Здравей Гост

xxx

• 42 Отговора
  • 5195 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Астрология на детските Мечти
« Отговор #20 -: Февруари 08, 2011, 05:33:58 am »
Само с една прогресия не става, ако го нямаш заложено натално ;)

Примерно Вещичка е зодия Риби със Слънце квадрат Нептун, Лили има Нептун в първи дом, Прия има Нептун на К3 биквинтил със Слънцето.

« Отговор #21 -: Февруари 08, 2011, 05:36:24 am »
Ами ето ви направо цялата карта, че то май е много дълго за писане, но според мен е интересен 3 дом с голямата навалица вътре :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Февруари 08, 2011, 06:17:32 am »
Сигурно трябваше като изброявам детските си мечти да ги свържа с определени натални констелации, но забравих.

Мечтата да стана космонавт я свързвам с изгряващия Уран около АС и тригона му с Марс и Луна.
Мечтата да стана водолаз и да се гмуркам надълбоко е по Марс в Риби в долна кулминация, силния Нептун и водния акцент в хороскопа.
Мечтата да съм състезателка по фигурно пързаляне е по-комплексна:
- състезател/шампион - по плантите в Овен и Сатурн в Лъв
- фигурно пързаляне - Марс в Риби и Нептун в тригон с Меркурий и Венера
- да спечеля голямата награда - мажорно неаспектиран Юпитер в Телец, ъглов  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Февруари 08, 2011, 08:52:36 am »
Сигурно трябваше като изброявам детските си мечти да ги свържа с определени натални констелации, но забравих.

Мечтата да стана космонавт я свързвам с изгряващия Уран около АС и тригона му с Марс и Луна.
Мечтата да стана водолаз и да се гмуркам надълбоко е по Марс в Риби в долна кулминация, силния Нептун и водния акцент в хороскопа.
Мечтата да съм състезателка по фигурно пързаляне е по-комплексна:
- състезател/шампион - по плантите в Овен и Сатурн в Лъв
- фигурно пързаляне - Марс в Риби и Нептун в тригон с Меркурий и Венера
- да спечеля голямата награда - мажорно неаспектиран Юпитер в Телец, ъглов  ;D
:rolleyes: Интересно , аз също имам тригон на уран с марс и луна ,...но нито една мечта от детството ми не е била свързана с тригоните..., а с квадратурите в натала ми... :unsure:
Със сигурност обаче всичките ми мечти са реалност.... ;D или може би големия земен тригон ги е материализирал и реализирал.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #24 -: Февруари 08, 2011, 09:03:23 am »
Аз пък имах мечта да стана завоевател на големи територии - туй ще е по Луна/Марс-Юпитер  ;D
После пък президент  ;D - по Сатурн в 10 дом ще е това  ;D
И най-накрая централен нападател и да вкарвам по 5-6 гола на мач  ;D - туй незнам по какво ще е ..

Туй са от грандоманските мечти  ;D ...

*

Divna

• 2478
« Отговор #25 -: Февруари 08, 2011, 11:53:20 am »
Имах много мечти и все още имам. Всичките ми мечти до ден днешен са видели бял свят /просто умея да мечтая рационално  ;)/.
Исках да стана известна певица и да изнасям концерти - станах такава в махлата нямах и 6 години. Събирах публика и съответно овации. Публиката се състоеше от баби пенсионерки, ама това не ми пречеше да се чувствам щастлива и супер извесна. След реализирането на тая ми мечта се появи следващата да стана танцьорка и да ходя на турнета. На 6 години започнах да танцувам в един състав за народни танци и за няколко години отработих и тази си мечта с турнета из БГ.  ;D Исках да стана и извесна писателка. Водех си дневници и в тях вписвах всичките си любовни трепети с мисълта, че по-големи любови от моите никой не е изживявал. Писанията ми се пазят като семейна реликва от майка ми.  ;D После исках да стана художничка. Започнах да рисувам денонощно. В главата ми беше само как да стоя с часове пред статива. Е, тази мечта и нея я реализирах. Рисуването се превърна в моята професия. ;D Като всяко малко момиче исках да съм принцеса. И такава бях, вярно че беше само за един ден, но се почувствах такава - на свадбата си.  ;D Исках да си имам две деца - момче и момиче - и тази мечта си реализирах. Живи и здрави да са ми. ;D Исках да говоря чужди езици и да живея в чужбина - и тази ми мечта стана реалност. Няма да изброявам всичките си мечти, че ще падне едно писане...  :blink:
Сега имам също една мечта и се боря да я осъществя. Вярвам, че това ще стане, защото винаги, когато силно съм желала нещо съм се борила и съм го постигала.

