Здравей Гост

Несподелената любов

• 197 Отговора
  • 30196 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Несподелената любов
« Отговор #40 -: Февруари 06, 2011, 07:52:23 pm »
Лили, разказваш страхотно!... Най-вече килограми ви делят с него. ;D Споменавам това, защото при мен това се получава редовно. Като срещна след години някоя несподелена или неизживяна любов и той вика: "Ти си си все същата", а аз какво да му отговоря след като той се е удвоил почти. :blink: :unsure:

Хаха, и при мен е същото! Имам мажорно неаспектиран Юпитер в Телец в 7 дом и в повечето случаи, след като се разделя с някоя моя любов, се случва много да наедрее. Дотук с трима-четирима е все така.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Февруари 06, 2011, 08:04:01 pm »
Лили, разказваш страхотно!... Най-вече килограми ви делят с него. ;D Споменавам това, защото при мен това се получава редовно. Като срещна след години някоя несподелена или неизживяна любов и той вика: "Ти си си все същата", а аз какво да му отговоря след като той се е удвоил почти. :blink: :unsure:

Хаха, и при мен е същото! Имам мажорно неаспектиран Юпитер в Телец в 7 дом и в повечето случаи, след като се разделя с някоя моя любов, се случва много да наедрее. Дотук с трима-четирима е все така.  ;D

Взимам ги  ;D ;D , слаби и фини...., а стават прасета по време на брака... ;D ;D, направо ги угоявам за "Родопа".... :P Интересно , че след раздялата запазват килцата си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Февруари 06, 2011, 08:06:45 pm »
Прасета, прасета... всичките прасета на мезета.  ;D
Мдаа, и при мен така се получава - видимо качват килца още докато са с мене.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Февруари 06, 2011, 08:11:35 pm »
В твоя случай Юпитер е в телец- ценител , чревоугодник , заземен...., а при мен в Близнаци :rolleyes: , просто всичко е по 2... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 06, 2011, 08:17:29 pm »
Красив , невероятен компанион , интелект , природна интелигентност , висок стандарт на живот , романтичен , изискан , внимателен , нищо излишно , нищо което да ми подскаже , че не съм попаднала на точното място и в точното време.... :(...
Хлътнала до ушите , стотици пеперудки пърхаха под лъжичката....Аха....да се стигне до сублимния момент и нещо все се слушваше... ;D Най-накрая ми доведе гаджето си и ме запозна с него... :'(...Още един уникален и красив мъж...
Двама мъже бяха избрали "забранената , отричаната , нетрадиционната любов".... :'( ;D
Бях влюбена в гей! :( :angry:

« Отговор #45 -: Февруари 06, 2011, 08:29:43 pm »

В натала си имам квадрат Венера-Марс. Предполагам, че имам дисбаланс в даването и получаването. Струва ми се, че получавам много по-малко, отколкото давам (заради квадрата на Венера със Сатурн сигурно). Луната ми е Стрелешка, общо взето гледа on the bright side of life. Преди 3-4 години дир. Венера ми беше в тригон с натален Марс и тогава усещах повече любов около себе си. Бих искала да попитам нещо от прогресивна гледна точка. Прогресивни Венера и Марс са в апликиращ тригон. Мога ли да се надявам на по-щастливи дни? :blink:

Категорично ДА!

Благодаря ти много, Марая!

« Отговор #46 -: Февруари 06, 2011, 09:02:37 pm »
Благодаря, Аброуд! При мен дир. Марс отива към секстил с натална Венера и не се надявам. ;D

« Отговор #47 -: Февруари 06, 2011, 09:03:57 pm »
Аз пък съм забелязала, че нося късмет на мъжете. По време на връзката и особено след нея живота им се оправя - намират си по-хубава работа или заминават за чужбина, и още са там.  ;D
Но на този, за когото се омъжих, стана обратното.  :(
Имам опозиция Луна/Венера и съвпад с 7* орб. Сатурн/Венера. Луна в 7д., Сатурн в 12д, Венера в 1д.

