Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33385 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Юпитер в телец
« Отговор #80 -: Юни 05, 2011, 10:49:51 pm »
нищо не разбрах от пребиваването му в офтцъ  :rolleyes:, но пък да видим в телец, звучи много интригуващо... все пак тригончета към марс и венера... дали няма да откача на стари години... лято, море, слънце хи-хи  :rolleyes:

Тригона към стрелешката дружинка хич ли не го усети? Пууу!
На мен ми гази овнешките планети в 5 дом и нищо не се случи. Нема любоф, нема бебета, не съм реализирала голяма творческа мечта.  :-[

странно, но нищо не обичайно.. а ужким и децс. :) и опозе към наталните въздушни калпазани, но чак пък нещо кои знае какво :), разбира се май зависи от нагласата. :) вярно, че миналата година август си купих нещо, за което с години съм мечтала, но покупката не я преписвам по юпитер.. , защото е следствие на много неща  ;D

интересно, че и при теб не се е отразил, а ужким ти е минал през слънце :) и другите

понякога ми се струва, че съм смахната нещо, щото най-креативните и пълноценни периоди са, когато имам напрегнати аспекти, а не "бонусните"  :-\  :rolleyes:

Абе ще дойдете Вие на моята..... ;D :P

;D ;D ;D ха-ха не ми казвай, само че имаме някакви мазохистични наклонности  ;D ;D ;D или по-скоро ако няма дразнител няма развитие  :-\

Естествено.... ;D Нали....,нали затова ме обвиняват , че пиша нова астрология.... :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #81 -: Юни 05, 2011, 10:57:11 pm »
Марая, какво дава опозицията на транзитен Юпитер към Уран? Всеки момент ще е факт при мен. Може ли да се очаква нещо интересно?  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Юни 05, 2011, 11:22:23 pm »
Марая, какво дава опозицията на транзитен Юпитер към Уран? Всеки момент ще е факт при мен. Може ли да се очаква нещо интересно?  :unsure:

Динамичен и интересен аспект е опозицията на двете планети свързани с късмета. Необходима е правилна преценка и контрол , защото и двете енергии са експанзивни и не се знае дали няма да съжаляваме , ако не проявим и малко разум. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Юни 05, 2011, 11:40:33 pm »
понякога ми се струва, че съм смахната нещо, щото най-креативните и пълноценни периоди са, когато имам напрегнати аспекти, а не "бонусните"  :-\  :rolleyes:

Не само при теб е така.
При мен също опозициите и квадратурите на Сатурн към Меркурий, Венера са много по-креативни и плодотворни от юпитеровите транзити към тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #84 -: Юни 06, 2011, 12:08:26 am »

Не само при теб е така.
При мен също опозициите и квадратурите на Сатурн към Меркурий, Венера са много по-креативни и плодотворни от юпитеровите транзити към тях.

Е добре..., сега ще видим при мен как ще подейства опозицията на тр. Юпитер към нат.Уран /11-ти-5-ти дом/.

Още повече, че имам и натална квадратура Марс-Уран /Ас-5-ти дом/. Ще видим дали ще даде събитие и какво ще е то. ;)

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #85 -: Юни 06, 2011, 12:42:35 am »

Не само при теб е така.

явно, че когато човек е притиснат до стената и иска не иска работи много по-добре :)
ей го на при ретро Сатурн в 12-ти ми е едно лекичко, весело :)))))) луда работа

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Юни 06, 2011, 12:51:19 am »
При мен Сатурн през който дом да транзитира, досега не ми е било никога "лекичко и весело" на професионалното поприще. Като че ли завръщането му на наталната позиция бе най-спокойния и лежерен период за мен, лято 2006. То си личи и в архивите, тогава много повече пишех във форума... през работно време.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Юни 06, 2011, 01:01:54 am »
И на мен никога не ми е било скучно при транзитите на сатурн... ;D в който и дом да са....Но го намирам много огледален...напоследък.

Дали транзита в 11-ти няма да даде отражение в 5-ти? :rolleyes:

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #88 -: Юни 06, 2011, 01:07:24 am »
При мен Сатурн през който дом да транзитира, досега не ми е било никога "лекичко и весело" на професионалното поприще. Като че ли завръщането му на наталната позиция бе най-спокойния и лежерен период за мен, лято 2006. То си личи и в архивите, тогава много повече пишех във форума... през работно време.  ;D

