Здравей Гост

xxx

• 42 Отговора
  • 5215 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
xxx
« -: Февруари 07, 2011, 07:47:59 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 05:56:06 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

Re:Астрология на детските Мечти
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2011, 08:50:16 pm »
Интересна тема,макар че аз не мога да видя как детската ми мечта се е осъществила или се осъществява в момента под друга форма.А и не мога да кажа коя е била първата ми мечта,имах много,те често се сменяха - искала съм да бъда фризьорка,певица,адвокатка,модна дизайнерка(даже рисувах модели на дрехи),учител...на последната доста сериозно се бях запътила към нея,но накрая се разколебах и смених посоката.

Не знам кои аспекти да търся...Слънце в стрелец в 3ти дом в съвпад със СЛВ,Парс Фортуна също в 3ти дом,но в козирог,като е в квадратура с Юпитера ми....в случея не знам У10 или У6 да търся къде е?
Ако вземем У10,който е Луната,тя е в 12ти дом в Дева,като прави секстил с Марс-а ми,който се намира в 10тия дом,тригон с Нептун и секстил с Плутон.... :-\

Може би Слънцето в 3ти ме е подтикнало към комуникациите...между другото Слънцето е съ-управител на 10тия ми дом и У11.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2011, 12:21:07 am »
Интересна тема..
Като дете си мечтаех да стана моден дизайнер,последните страници на  тетрадките ми бяха изрисувани с парцалки ;DСъзнавах,че не съм достатъчно добра в рисуването и се поотказах в последствие..
После лелеяна мечта беше да съм детски лекар или поне мед.сестра или акушерка... ;D
Зубрих биология настървено,химията ми даваше доста зор и на финала-половин година преди изпитите се отказах..
Поне съм горда със себе си,че като квестор по биология на зрелостници преди година реших 90% от теста,ученото ми е останало в главата..
Тези ми мечти със здравно-въображенческа насоченост са лесно обясними с У10 Нептун ,намиращ се в шести..
Предполагам,че с малко повече упоритост е било възможно да постигна мечтите си...
И накрая,от немай къде, :P станах даскалица с подчертано влечение към езиците.Слънце,У3 в 9-ти дом.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2011, 12:40:41 am »
като дете исках да стана космонавт и магьосник. с малка перифраза сега искам да летя в космоса без уреди и скафандри и да владея стихиите  :tongue2:

може би никога няма да порасна  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2011, 12:48:52 am »
като дете исках да стана космонавт и магьосник. с малка перифраза сега искам да летя в космоса без уреди и скафандри и да владея стихиите  :tongue2:

Охоо, и ти си като мен начи.  ;D

Като малка мечтаех да стана:
- космонавт - да полетя в космоса като Юри Гагарин
- водолаз - да се гмуркам надълбоко и да търся потънали съкровища
- състезателка по фигурно пързаляне - да спечеля голямата награда и да я подаря на баба ми, все така й казвах.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #5 -: Февруари 08, 2011, 01:02:22 am »
Детската ми мечта беше да стана известна певица, която хората боготворят и да обиколя света.
Подражавах на Мадона.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Февруари 08, 2011, 01:03:59 am »
Балерина също исках да ставам, впечатлена от балета по телевизията. То тогава предимно това се гледаше - балет или фигурно пързаляне, така си спомням. Нямаше големи алтернативи за гледане по ТВ.
В по-съзнателна възраст, някъде на 10-11 години казвах, че искам да стана учителка по история. Тогава изучавахме история на античността, която обожавах. Но после и тази мечта си отиде, след като започнахме да изучаваме средновековна история и история на новото време, които не ми бяха интересни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Февруари 08, 2011, 02:37:29 am »
Единствените американски филми по наше време бяха за индианците- Винету и сие, всички книги на подобна тематика ги имам в библиотекана от този период пубертет,
мечтаех си да съм дивачка като тях, да язда коне, да пътувам  и да си живея живот без условности,без съобразяване с обществените порядки,всичко по ЮЛВ Стрелец- дивото зове

тоя мечта взе та ми се сбъдна, живея между две цигански махали- Факултета и Татарли, бивщата Коньовица, коне,каруци , колорита на квартала, индиаНчета цъкат навсякъде
държавата ни ич я няма,всеки си вършее чуждите ниви, набезите,разбирай кражбите са ежедневие, полицията ги мързи и да разследват,закона е на джунглата,ко да се оплаквам,
хак да ми е на мечтите- на 100 %.... :-X

Добре,че Стивън Кинг го зачетох,когато вече не мечтаех....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2011, 02:39:33 am »
Единствените американски филми по наше време бяха за индианците- Винету и сие, всички книги на подобна тематика ги имам в библиотекана от този период пубертет,
мечтаех си да съм дивачка като тях, да язда коне, да пътувам  и да си живея живот без условности,без съобразяване с обществените порядки,всичко по ЮЛВ Стрелец- дивото зове

тоя мечта взе та ми се сбъдна, живея между две цигански махали- Факултета и Татарли, бивщата Коньовица, коне,каруци , колорита на квартала, индиаНчета цъкат навсякъде
държавата ни ич я няма,всеки си вършее чуждите ниви, набезите,разбирай кражбите са ежедневие, полицията ги мързи и да разследват,закона е на джунглата,ко да се оплаквам, хак да ми е на мечтите- на 100 %.... :-X

:rolf: :rolf: :rolf:

