак ще следва тригон при транзита в 5.

« Отговор #417 -: Юни 14, 2013, 12:57:20 am »
Да, Натален Нептун е във 2 дом...личните парични средства... Би трябвало да си вадя парите чрез изкуство/творчество или нещо свързано с ИЗМАМИ/КАЗИНА/ или с алкохол,кино,фотография,дизайн може би...ама неееее.
Сега транзитира през 5 дом...Дано да е РОМАНТИКА и разгръщане на талантите,а не илюзии и измами в тази сфера.Четох ужасни неща неща за Нептун в 5 дом...,но не им вярвам. :rolleyes:
Относно тригона със Сатурн ... всичко е под контрол.
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 01:03:52 am от venera1978 »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #418 -: Декември 20, 2013, 09:52:03 am »
Слънчевите риби, усещате ли го? Моето слънце е в трета декада, но определено на моменти ми е много замъглено, само от него ще е :-[