Не знам какъв тогава е проблемът. Ако не те интересува и вълнува, просто отклоняваш предложението му и точка. Ако това ти коства работата, съпругът ти би трябвало да го разбере, освен ако не го устройва ролята на щастлив рогоносец. Блажени са незнаещите. :rolleyes:
Ами проблемът е че е криза навсякъде, войни избухват тук и там ... незнам защо ги взимам всички неща толкова навътре ..., но това също ми оказва влияние да седя на работа и да не се махам. Второто, което е - самата работа ми е интересна и ми харесва. Колегата ми харесва и ми е интересен, карай че го гони критическата

. Мъжа ми е безработен от една година и е тежка гемия и съм се отказала да го ръчкам да прави каквото и да е. Не искам да го правя рогоносец, защото си мисля, че го обичам и защото дори и да му сложа рогца пари няма да взема от това :blink:. Нещо друго?
Общо взето май проблемът е, че предпочитам да ми е интересно и вълнуващо и да си живея живота, а не да го усложнявам и да го правя строг и скучен (Сатурн). Май това ми е триъгълничето и в картата ...
P.S.- вече три пъти съм казвала, че напускам (всеки се прави, че не чува, защото им оттърва да съм тук), десет пъти съм го решила ... и не предприемам нищо по въпроса и аз незнам защо.