съдбата има доста извратено чувство за хумор  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #9 -: Февруари 08, 2011, 04:17:18 am »
Пианистка, сватбен агент, лекар  ;D

Не постигнах нито една от тези мечти в професионално отношение, но ми станаха нещо като хоби.
Свиря на пиано от 7-годишна, а сега на пианото в нас за разтоварване.
Сватбен агент - исках да правя сватбени покани, а сега рисувам за отмора.
Лекар - ох, най-голямата ми мечта, но не е за мен. За вбъдеще мисля да наблегна на алтернативната медицина  :blink:

Нептун в 10 дом (упр. Ас) - квадрат Слънце, СЛВ, Юпитер; секстил Луна, Меркурий, Плутон, Ас.
« Последна редакция: Февруари 08, 2011, 07:17:04 am от romantica »

*

Инти

• 2068
« Отговор #10 -: Февруари 08, 2011, 04:17:23 am »
Аз още в детската градина имах мечта да стана лекар, тогава изобщо не съм знаела, че ми се намират 4 планети в шести дом, ако броим и Атина Палада, която е дала елексира от кръвта на сестра си, който е бил като панацея, значи съм имала интуиция, ама за лекар учеше сестра ми, зодия Дева,не можа да влезе и стана агроном, поне цветарството и се отдава, като на всяка Дева  ;D

Мечтата на майка ми бе да ме направи адвокат, нещо по Юпитер. :blink:

Помня, че мама ми купуваше само музикални инструменти, абсолютно всичко имах, само един саксофон не ми подари мама, харесах си го от корикома, ама беше много скъп, иначе това мандолини, кселофони, пиана, китари, акордеон, всичко го имаше вкъщи, защо обаче мама не ме записа на уроци по музика не ми е ясно до ден днешен.

Сега искам да съм певица, танцьорка и художник едновременно. Тези трите съм си ги поръчала за следващия живот накуп да са развит талант, т.е. преведено на астро език значи некакъв тригон на Нептун и Венера, сега са ми в съвпад, ама пеенето ми е аматьорско, танците ги мога, искат само усъвършенстване, рисувам по-добре от Пикасо със сигурност  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #11 -: Февруари 08, 2011, 04:42:34 am »
 И аз не съм си избирала професиите сама - те ме избираха мен  :mellow:

Всеки опит да се " откача " от дадена скучна професия е бил безуспешен
и така всички мечти се превърнаха само в хобита, което не е никак малко де ;D

Колко са тези, които стават точно това, за което са мечтали,
но има и такива късметлии .....   ;)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #12 -: Февруари 08, 2011, 04:47:07 am »
И аз мечтаех да стана космонавт като Валентина Терешкова... :), но се задоволих само с абонаментите за списание Космос на времето.... Другата голяма и мислейки нереализируема мечта беше  Франция....бях фиксирана на тема Париж, френски език, от 7 годишна с голямо удоволствие ходех на курс по френски, изговарях френско \"Р\" и твърдях, че името ми е френско.... ха ха ха. Сега от доста години живея в Италия, забравила съм френския, но преди 4 години си направих подарък за рожденния ден- 3 дни в Париж. чУВСТВАХ СЕ НА 7 НЕБЕ!!!

« Отговор #13 -: Февруари 08, 2011, 04:50:37 am »
всичко по ЮЛВ Стрелец- дивото зове

А СЛВ в Стрелец също ли е дивото зове или...?

« Отговор #14 -: Февруари 08, 2011, 05:04:25 am »
Много интересна тема. От мечтите научихме по нещо и за техните притежатели.  ;)
Сигурно някой транзитиращ или прогресиращ аспект е повлиявал на мечтанията ни и нашите старания да се сбъднат?!
В различните периоди от детството и аз съм си мечтала за различни кариери :) Но най-постоянната май беше да стана учителка и за това съм учила и това съм работила, макар и да бях доста разочарована. Но то е от времената, иначе се справих мн добре и пак това искам.
Венера У10 в 1дом, Уран У6 в 3 дом!

*

Инти

• 2068
« Отговор #15 -: Февруари 08, 2011, 05:14:15 am »
От статистиката излиза, че почти 70 % от жените на форума искат да летят в космоса, явно ги влече Нептун здраво.

Я всеки дето е писал, че е иска да става космонавт да каже какво му прави Нептун в хороскопа ;)

« Отговор #16 -: Февруари 08, 2011, 05:23:36 am »
От статистиката излиза, че почти 70 % от жените на форума искат да летят в космоса, явно ги влече Нептун здраво.

Я всеки дето е писал, че е иска да става космонавт да каже какво му прави Нептун в хороскопа ;)

Може би защото повечето сме от поколението, на което Нептун е в Стрелец?!

*

Инти

• 2068
« Отговор #17 -: Февруари 08, 2011, 05:26:05 am »
maybe you are right ;D

И на мен ми се лети астрално из космоса, ама си замълчах  ;D ;D ;D

« Отговор #18 -: Февруари 08, 2011, 05:30:09 am »
 ;D ;D ;D
Моя нептун е в козирог,здраво съм се закотвила на Земята,хич не търся излитане в космоса  :-\

Макар че често сънувам как падам от високо и се стряскам и се събуждам,ама това е друга тема май  :mellow:

« Отговор #19 -: Февруари 08, 2011, 05:32:06 am »
Възможно ли е тогава прогресивните аспекти на Луната към Нептун да са повлиявали на нашите мечти през детството?