Нептун във втори дом, в съвпад с Юпитер, секстил със Слънце и Плутон, опозиция със Сатурн.

« Отговор #26 -: Февруари 08, 2011, 06:26:55 pm »
    :blink: Голям мечтател съм си по рождение, но никога не е било рационално. Да хвърча с Пегас например. Едно време като гледах Научно-популярни филми за подводния свят макар и на черно-бял телевизор - се захласвах, исках да съм там и да наблюдавам всичкия този невъобразимо красив морски и океански свят. Значи съм искала да стана водолаз. Още в началото когато се научих да чета - започнах да чета и анатомичните буквари на вуйчо, който е учел тогава за фелдшер. Имам някви интуитивни знания, но не съм мечтала да стана лекар....Всъщност в пубертетските си години съм мечтала да стана - Учен-изследовател - Билог и то предимно фауна и флора....Нищо не съм осъществила до тук - щото са били мечти, а не цели. И така си продължавам да живея, без да имам мечти и желания...

*

tanina80

« Отговор #27 -: Февруари 08, 2011, 06:33:39 pm »
- състезателка по фигурно пързаляне - да спечеля голямата награда и да я подаря на баба ми, все така й казвах.  ;D
И аз си мечтаех да се пързалям с кънки, но не като теб да печеля награда и после да я подарявам ... мечтаех си за някаква безкрайна пързалка (цялата земя в лед), по която мога да се засиля с всичка скорост, по-бързо и  по-бързо ... космически бързо  ;)
Мечти съм нямала много, но друго за което се сещам, е че като поотраснах малко исках да съм някаква независима бизнес дама, която си бръмчи с колата напред-назад и прави каквото си поиска  :blink: Това астрологично ще да е от АСЦ КЗР(бизнес дама), СЛ БЛЗ(по забавленията), и СТР Луна(независима).

Това, което съм в момента - малко или много се доближава до този ми идеал. Спечелила съм доверие на работа, в къщи ... и общо взето правя каквото си поискам, без някой да ми мрънка за нещо особено. Примерно - като имам работа на работа си я свършвам, и после забравям, че съм на работа и си правя каквото си поискам, сутрин ставам, когато се наспя, а не когато трябва да ставам ... детето също го оставям да се наспи ... да се погушкаме ... и чак тогава го карам на градина (все последен, но пък и там ни свикнаха вече и не ни се карат ...), кола не карам, но често хващам таксита, на работа редовно закъснявам, но пък понякога оставам по-  до късно ... и общо взето шефа е доволен от мен (или пък повечко ме трае  ;D) ... и така.

Само дето вече не искам да съм сама, а все търся тука един човек, за който говорих по-рано в другата тема ... и  с който заедно да се пуснем по ледената пързалка и да караме по-бързо и по-бързо докато не изпаднем в някакво безтегловно състояние ...Нирвана ...

Ама то какво се обяснявам за детските ми мечти  ;D, то аз още  и още съм си едно истинско ДЕТЕ, което отказва да порасне.
« Последна редакция: Февруари 08, 2011, 06:42:06 pm от tanina80 »

*

tanina80

« Отговор #28 -: Февруари 08, 2011, 06:50:58 pm »
Нептун във втори дом, в съвпад с Юпитер, секстил със Слънце и Плутон, опозиция със Сатурн.
Предполагам, че тази опозиция Нептун-Сатурн е главния виновник за това да си поставяш някакви изпълними мечти, съвпада с Юпитер пък те прави щастлива от сбъдването им, дори и както казваш ти ... пееш пред публика от няколко баби, но се чувстваш удовлетворена и щастлива ...

