Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33442 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Юпитер в телец
« Отговор #20 -: Март 30, 2011, 05:22:23 pm »
Друго си е някоя квадратурка или опозицийка да те натиснат и предизвикат към действие. Тригоните и секстилите са спокойни аспекти, по-лежерно го даваш и само се наслаждаваш. ;) :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #21 -: Март 30, 2011, 05:50:01 pm »
аз пък очаквам опозиция към Луната.....
надявам се всичко да е ок и не искам да качвам килограми....
Юпитер в натала ми е връх на Т-квадрат....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Март 30, 2011, 08:18:11 pm »
Миа и аз съм почти като теб.Имам стелиум в телец.
Тр юпитер първо ще съвпадне с венера У4 и 11 дом.После с марс У10,после луна У12.
Скоро ще разберем :blink:
В началото даже ще съвпадне и с прогресивното ми слънце в телец.

*

holanda

« Отговор #23 -: Март 30, 2011, 08:46:25 pm »
ще ми се мотка в 7-и,после се ''втъква'' в 8-и ,прави опозе с Венера и Плутон,а натално са в тригон .

добре,че все по-убедително зарязвам астрото  :mellow:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Март 30, 2011, 09:24:01 pm »
все по-убедително зарязвам астрото  :mellow:

Ами тя дали теб е? ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #25 -: Март 31, 2011, 03:55:21 pm »
за съвпада със Слънце аз не мога да се похваля, при взе, че беше и ретро и се разходиха с Уран 3 пъти по него, освен дупитеров ефект... Юпитер ми е У3 и е диспозитор на Нептун - ама йок ефект
При мен в Телец ще мине през Венерата(ама тя ми е  в съвпад с Хирон) и ще тригонира Сатурн, а транзитния ще е тръгнал директно, Нептун(У5) ще е в Риби... Чакам си принца  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Май 22, 2011, 07:10:37 am »
Стационарната фаза на Юпитер през август е на точен секстил от сатурна ми и точен съвпад с луната ми. :rolleyes:
Сатурн управлява 2-ри , а се намира в 3-ти, Луна упр.8-ми , а е на к6.... :rolleyes:
как бихте итерпретирали аспекта.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #27 -: Май 22, 2011, 07:50:40 am »
Стационарната фаза на Юпитер през август е на точен секстил от сатурна ми и точен съвпад с луната ми. :rolleyes:
Сатурн управлява 2-ри , а се намира в 3-ти, Луна упр.8-ми , а е на к6.... :rolleyes:

печалба, разширяване на условията и възможностите за работа, успех и хармония на работното място, положителен заряд, подарък от жена или някакво финансиране, а защо не и закупуване на нещо с цел разширяване на полето за работа

според мен  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #28 -: Май 22, 2011, 02:48:50 pm »
Транзитният Юпитер ще сключи последователно съвпад с наталните Юпитер /т.е. възврат/ и Венера и Слънце.

Тъй като стелиумът в наталната карта е в 7-ми дом, промените и събитията са свързани с акцент върху партньорствата.

Чела съм, че когато се проследяват транзитите на Юпитер, да се държи под внимание тези на Сатурн - защото двете планети "рисуват" нещата в материален план. И тъй като в момента при мен Сатурн преминава бавно и славно през 12-тия дом - нещата са някак затегнати в емоционално отношение ~ усещам го като особен вид изолация, някак самоналожена дори. Успокоение ми носят музиката и медитациите...

* Точно сега навалицата от бързите планети - Меркурий, Венера и Марс премина през куспидата на 7-ми дом и тъй като направи опозиция на наталния Уран, освен промени в отношенията ми донесе и треска с висока температура. Отключи се при точната опозиция транзитен Марс - натален Уран /защото Уран е на асцендента и влияе и върху физическото тяло/.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #29 -: Май 22, 2011, 05:03:00 pm »
стационарен Юпитер на 10,20 Телец ли ще бъде ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #30 -: Май 22, 2011, 05:06:15 pm »
При мен Юпитер в Телец ще има доста работа. Ще направи следните аспекти с натални планети:  :kva: :jup:;  :soe: :mar:; :sec: :sat:; през април 2012 :sec: :moo:;  :soe: MC  и :opo: :mer:
Предполагам, че ще бъде период на активност. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #31 -: Май 22, 2011, 05:17:12 pm »
при мен тран.Юпитер в Телец ще бъде

:tri: :mer:
 :opo: :ven:
 :tri: Асц / Марс,Уран,Плутон
 :opo: :moo: :nep:
Юпитеров възврат
 :kva: :sat:

пълна лудница :o :P

само Слънцето,което управлява, няма да аспектира мажорно

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 22, 2011, 07:49:34 pm »

Доста дълго.... ;D

Преди малко гледах ефемеридите и забелязах , че това ще бъде важния градус в знака на телеца....
После ще се върне до критичния нулев градус и от там  ще пребяга яко дим.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Май 22, 2011, 08:25:59 pm »

Доста дълго.... ;D

Преди малко гледах ефемеридите и забелязах , че това ще бъде важния градус в знака на телеца....
После ще се върне до критичния нулев градус и от там  ще пребяга яко дим.... :rolleyes:
На коя дата ще бъде на 10 гр?

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 22, 2011, 08:28:49 pm »

Доста дълго.... ;D

ОТВОРИ ефемеридите в астрокома....и ще видиш.
От 15 август до 15 септ. мисля , че остава на 10гр. +/- дни.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 22, 2011, 08:29:48 pm »

печалба, разширяване на условията и възможностите за работа, успех и хармония на работното място, положителен заряд, подарък от жена или някакво финансиране, а защо не и закупуване на нещо с цел разширяване на полето за работа

според мен  ;D

Мерси Сладурче! :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #36 -: Май 22, 2011, 08:43:41 pm »

Доста дълго.... ;D

После ще се върне до критичния нулев градус и от там  ще пребяга яко дим.... :rolleyes:

ОТВОРИ ефемеридите в астрокома....и ще видиш.
От 15 август до 15 септ. мисля , че остава на 10гр. +/- дни.... :blink:
Мерси Марайче,
много дълго ще е стационарен :-\Цял месец.
При мен ще е в съвпад с венера(13 гр) и прогресивно слънце(7гр).

« Отговор #37 -: Май 22, 2011, 08:46:24 pm »
Ухаа,  в точен съвпад с ДЦ е в момента, да видим, какви ще ги надроби, че предстои и  :tri: с У7    :97:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #38 -: Май 22, 2011, 08:50:00 pm »

Доста дълго.... ;D

да, точно така, това е градуса и това е периода :)
чакам го с огромно нетърпение, на този градус отключва големия ми натален тригон сатурн,луна,марс.
крайно време е.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Май 22, 2011, 08:53:11 pm »

Доста дълго.... ;D

да, точно така, това е градуса и това е периода :)
чакам го с огромно нетърпение, на този градус отключва големия ми натален тригон сатурн,луна,марс.
крайно време е.....

Уау...Добре дошла в отбора на земните тригони.... ;D :P....
При мен ще отключи първо секстила със сатурн , след това тригона МЦ  и Марс , следват тежкарите , плутон и уран.... :rolleyes: :-\
Интересно е , че по същото време ми предстои точен секстил на сатурн със слънце.... :rolleyes: