Здравей Гост

Несподелената любов

• 197 Отговора
  • 30190 Прегледи
Re: Несподелената любов
« Отговор #120 -: Март 19, 2012, 09:18:47 am »
И аз съм имала такива случки, доста силна ме направиха , но определено Сатурн не ме дава лесно.  ;D ;D Той си ми е в 5 дом, принципно е сигнлет, единствен от стихия въздух, диспозитор на 3 планети по знак и като цяло има дълги ръчички в картата ми и това си казва думата. Ако трябва да опиша любовния фронт през ... ми май кажи-речи 6 години, има една ключово наименование - Такламакан.  ;D ;D Като пустинята. Опозе между Сатурн и Венера нямам, са си в противоположни знаци. Квадрат Венера-Плутон имам. Луната ми е Козя, така че си мисля, че около 80-85 - годипна най-накрая мога да намеря мъжа на живота ми - разбирайте мъж който аз харесвам, и той ме харесва и има смелостта да си го признае, а не да бяга презглава, което принципно ми се случва като сценарий. Имала съм и класическото несподелено - харесвах някакъв пич, колко поне 2-3 години, за което време той смени две приятелки, но аз, идиотката, все си мислех, че някога ще дойде и моя ден. Мина ми заблудата и отрезвях сама по едно време. Та ... това е ... до колко основателно не знам, но главно виня Сатурн в 5 за цялата тая работа.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #121 -: Март 20, 2012, 12:46:05 pm »
Много актуална тема за мен при това и Венера/опозиция/ и Луната/тригон/ са сграбчени от Сатурн . Интересното, което отчитам е че при мен Сатурн инкасира връзките т.е по негов транзит към ключова точка са се зараждали и след време се разпадат по негово желание/пак аспект/, защото неискреността и лъжите не са неща, които се толерират от него и идва време за проверка .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Uran

• 6041
« Отговор #122 -: Март 20, 2012, 02:33:01 pm »
Без да чета предните мнения, но това с несподелената любов може да е субективно възприятие. Тя-любовта да си е баш споделена, но да сте в невидение относно този факт. ;D
В ранните ми години се терзаех с такива въпроси, но то и тогава им е времето..В последствие...след определена възраст, разбирам, че не съм била сама така да се каже в тези ми душевни неволи, а и отсрещната страна се е мъчила също. ;D
 ;D

п.п. И при мен Сатурн белязва връзките, но той така или иначе си ми ги управлява заедно с по-дълбокото им проявление-8 дом. ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #123 -: Март 20, 2012, 04:25:59 pm »
Много актуална тема за мен при това и Венера/опозиция/ и Луната/тригон/ са сграбчени от Сатурн . Интересното, което отчитам е че при мен Сатурн инкасира връзките т.е по негов транзит към ключова точка са се зараждали и след време се разпадат по негово желание/пак аспект/, защото неискреността и лъжите не са неща, които се толерират от него и идва време за проверка .

ти да нямаш нещо в скорпион?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #124 -: Март 21, 2012, 12:35:12 am »

Мажорно неаспектиран Плутон на трон по знак и дом .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #125 -: Март 21, 2012, 11:50:44 am »

Мажорно неаспектиран Плутон на трон по знак и дом .

не е достатъчно. разкажи, моля те за връзките и ролята на Сатурн при теб ; интересно започва ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #126 -: Март 21, 2012, 01:43:09 pm »
Снощи сънувах, че имам несподелена любов. Сигурно, защото видях, че сте изкарали темата от нафтална. ;D
Да не вземе сега пък да ми се случи, че само това не беше ми се случвало. Няма да го преживея. :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #127 -: Март 21, 2012, 02:23:28 pm »
Много актуална тема за мен при това и Венера/опозиция/ и Луната/тригон/ са сграбчени от Сатурн .

Това аспектите по натал ли са ти?

Аз съм забелязала, че наистина щом Марс ми е аспектиран само млади мъже има около мен. А снощи когато Луната беше върху наталната ми Венера получих хартиената покана за сватба (която чакам от 2 месеца, от най-добрата си приятелка - по пощата). Най-важните хора в живота си засега отчитам, че съм срещнала по Юпитер.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Divna

• 2478
« Отговор #128 -: Март 21, 2012, 02:27:29 pm »
Много актуална тема за мен при това и Венера/опозиция/ и Луната/тригон/ са сграбчени от Сатурн .

Аз съм забелязала, че наистина щом Марс ми е аспектиран само млади мъже има около мен. А снощи когато Луната беше върху наталната ми Венера получих хартиената покана за сватба (която чакам от 2 месеца, от най-добрата си приятелка - по пощата). Най-важните хора в живота си засега отчитам, че съм срещнала по Юпитер.