« Отговор #48 -: Февруари 06, 2011, 11:10:11 pm »
Невъзможната любов винаги е най-желаната май,винаги упорстваш,че искаш да я изживееш,каквото и да ти коства,дори да знаеш,че другия не е подходящ за теб или пък няма същите чувства,продължаваш отчаяно да желаеш да изживееш един миг от тая любов.Е,все идва момент,в който няма как и на къде,та трябва да се осъзнаеш,но дори тогава може да таиш някаква малка надежда....

« Отговор #49 -: Февруари 06, 2011, 11:19:12 pm »
Моите любови в повечето случаи са били споделени.Незнам,отдавам го на апликиращ тригон венера - сатурн и всичките  аха,аха и да стигнат до бракуване :blink: Относно угояването - взимам ги по на70 кила и след 2 години са 15 отгоре. ;DИмам юпитер в 6 дом -стрелец.

Не считам за  несподелени любови тези в които съм била"тайно" влюбена.а и аз не мога да се терзая и си казвам... и те стават споделени :oВинаги аъм си избирала ,а не съм чакала мене да ме изберат - луна съвпад марс в стрелец... мисля,че нетърпението ми идва от този съвпад

« Отговор #50 -: Февруари 07, 2011, 01:01:29 am »
Минорните аспекти взимат ли се предвид :-\
Например: Луна квинтил Сатурн в женска карта и Венера сески-каре Плутон в мъжка карта?

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Февруари 07, 2011, 01:17:36 am »
Например: Луна квинтил Сатурн в женска карта и Венера сески-каре Плутон в мъжка карта?

Романтика , дали си забелязала не знам , но аз имам един по-различен прочит и поглед по отношение на астрологията...За мен , минорните , творческите , кармичните аспекти са висш пилотаж или те са черешката на тортата/натала/....
Без тях на мен ми е трудно да правя предсказания , защото , ако мажорните са онова което виждаме с невъоражено око в радикса , то минорните аспекти са онези нюанси и щрихи , които правят картината анонсирана и слята с космическите послания....
Последните са аспекти , чрез които можем да се гмурнем в океана от енергии на планетите , те са колорита на картата...Колкото по-пъстра е една карта , толкова по- интересна и интензивна е съдбата на натива...Липсата на минорни аспекти в картата ни лишава от много неща , едно от които възможности за развитие на всички нива....

п.п. Не ангажирам никого с това си мнение , споделям го и дано е полезно! ;D

« Отговор #52 -: Февруари 07, 2011, 01:44:43 am »
Марая, благодаря много за споделеното от теб! Полезно е, да  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Февруари 07, 2011, 01:50:50 am »
Марая, благодаря много за споделеното от теб! Полезно е, да  :blink:

Квинтила е изключителен аспект и аз много го харесвам..., сескикарето е сложен и противоречив особено в мъжка карта , а когато е замесен Плутон е още по-трудно...,защото тайното става още по-тайно , още по-неразбираемо , още по-сложно.... :blink:

« Отговор #54 -: Февруари 07, 2011, 03:34:07 am »

Романтика , дали си забелязала не знам , но аз имам един по-различен прочит и поглед по отношение на астрологията...За мен , минорните , творческите , кармичните аспекти са висш пилотаж или те са черешката на тортата/натала/....
Без тях на мен ми е трудно да правя предсказания , защото , ако мажорните са онова което виждаме с невъоражено око в радикса , то минорните аспекти са онези нюанси и щрихи , които правят картината анонсирана и слята с космическите послания....
Последните са аспекти , чрез които можем да се гмурнем в океана от енергии на планетите , те са колорита на картата...Колкото по-пъстра е една карта , толкова по- интересна и интензивна е съдбата на натива...Липсата на минорни аспекти в картата ни лишава от много неща , едно от които възможности за развитие на всички нива....

