Цитат на: Last_Kiss в Февруари 11, 2011, 10:31:39 pmНа мен в натала СЛВ е в Стрелец,а ЮЛВ е в Близнаци,оста е 3/9.Като транзит в момента СЛВ в Козирог,все още в 3ти дом,на 1вия градус от Козирог,когато достигне 11тия,ще ми легне на иц-то,така че ЮЛВ в Рак,в 9ти дом,като стигне 11тия градус на рака ще е на мц-то и ще влезне в 10ти дом.Значи имаш възврат на нодалната ос. При мен това беше преломен период, в който изведгъж реших, че съм наясно със себе си и с това какво точно искам.
На мен в натала СЛВ е в Стрелец,а ЮЛВ е в Близнаци,оста е 3/9.Като транзит в момента СЛВ в Козирог,все още в 3ти дом,на 1вия градус от Козирог,когато достигне 11тия,ще ми легне на иц-то,така че ЮЛВ в Рак,в 9ти дом,като стигне 11тия градус на рака ще е на мц-то и ще влезне в 10ти дом.
Чакайте бе хора! Има още време до ингреса. В момента са на 1*21 в Козирог.
Цитат на: Divna в Февруари 16, 2011, 04:20:57 amЧакайте бе хора! Има още време до ингреса. В момента са на 1*21 в Козирог.ми, според моята програма от 13,02, вече е в съседните знаци :rolleyes: Зависи от програмата.
Такааа, днес цял ден ми беше някак особено! Сякаш очаквам необратими промени, ама не знам какви...А те възлите, както каза Аурора, са сменили осите си.
Цитат на: Stella в Февруари 16, 2011, 04:10:46 amТакааа, днес цял ден ми беше някак особено! Сякаш очаквам необратими промени, ама не знам какви...А те възлите, както каза Аурора, са сменили осите си.предстои ми възврат на тези съвсем всеки момент, но усещанията са по-скоро свързани с необясними страхове и неочакван обрат
При мен възврата настъпи негде миналата година и комай вече отминава. Ми, нищо .
Точния възврат ще е чак към юли/август,до сега мъчих картата :blink: има бая време дотогава
Цитат на: Last_Kiss в Февруари 16, 2011, 04:50:29 amТочния възврат ще е чак към юли/август,до сега мъчих картата :blink: има бая време дотогава Усеща се още с навлизането в знака. Така е с тригоните на нодалинте оси, които имат изключително плавна проява.
Ами на мен възлите ми са що-годе гокленови . Щото са на Асц-Дсц. И възвратът им е комбиниран с квадратура на Сатурн към натален Сатурн и квадратура на Плутон към натален Плутон. Отдавна съм нямала толкова безсъбитийно време. \+транз. Сатурн върху Слънце/Плутон плюс транз Плутон опозиция нат. Сатурн\. Е, нищо, де.