Здравейте! Имам един въпрос за този ретрограден Нептун в Риби.
Имам Слънце в Риби на 2-3 градуса. В момента транзитният Нептун ми прави съвпад със Слънце в 6д (разходящ на 2 градуса, но сега Нептун като тръгна назад, аспектът пак ще стане точен средата на октомври). Наталният Нептун пък за момента е в опозиция с транзитното Слънце и Юпитер в 10д, но след няколко дни ще отмине. Нептун ми е У7 в натала. Въпросът ми е, по какъв начин може да се отрази това влияние?
Докато беше точен съвпадът през февруари-март изживях много голяма криза, трансформираха ми се представите за любовта в една връзка, мога да кажа, че се опознах с безусловната любов. Отпадаха някакви ирационални мисли и представи за взаимоотношенията (илюзии) и сякаш проглеждах, хубавото в случая е, че проглеждах за доброто, защото си мислех някакви много негативни неща и си обвинявах партньора незаслужено. И всичкото това в някакви условия на голяма изолация или поне усещане за такава. Знам, че другите аспекти на Нептун също са важни. Края на април Нептун имаше точна квадратура с наталния Уран (който ми е доста силен) и тогава ми се случи някакво трансцедентално събитие, което ми подейства като проглеждане и след това успокояване. Аспектите, които предстоят са само с бързите планети - Луна, Марс, Венера, Меркурий. Много се надявам да не изпадна в такова отчайващо положение, в каквото бях преди няколко месеца. Много работя върху себе си, но...