:88: Момичета благодаря ви за темата (Марая .. особено на теб де, все пак ти си я пуснала)
Тъкмо се чудех онзи ден как да формулирам това, което исках да кажа по
синастрията с мъжа ми
.
Аз го обичам много, и той ме обича много ... и до там. Незнам как да ви го обясня, но имам постоянното чувство, че той не разбира всъщност колко го обичам. И обикновенно, вместо да си признаем, че се обичаме - започваме да се караме и от песъчинка, правим пясъчна буря :rolleyes:. Той казва за нашата връзка, че я чувства постоянно като любов-омраза. Ту сме в едната крайност, ту в другата и никога посредата. Нещо не можем да си уравновесим енергиите ми се струва.
Определено по темата за аспекти на несподелената любов, от личен опит, гласувам с две ръце за:
1.Венера в съвпад със Сатурн в синастрия
2.Венера в съвпад със Сатурн в натал (имам познат, който вече години, ама много години, все търси, търси, търси ...любов, и чак тука в последно време се завъртя някаква работа, че да видим какво ще излезе :blink:)
3.Нептун в квадрат с Венера, Нептун в опозиция с Венера
4.Луна в квадрат със Сатурн (в мойта карта имам такова чудо и ми се струва, че това ми пречи да показвам истинските си чувства, а може да е от съвпада Луна-Нептун, а може би и трите планети си забъркват такава каша, че ...)
5.Луна в квадрат с Плутон (в неговия натал има такова чудо). Понеже не ми е на главата, не мога точно да го опиша, но ми се струва, че той постоянно сам на себе си забранява да му е готино, и сам на себе си много си вреди. По точно Плутон му мачка Луната на пихтия

:blink: Накрая може да излезе и че е гей, а го крие от мен

(какво ли не ми мина вече през главата ...), ама ... не ми пука, вече честно да ви кажа. Просто искам да знам истината и това е (Луна Стрелец) - ако ще се обичаме, да се обичаме, ако не - няма. То така или иначе, винаги ще го обичам ...