Юпитер да не е един от диспозиторите на нодалната?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #129 -: Март 21, 2012, 02:32:33 pm »

Близко си в интерес на истината - 4 дом ми е в Риби и винаги, когато Юпитер е в 7 дом в Телец ми се появява изключително важен мъж в живота и сега ми се появи, та дори мога да кажа, че са двама и наново почнах да комуникирам с предишния, който Юпитер ми донесе преди 12 години.

*

Divna

• 2478
« Отговор #130 -: Март 21, 2012, 02:36:35 pm »

Близко си в интерес на истината - 4 дом ми е в Риби и винаги, когато Юпитер е в 7 дом в Телец ми се появява изключително важен мъж в живота и сега ми се появи, та дори мога да кажа, че са двама и наново почнах да комуникирам с предишния, който Юпитер ми донесе преди 12 години.

Super!  :blink: Юпитер е сигнификатор на много любови в картите на мои близки, особено ако е управител на СЛВ или на Слънце или на АС/ДС.  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #131 -: Март 21, 2012, 02:45:39 pm »
При мен е и в съвпад със Слънце, така че  :P.

*

Stella

• 7765
« Отговор #132 -: Март 21, 2012, 05:34:47 pm »

Е, браво, не знаех! Очаква те заможен съпруг с добро благосъстояние. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #133 -: Март 21, 2012, 08:04:31 pm »

Е, браво, не знаех! Очаква те заможен съпруг с добро благосъстояние. ;)

обещавам, че ще пиша ако е така, засега са философи всичките, никой няма състояние, че да ми осигури дори спокоен живот....  ;D :rolf:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #134 -: Март 21, 2012, 08:30:31 pm »
Несподелени любови не бих казала, че имам, но трудни - да.
Трудно ми е да се влюбя, да се разгърна пред другите, много е трудно мъж да ме впечатли, а желаещи има доста.
За мен е важно да го усетя със сърцето, да има тръпка, да поражда в мен желание, което ме кара да върша щуротии.
А в повечето случаи мъжете ми стават досадни с тяхното натягане, и желание на всяка цена да успеят да ме имат, това ме отблъсква. Нужно ми е малко, но поднесено с вкус и мярка.

*

Divna

• 2478
« Отговор #135 -: Март 21, 2012, 08:40:07 pm »
Несподелени любови не бих казала, че имам, но трудни - да.
Трудно ми е да се влюбя, да се разгърна пред другите, много е трудно мъж да ме впечатли, а желаещи има доста.
За мен е важно да го усетя със сърцето, да има тръпка, да поражда в мен желание, което ме кара да върша щуротии.
А в повечето случаи мъжете ми стават досадни с тяхното натягане, и желание на всяка цена да успеят да ме имат, това ме отблъсква. Нужно ми е малко, но поднесено с вкус и мярка.

Raq, kak e postavena Venera v radiksa?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #136 -: Март 21, 2012, 08:43:23 pm »
Венера е в Близнаци /9 дом/, прави тригон с Плутон /12дом - Везни/ и АЦ, квадрат със Сатурн /10 дом/, опозиция Нептун /2 дом/.
Венера ми е една от болните планети в картата.

*

Divna

• 2478
« Отговор #137 -: Март 21, 2012, 08:51:58 pm »
Венера е в Близнаци /9 дом/, прави тригон с Плутон /12дом - Везни/, квадрат със Сатурн /10 дом/, опозиция Нептун /2 дом/.

Няма как да няма желаещи щом съществува аспекта на магнетичност (Венера тригон Плутон).  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #138 -: Март 21, 2012, 09:04:18 pm »
Така е, и съм наясно, че проблемът е вътре в мен и моето желание да искам мъже с проблеми най-общо казано.
Ето, сега не съм обвързана сериозно, въпреки че, едно много свястно момче има голямо желание да бъде с мен и прави много приятни неща за мен, но ми е скучен и няма тръпка. А там, където имам тръпка и усещам любов винаги има проблеми. Всъщност само двама мъже съм обичала досега в живота си и съм се отдавала напълно, но и с двамата нещата са били трудни.

*

Divna

• 2478
« Отговор #139 -: Март 21, 2012, 09:13:28 pm »
Така е, и съм наясно, че проблемът е вътре в мен и моето желание да искам мъже с проблеми най-общо казано.
Ето, сега не съм обвързана сериозно, въпреки че, едно много свястно момче има голямо желание да бъде с мен и прави много приятни неща за мен, но ми е скучен и няма тръпка. А там, където имам тръпка и усещам любов винаги има проблеми. Всъщност само двама мъже съм обичала досега в живота си и съм се отдавала напълно, но и с двамата нещата са били трудни.

Aspektyt Венера/Нептун е по оста 8/2. Нептун е в Стрелец, на трон (според древните) по знак. Венера в 8ми дом като цяло е фиксирана в специален тип партньори. Нептун на среща й може да играе ролята както на светец, така и на крадец.  :-[ С какво най-вече те разочароват мъжете?
Сатурн в кой знак и дом е?