При мен е по-различно, квадрат Нептун-Сатурн, Нептун в съвпад с Луна, Луна в квадрат със Сатурн.
Постигам и аз всичко, което искам ... исках дете, мъжа ми не искаше(просто го беше страх) ..., но постигнах своето като положих малко усилия... исках да се занимавам с нещо свързано с компютри - седнах и за два месеца научих програма за интериорен дизайн и вече втора година с това си вадя хляба, пак като полагам малко усилия от време на време само ... исках .... абе каквото си поискам, става, рано или късно. Но тъпото е, че не се радвам от това като теб  :-\, предполагам е от квадрата Луна-Сатурн (от майка ми, която никога не се радваше на успехите ми, а само се притесняваше, повече и повече и повтаряше - сега така трябва да направим, после така трябва да направим ... и това край няма)

А това с пързалката, по която се засилвам все повече и повече ми е от квадрат Слънце-Марс (Марс в осми дом!!!). Сега този човек, ТОЙ, има съвпад Слънце Дева с мой Марс Дева и ме учи да не съм толкова напориста и да овдладявам енергията на Марса ... и предполагам накрая - 18 февруари  ;) (тогава ми се отваря тауквадратурата възел-възел-Уран ....) ще успея да получа вътрешен мир със себе си. Само тъпото е, че ме е страх да не изпадна в кома ... (това пак е някъде от осми дом май)
Общо взето страх ме е да се отпусна, за не се случи нещо лошо  :-\.
« Последна редакция: Февруари 08, 2011, 07:04:28 pm от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #29 -: Февруари 08, 2011, 07:26:38 pm »
 Да хвърча с Пегас например...

мислех да не пиша в темата,4е моите ме4ти край нямат,но ще нахвърлям няколко от ранно детство..

и аз исках да имам кон Пегас,но не да го яздя,а да съм свързана с него..,да имам роднини от друга съвършена галактика и той да ми носи послания от тях  ;D...
4есто си ме4таех и,4е съм вълшебен Еднорог,който в този си живот е 4овек и зада4ата ми е да спася света  :25:  

друго :
ме4таех да съм най-гениалната художни4ка на света,да няма никоя като мен,да живея в своя дале4ен дворец и да творя на воля,а името ми да се споменава със страхопо4итание из вси4ки вестници (Слънце в 12 дом каре Jupiter 9 дом  ;D)

исках и да съм писателка,пак гениална..
но не просто писателка,а такава с минало  ;D да съм потомък на Мощна фамилия с хиляди имения, да се носят легенди за основоположника на рода ни,който бил вълк и духа му броди по земята ,а аз съм последната,която може да спаси духа му ;D но моите колеги-писатели или публицисти не трябва да знаят нищо за мен  ;D.

най-много ме4таех оба4е,4е съм принцеса с амнезия,пак идваща от друг свят (тук се преплитат ''Анастасия'' и ''Малкия принц'',не мога да намеря астрологи4ното съответствие  ;D)

исках и да работя за тайното разузнаване,да съм със сврхестествена сила и да ме пускат само в най-трудните слу4аи,при рецидивисти от висок ранг,които застрашават света  ;D (Слънце съвпад Марс 12 д,Плутон съвпад с управител на слънцето )

*

Divna

• 2478
« Отговор #30 -: Февруари 08, 2011, 07:34:21 pm »
Предполагам, че тази опозиция Нептун-Сатурн е главния виновник за това да си поставяш някакви изпълними мечти, съвпада с Юпитер пък те прави щастлива от сбъдването им, дори и както казваш ти ... пееш пред публика от няколко баби, но се чувстваш удовлетворена и щастлива ...

Сатурн ми помага да разбера кое е реализимо и кое не. Затова мечтите ми са били с възможност за осъществяване. От дете съм се научила да се радвам на дребните неща в живота. Щом съм уверена, че нещо ще ме направи щастлива се боря за него. Сатурн не ми е давал и не ми дава нищо на готово.
Появи ли се мечта /Нептун/, вероятността да се превърне в цел /Сатурн/ е много голяма.  

*

tanina80

« Отговор #31 -: Февруари 08, 2011, 07:42:14 pm »
Сатурн не ми е давал и не ми дава нищо на готово.
Появи ли се мечта /Нептун/, вероятността да се превърне в цел /Сатурн/ е много голяма.  
Така е, това и аз много добре вече го знам, но пък има и нещо друго - колкото повече усилия положиш в началото, толкова по-добър резултат се получава и по-лесно става. Това може би е разликата между квадрата и опозицията.

Жълтолилава това сигурно е страхотно, човек да има такава фантазия и такива мечти .... В какъв знак ти е Нептуня? Интересно дали някой с Нептун в земен знак ... е способен на такива мечти и ...
« Последна редакция: Февруари 08, 2011, 07:49:56 pm от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #32 -: Февруари 08, 2011, 07:58:54 pm »
.... В какъв знак ти е Нептуня? Интересно дали някой с Нептун в земен знак ... е способен на такива мечти и ...