Напълно съм съглсна........синастрията със мъжа ми е пълна със зелени аспекти/квинтили/луна/плутон.,слънце / марс,луна/сев.възел .. и т.н - винаги съм си мислила,че те по-някакъв начин правят връзката по- свободна,по-творческа,по-приятелска,ако щеш......

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Февруари 07, 2011, 04:38:26 am »

Напълно съм съглсна........синастрията със мъжа ми е пълна със зелени аспекти/квинтили/луна/плутон.,слънце / марс,луна/сев.възел .. и т.н - винаги съм си мислила,че те по-някакъв начин правят връзката по- свободна,по-творческа,по-приятелска,ако щеш......

А Сатурн , какви аспекти има ? :rolleyes:

« Отговор #56 -: Февруари 07, 2011, 05:39:19 am »
 в сианстрията имаме -  :sat: :tri: :ven:, :sat: :kva: :mer:, :sat: :sec: :moo:, :sat: :kva: :sun:, :sat: квинтил :sun:

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Февруари 07, 2011, 05:44:28 am »
в сианстрията имаме -  :sat: :tri: :ven:, :sat: :kva: :mer:, :sat: :sec: :moo:, :sat: :kva: :sun:, :sat: квинтил :sun:

Това е гаранцията за онова което имаш във връзката....
В синастричната карта , ако Сатурн е добре аспектиран /има аспекти/ , то тогава имаме основание да кажем , че става дума за връзка... :blink:

*

tanina80

« Отговор #58 -: Февруари 07, 2011, 06:38:28 am »
 :88: Момичета благодаря ви за темата (Марая .. особено на теб де, все пак ти си я пуснала)
Тъкмо се чудех онзи ден как да формулирам това, което исках да кажа по синастрията с мъжа ми:-\.
Аз го обичам много, и той ме обича много ... и до там. Незнам как да ви го обясня, но имам постоянното чувство, че той не разбира всъщност колко го обичам. И обикновенно, вместо да си признаем, че се обичаме - започваме да се караме и от песъчинка, правим пясъчна буря  :rolleyes:. Той казва за нашата връзка, че я чувства постоянно като любов-омраза. Ту сме в едната крайност, ту в другата и никога посредата. Нещо не можем да си уравновесим енергиите ми се струва.

Определено по темата за аспекти на несподелената любов, от личен опит, гласувам с две ръце за:
1.Венера в съвпад със Сатурн в синастрия
2.Венера в съвпад със Сатурн в натал (имам познат, който вече години, ама много години, все търси, търси, търси ...любов, и чак тука в последно време се завъртя някаква работа, че да видим какво ще излезе  :blink:)
3.Нептун в квадрат с Венера, Нептун в опозиция с Венера
4.Луна в квадрат със Сатурн (в мойта карта имам такова чудо и ми се струва, че това ми пречи да показвам истинските си чувства, а може да е от съвпада Луна-Нептун, а може би и трите планети си забъркват такава каша, че ...)
5.Луна в квадрат с Плутон (в неговия натал има такова чудо). Понеже не ми е на главата, не мога точно да го опиша, но ми се струва, че той постоянно сам на себе си забранява да му е готино, и сам на себе си много си вреди. По точно Плутон му мачка Луната на пихтия  ;D

:blink: Накрая може да излезе и че е гей, а го крие от мен  ;D (какво ли не ми мина вече през главата ...), ама ... не ми пука, вече честно да ви кажа. Просто искам да знам истината и това е (Луна Стрелец) - ако ще се обичаме, да се обичаме, ако не - няма. То така или иначе, винаги ще го обичам ...

*

tanina80

« Отговор #59 -: Февруари 07, 2011, 06:41:35 am »
Аха....да се стигне до сублимния момент и нещо все се слушваше... ;D
Въпрос имам тука ... извинете за оф-а, ама какво имаш предвид с това сублимния момент ... тва преди да си легнете, или след като сте си легнали вече ...