Да сте писали с друг ник тук?
Не очаквайте сериозна обвързаност от 19 годишни момичета, а и сегашните 19 не са като тези от нашето (т.е. моето поколение)- след секс да разтребят, сготвят и оставят на нощното ти шкафче бележка, че те обичат. И вместо да се мотят по молове да четат Сартър.

Дали на 19 г. би имала сериозни намерения една жена, не е показател толкова възрастта, колкото ценностите, което са залегнали в нейното съзнание и личностната и еволюция .
п.п Винаги съм бил с този ник .
Е, не се тревожи толкова за мен. -:)
Аз не свалям тукашния господин, който си е сложил хороскопа за мнение, затова не ме притеснява дали ще забегне по баира. А от хороскопа му е видно, че не би го направил /пада си по активни жени/ -:))))
А и ти самата маркира подобни неща, че ми е малко странно защо моето мнение го приемаш така остро при условие, че твоето не му отстъпва.
г-н Santi, правилно ли е съждението ми, че говориш тихо /почти като мънкане/ или не?
Така, въпросът на цялото това упражнение не е какви жени привличам, но да кажем в случаят си напипал/a картата ми, която поставих с цел да дам повече яснота върху темата, включвайки моята опитност . При мен зависимостта е "сходното привлича сходно" . По обективни причини е ясно какъв тип жена бих привлякъл или от каква бих бил привлечен .
По какво съдиш, че говоря тихо

? В отговор - не говоря тихо или поне доста рядко се случва/често бивам критикуван да намаля децибелите/ .
За да не ме разбирате погрешно целта на моето мнение не е търсене на решение,а просто споделяне на преживяване/опитност/, което ще е от полза за друг в подобно положение или поне до някаква степен може да вдъхне надежда, че нещата не са винаги толкова лоши, колкото изглеждат на пръв поглед .
Решението се крие в мен, изборът също . Да преклоня глава е същото като да загубя надежда, а аз не съм просто защото не съм устроен като личност за да стигна дотам .
Няма нищо по-хубаво човек да е прям и да изрази това което мисли/ това го застъпих като основен проблем/, но първоначално четейки написаното от @море останах с впечатлението, че говори за човек, който познава, затова и попитах защо мисли така, но както казах вече това не е идеята на целият разговор за който говорим тук .