ха познай де  :P в Козирог

може би няма да открия принцеските си корени  ;D,но амбицията да стана най-добрата в нещо, си я имам ..нищо,4е не е то4но изобразителното изкуство..:)

*

tanina80

« Отговор #33 -: Февруари 08, 2011, 11:27:54 pm »
Жълтолилава ти имаш ли нещо в Близнаци? Четох сега тука в един сайт, че тази комбинация светложълто и лилаво е за Близнаците.

« Отговор #34 -: Февруари 09, 2011, 01:16:30 am »
всичко по ЮЛВ Стрелец- дивото зове

А СЛВ в Стрелец също ли е дивото зове или...?
ами незнам :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #35 -: Февруари 09, 2011, 01:38:38 am »
Жълтолилава ти имаш ли нещо в Близнаци? Четох сега тука в един сайт, че тази комбинация светложълто и лилаво е за Близнаците.

абсолютно нищо нямам в Близнаци,но Меркурий ми е доминанта в натала,а по сидерал дърпам в Дева .
Доста раздвижен 4овек съм,казвали са ми,че отговарям на описания за Водолейка,но то където е Водолей,там и Близнаци  :P

мерси за инфото  :wub:,жълтото знам,4е е на Мерк,другото е новост за мен.
...
да не спамим в темичката :)

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #36 -: Февруари 09, 2011, 06:47:05 pm »
От статистиката излиза, че почти 70 % от жените на форума искат да летят в космоса, явно ги влече Нептун здраво.

Я всеки дето е писал, че е иска да става космонавт да каже какво му прави Нептун в хороскопа ;)

На мен ми е в първи дом, и аз исках да ставам космонавт.  ;D Хората, които ме познават казват за мен, че съм перманентно в космоса, така че очевидно до известна степен съм си реализирала детската мечта.  :P  Интересното е, че и номерологично ми се връзват нещата - в една книга на Подводни за числата, за моето число на живота пишеше, че символизира излизането в открития космос без скафандър ..   :P

Мечтаех също да имам свръхестествени сили и да се грижа за планетата от едно по-високо ниво. Даже се виждах зад един команден пулт с много копчета ..  :unsure:  Ужас, аз май съм извънземно ..   :rolleyes:   :P

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #37 -: Февруари 09, 2011, 06:56:43 pm »
аз исках да ставам гимнастичка.....ама за спорт сега не ме търси...Марса ми е в падение....
също се сещам като малка исках да съм куче също и кон...... :-[ :-[ :-[

*

Инти

• 2068
« Отговор #38 -: Февруари 10, 2011, 12:29:05 am »
От статистиката излиза, че почти 70 % от жените на форума искат да летят в космоса, явно ги влече Нептун здраво.

Я всеки дето е писал, че е иска да става космонавт да каже какво му прави Нептун в хороскопа ;)

На мен ми е в първи дом, и аз исках да ставам космонавт.  ;D Хората, които ме познават казват за мен, че съм перманентно в космоса, така че очевидно до известна степен съм си реализирала детската мечта.  :P  Интересното е, че и номерологично ми се връзват нещата - в една книга на Подводни за числата, за моето число на живота пишеше, че символизира излизането в открития космос без скафандър ..   :P

Мечтаех също да имам свръхестествени сили и да се грижа за планетата от едно по-високо ниво. Даже се виждах зад един команден пулт с много копчета ..  :unsure:  Ужас, аз май съм извънземно ..   :rolleyes:   :P

Cool, вземи ме на една разходка  ;D

Вчера ми се накараха по телефона що не съм намерила 1 мин време да се обадя вкъщи, аз се оправдах, ами досега бях в космоса и изобщо не ми беше до обаждане, по точно бях при маите и съответно сестра ми казва: "Ти кога някога си била на Земята, няма ли да се приземиш вече".  ;D ;D ;D

« Отговор #39 -: Февруари 10, 2011, 03:30:51 am »
от малка си мечтаех човечеството да започне пак да комуникира телепатично,като в древна Атлантида и Лемурия
странното е ,че в сънищата ми това бе факт-  четяхме си взаимно  мислите,без думи

май всичко това е от скорпи съвпада в 3 дом Венера/Луна/Нептун
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...