Аз още в детската градина имах мечта да стана лекар, тогава изобщо не съм знаела, че ми се намират 4 планети в шести дом, ако броим и Атина Палада, която е дала елексира от кръвта на сестра си, който е бил като панацея, значи съм имала интуиция, ама за лекар учеше сестра ми, зодия Дева,не можа да влезе и стана агроном, поне цветарството и се отдава, като на всяка Дева

Мечтата на майка ми бе да ме направи адвокат, нещо по Юпитер. :blink:
Помня, че мама ми купуваше само музикални инструменти, абсолютно всичко имах, само един саксофон не ми подари мама, харесах си го от корикома, ама беше много скъп, иначе това мандолини, кселофони, пиана, китари, акордеон, всичко го имаше вкъщи, защо обаче мама не ме записа на уроци по музика не ми е ясно до ден днешен.
Сега искам да съм певица, танцьорка и художник едновременно. Тези трите съм си ги поръчала за следващия живот накуп да са развит талант, т.е. преведено на астро език значи некакъв тригон на Нептун и Венера, сега са ми в съвпад, ама пеенето ми е аматьорско, танците ги мога, искат само усъвършенстване, рисувам по-добре от Пикасо със сигурност