Здравей Гост

Северен възел в Стрелец, южен в Близнаци

• 50 Отговора
  • 6803 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Северен възел в Стрелец, южен в Близнаци
« Отговор #20 -: Февруари 16, 2011, 04:10:46 am »
Такааа, днес цял ден ми беше някак особено! Сякаш очаквам необратими промени, ама не знам какви...А те възлите, както каза Аурора, са сменили осите си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #21 -: Февруари 16, 2011, 04:17:38 am »
чака ме обрат на възлите .... тр.СЛВ ще мине през нат ЮЛВ в 4 дом и т.н
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #22 -: Февруари 16, 2011, 04:20:44 am »
На мен в натала СЛВ е в Стрелец,а ЮЛВ е в Близнаци,оста е 3/9.
Като транзит в момента СЛВ в Козирог,все още в 3ти дом,на 1вия градус от Козирог,когато достигне 11тия,ще ми легне на иц-то,така че ЮЛВ в Рак,в 9ти дом,като стигне 11тия градус на рака ще е на мц-то и ще влезне в 10ти дом.

Значи имаш възврат на нодалната ос. При мен това беше преломен период, в който изведгъж реших, че съм наясно със себе си и с това какво точно искам.

Аааа,объркала съм се,те ще се връщат,аз ги карам напред да вървят  ;D ами ще видя как ще ми подействат,възможно е и да реша,че съм наясно със себе си,нали в такава посока работя,ама да видим ще има ли резултат  :-\
Благодаря,Стела  :wub:
« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 04:34:35 am от Last_Kiss »

*

Divna

• 2478
« Отговор #23 -: Февруари 16, 2011, 04:20:57 am »
Чакайте бе хора!  :o Има още време до ингреса. В момента СЛВ е на 1*21 в Козирог.

« Отговор #24 -: Февруари 16, 2011, 04:23:02 am »
Чакайте бе хора!  :o Има още време до ингреса. В момента са на 1*21 в Козирог.

ми, според моята програма от 13,02, вече е в съседните знаци  :rolleyes: :-[ Зависи от програмата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

• 2478
« Отговор #25 -: Февруари 16, 2011, 04:25:55 am »
Погледнах в моята програма и в астрокома. Все още са на 1*21-1*19 в Козирог.

На 2 или 3 март, СЛВ влиза в Стрелец.
« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 04:33:18 am от Divna »

« Отговор #26 -: Февруари 16, 2011, 04:29:08 am »
Чакайте бе хора!  :o Има още време до ингреса. В момента са на 1*21 в Козирог.

ми, според моята програма от 13,02, вече е в съседните знаци  :rolleyes: :-[ Зависи от програмата.

И на мен СЛВ ми е на 2ри градус в козирог  :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #27 -: Февруари 16, 2011, 04:30:21 am »
Такааа, днес цял ден ми беше някак особено! Сякаш очаквам необратими промени, ама не знам какви...А те възлите, както каза Аурора, са сменили осите си.

предстои ми възврат на тези съвсем всеки момент, но усещанията са по-скоро свързани с необясними страхове и неочакван обрат :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Февруари 16, 2011, 04:32:26 am »
Има значение дали гледаме истинските възли "Тrue". Другото е усреднена позиция.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Февруари 16, 2011, 04:38:36 am »

предстои ми възврат на тези съвсем всеки момент, но усещанията са по-скоро свързани с необясними страхове и неочакван обрат :-X

Почваш нов нодален цикъл. Аз си издействах свободата по това време, в разцвета на силите си....и на 36.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #30 -: Февруари 16, 2011, 04:44:15 am »
При мен възврата настъпи негде миналата година и комай вече отминава. Ми, нищо ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Февруари 16, 2011, 04:46:03 am »
При мен възврата настъпи негде миналата година и комай вече отминава. Ми, нищо ;D.

Демек оцеля!
Аз нямаше как да запазя статуквото, щото ми премина Гокленова зона по хоризонталната ос.
И сега натам вървят..Ще казвам, ако има пак промени. Ох, чак настръхвам като си помисля.

« Отговор #32 -: Февруари 16, 2011, 04:49:27 am »
и при мен отминава без същестевени сътресетния, но предни път при обрата им събитията последваха няколко месеца след това.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #33 -: Февруари 16, 2011, 04:50:29 am »
Точния възврат ще е чак към юли/август,до сега мъчих картата  :blink: има бая време дотогава  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #34 -: Февруари 16, 2011, 04:51:39 am »
Ами на мен възлите ми са що-годе гокленови ;D. Щото са на Асц-Дсц. И възвратът им е комбиниран с квадратура на Сатурн към натален Сатурн и квадратура на Плутон към натален Плутон. Отдавна съм нямала толкова безсъбитийно време. \+транз. Сатурн върху Слънце/Плутон плюс транз Плутон опозиция нат. Сатурн\. Е, нищо, де.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Февруари 16, 2011, 04:53:38 am »
Точния възврат ще е чак към юли/август,до сега мъчих картата  :blink: има бая време дотогава  :-\

Усеща се още с навлизането в знака. Така е с тригоните на нодалинте оси, които имат изключително плавна проява.

« Отговор #36 -: Февруари 16, 2011, 04:57:32 am »

Усеща се още с навлизането в знака. Така е с тригоните на нодалинте оси, които имат изключително плавна проява.

Разбирам,значи ще е скоро.
А някакви негативни ефекти имаше ли при теб?
Доколкото виждам при всеки май е различно. :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #37 -: Февруари 16, 2011, 05:01:15 am »
Ами на мен възлите ми са що-годе гокленови ;D. Щото са на Асц-Дсц. И възвратът им е комбиниран с квадратура на Сатурн към натален Сатурн и квадратура на Плутон към натален Плутон. Отдавна съм нямала толкова безсъбитийно време. \+транз. Сатурн върху Слънце/Плутон плюс транз Плутон опозиция нат. Сатурн\. Е, нищо, де.

още се чудя, да си го пожелая или да/да :-\
съвсем са гокленови

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Февруари 16, 2011, 05:02:13 am »

Аз също имах безсъбитийно време със съвпад на тр. Сатурн върху натален Плутон. Сатурн стеснява подсъзнанието и ти е трудно да работиш с неговите образи, т.е. да го изчистваш...Малко аскетизъм, ограничаване на контактите.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #39 -: Март 04, 2011, 02:31:29 pm »
Според Муси Дачева ,северният възел е влязъл в стрелец на 3ти март в 13.59ч
Да си честитим ли? ;D :rolleyes: