Да хвърча с Пегас например...
мислех да не пиша в темата,4е моите ме4ти край нямат,но ще нахвърлям няколко от ранно детство..
и аз исках да имам кон Пегас,но не да го яздя,а да съм свързана с него..,да имам роднини от друга съвършена галактика и той да ми носи послания от тях

...
4есто си ме4таех и,4е съм вълшебен Еднорог,който в този си живот е 4овек и зада4ата ми е да спася света :25:
друго :
ме4таех да съм най-гениалната художни4ка на света,да няма никоя като мен,да живея в своя дале4ен дворец и да творя на воля,а името ми да се споменава със страхопо4итание из вси4ки вестници (Слънце в 12 дом каре Jupiter 9 дом

)
исках и да съм писателка,пак гениална..
но не просто писателка,а такава с минало

да съм потомък на Мощна фамилия с хиляди имения, да се носят легенди за основоположника на рода ни,който бил вълк и духа му броди по земята ,а аз съм последната,която може да спаси духа му

но моите колеги-писатели или публицисти не трябва да знаят нищо за мен

.
най-много ме4таех оба4е,4е съм принцеса с амнезия,пак идваща от друг свят (тук се преплитат ''Анастасия'' и ''Малкия принц'',не мога да намеря астрологи4ното съответствие

)
исках и да работя за тайното разузнаване,да съм със сврхестествена сила и да ме пускат само в най-трудните слу4аи,при рецидивисти от висок ранг,които застрашават света

(Слънце съвпад Марс 12 д,Плутон съвпад с управител на слънцето )