:-[ едва ли е случайно внезапния проблясък да пиша във форуми, скайп, фейс... връщане към стари контакти... не си въобразявам, че септември ще е май (горе-долу в края трябва да е точното сатурново), весело може би защото максимално използвам сатурн за изчистване на намерения, приоритети, дори и някои основни схващания, събаряне на всичко, което няма да издържи в бъдеще време - разбира се повечето неща съвсем не изглеждат толкова лесни, колкото са на думи :).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Юни 06, 2011, 01:12:50 am »
При мен по-скоро обратното - минаването на Сатурн в 11 дом предизвика нагласа към оттегляне и редуциране на форумно общуване, с пренасочване на вниманието към някои по-приоритетни и резултатни неща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #90 -: Юни 06, 2011, 01:15:47 am »
в 11-ти се откъснах почти доброволно от целия свят... ама вече хич не ми се седи на едно място - тесничко ми е :) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Юни 06, 2011, 01:17:37 am »
в 11-ти се откъснах почти доброволно от целия свят... ама вече хич не ми се седи на едно място - тесничко ми е :) ;D

Редукция по 11-ти и сериозни ангажименти очаквам.... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Юни 06, 2011, 01:41:09 am »

В 11-ти дом не трябва ли да ти разшири кръга от приятелите? Що е дал обратното?

А, ако е в 7-ми дом, може ли да се очаква брак?

Зависи от много други фактори в картата....
Сатурн систематизира нещата...или узаконява или прекратява...,но това зависи от други фактори както казах...

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Юни 06, 2011, 01:50:26 am »

В 11-ти дом не трябва ли да ти разшири кръга от приятелите? Що е дал обратното?

А, ако е в 7-ми дом, може ли да се очаква брак?

Зависи от много други фактори в картата....
Сатурн систематизира нещата...или узаконява или прекратява...,но това зависи от други фактори както казах...

Не ви четох предните постове. Имах предвид Юпитер, щото темата е Юпитер в Телец.

:jup: :tauruss:

Юпитер без Сатурн не може да узакони.... ;D
При мен по-скоро обратното - минаването на Сатурн в 11 дом предизвика нагласа към оттегляне и редуциране на форумно общуване, с пренасочване на вниманието към някои по-приоритетни и резултатни неща.

Когато транзитният Сатурн ми беше в 11-ти дом, бях дива по форумите. Пишех там през цялото си свободно време и се забавлявах, ама много. И намерих приятели там. Особено в един форум, от който след това администраторът ме банна завинаги. Обаче сега, две години по-късно виждам, че пак имам достъп до форума.

;D

И мен така , един админ ме банна....но на друго място....по време на транзит през 10-ти дом.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Юни 06, 2011, 01:54:35 am »

А сега, когато транзитният Сатурн ми е в 12-ти дом, вече нямам желание да пиша по форумите. Даже доста време изобщо не влизах в този форум да гледам какво има. Вече хората по форумите са ми скучни. И вие сте ми скучни. Ама напоследък ми е по-малко скучно да ви чета и малко да пиша, отколкото да не го правя.

То и аз влизам по навик отдавна, не за друго.  ;D
При мен в 11 дом се намира Плутон, може би затова транзитът на Сатурн през него е стеснил кръга на общуване, вкл. и приятелския.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #95 -: Юни 06, 2011, 01:56:18 am »

Това е аспекта на "широките пръсти", особено ако е свързано с домове на финансите. Иначе големи надежди - малка реализация, ако не е замесен Сатурн.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #96 -: Юни 06, 2011, 01:57:48 am »

А сега, когато транзитният Сатурн ми е в 12-ти дом, вече нямам желание да пиша по форумите. Даже доста време изобщо не влизах в този форум да гледам какво има. Вече хората по форумите са ми скучни. И вие сте ми скучни. Ама напоследък ми е по-малко скучно да ви чета и малко да пиша, отколкото да не го правя.

То и аз влизам по навик отдавна, не за друго.  ;D
При мен в 11 дом се намира Плутон, може би затова транзитът на Сатурн през него е стеснил кръга на общуване, вкл. и приятелския.

е то явно си има значение у на 11-ти и къде се намира :))))

много е тъпо това с бановете :( ако някои не иска да му се пише във форума може учтиво да помоли и да каже защо

*

Stella

• 7765
« Отговор #97 -: Юни 06, 2011, 01:58:00 am »

То и аз влизам по навик отдавна, не за друго.  ;D

И аз преживях този транзит по същия начин - стесняване на общуването до контактите с най-близките хора (при мен Плутон управлява 11-ти)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #98 -: Юни 06, 2011, 03:28:20 am »
Съвсем скоро Юпитер ще направи опозиция на Слънцето ми, което е управител на 1 и 2 дом. Какво да очаквам?

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Юни 06, 2011, 03:38:17 am »
Съвсем скоро Юпитер ще направи опозиция на Слънцето ми, което е управител на 1 и 2 дом. Какво да очаквам?

кОЕ , КАКВО , КАК УПРАВЛЯВА....Дай клюки... ;) ;D