Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33450 Прегледи
Re:Юпитер в телец
« Отговор #100 -: Юни 06, 2011, 03:38:32 am »
Съвсем скоро Юпитер ще направи опозиция на Слънцето ми, което е управител на 1 и 2 дом. Какво да очаквам?

Внимавай да не качиш килца. Също така може да се окаже лентяйски перод  ;D. Внимавай с харченето.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #101 -: Юни 06, 2011, 03:50:49 am »
Съвсем скоро Юпитер ще направи опозиция на Слънцето ми, което е управител на 1 и 2 дом. Какво да очаквам?

кОЕ , КАКВО , КАК УПРАВЛЯВА....Дай клюки... ;) ;D
Марая, Слънцето ми е в 4-ти дом и управлява 1-ви и 2-ри. Юпитер е управител на 5-ти дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Юни 06, 2011, 03:57:36 am »

кОЕ , КАКВО , КАК УПРАВЛЯВА....Дай клюки... ;) ;D
Марая, Слънцето ми е в 4-ти дом и управлява 1-ви и 2-ри. Юпитер е управител на 5-ти дом.

Килца няма да качиш..., но нова любов може да пресече пътя ти.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #103 -: Юни 06, 2011, 04:03:03 am »
Марая страхотна си, от това имам нужда.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Юни 06, 2011, 04:04:53 am »
Марая страхотна си, от това имам нужда.
значи правилен прочит съм направила... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #105 -: Юни 07, 2011, 02:14:47 am »
ейй, обичам го тоя юпитер  :P даже и куинконсите ми носят благинки  ;D

а може и от затъмнението да е, то беше в секстил с юпитер и от няколко дена парички, дрешки, бижута.. чакам и нов телефон  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #106 -: Юни 17, 2011, 06:47:54 am »
Държа да ви споделя, не зная точно какво се случва, но много хора с преобладаващи планети в Телец и Слънце в Телец се чувстват зле. По различни поводи...Не разбирам. На какво се дължи това...Депресии,проблеми..ужас е.. :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Юни 17, 2011, 09:08:20 am »
Държа да ви споделя, не зная точно какво се случва, но много хора с преобладаващи планети в Телец и Слънце в Телец се чувстват зле. По различни поводи...Не разбирам. На какво се дължи това...Депресии,проблеми..ужас е.. :(

Юпитер...,все пак не всичко което блести е злато...А е и в първите градуси.... :-\

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #108 -: Юни 17, 2011, 03:20:29 pm »
Аха...така е :-\ Има нещо...моето слънце е в телец и наистина усещам нещо подобно, проблемен период, липса на лекота, потиснато настроение...Е ДО КОГА?! :-X

*

Yaya

• 2265
« Отговор #109 -: Юни 17, 2011, 04:13:07 pm »
Доколкото знам, Юпитер не винаги носи положителни емоции... Зависи от аспектацията и положението му в натала  :unsure:

При мен в момента е в 7ми, не съм забелязала положителни емоции по дома  :-[ имах очакване от лунацията преди 2 дни, ама знае ли се? Защо повечето очакваме нова любов.... толкова ли ни липсва и необичани се чувстваме?

Иначе, Юпитер ми е в Дева, в края на 10 дом, не го броя 11, нищо, че е на 3 градуса от купсидата, не го усещам като в 11, сигурно защото там е Сатурна. Иначе е в съвпад със СЛВ и Марса, но те са в друг знак
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #110 -: Юни 17, 2011, 05:33:25 pm »
Доколкото знам, Юпитер не винаги носи положителни емоции... Зависи от аспектацията и положението му в натала  :unsure:

При мен в момента е в 7ми, не съм забелязала положителни емоции по дома  :-[ имах очакване от лунацията преди 2 дни, ама знае ли се? Защо повечето очакваме нова любов.... толкова ли ни липсва и необичани се чувстваме?

Иначе, Юпитер ми е в Дева, в края на 10 дом, не го броя 11, нищо, че е на 3 градуса от купсидата, не го усещам като в 11, сигурно защото там е Сатурна. Иначе е в съвпад със СЛВ и Марса, но те са в друг знак

E при мен е секстил със слънце и квадрат нептун в натала..., в 8, в риби,Иначе знаково е хармоничен с марс и венера...Не съм разглеждала отношението към други транзити...обаче нещо ми се губи от "изобилието" на юпитер точно в момента.Не усещате ли като цяло нещо тягосно? :-X и странно, обедняването е повсеместно, това пък при транзита на юпитер в телец някак....

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Юни 17, 2011, 06:44:22 pm »

E при мен е секстил със слънце и квадрат нептун в натала..., в 8, в риби,Иначе знаково е хармоничен с марс и венера...Не съм разглеждала отношението към други транзити...обаче нещо ми се губи от "изобилието" на юпитер точно в момента.Не усещате ли като цяло нещо тягосно? :-X и странно, обедняването е повсеместно, това пък при транзита на юпитер в телец някак....

Абсолютно...Интересно като влезе в близнаци ...тогава как ще се изяви... :rolleyes:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #112 -: Юни 17, 2011, 07:11:06 pm »
 Та като обобщим май никой до сега не се е похвалил от юпитер, или? :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Юни 17, 2011, 07:17:34 pm »
Та като обобщим май никой до сега не се е похвалил от юпитер, или? :P

Мда... ;D Винаги съм казвала , че Юпитер не е просто и само голямото щастие... ;)

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #114 -: Юни 17, 2011, 07:27:42 pm »
Юпитер е двулик - късмет да, но дали е добър или лош :) обича да прекалява, да изпада в крайности - това е той.  ;D

между впрочем сега Юпитер ми транзитира в опозе с нат. в седми дом и до тук мога да кажа, че разни сенки и хора от миналото се появяват в това една любов (случайна среща), която си оказа огромно влияние върху сегашното ми аз. Малко желание за глупости, но пък и потенциал за благотворно влияние от страна на големи (поне за мен) хора. Някак си с лекота се намират хора - които бих нарекла бизнес партньори, големи очаквания, но и лека предпазливост. Желание за израстване - венера е у8 и асц. Малко суетност - ами малко прекалено, но това мисля, че е от соларната Венера в съвпад с нат. Юпчо.
« Последна редакция: Юни 17, 2011, 07:33:48 pm от Fairy »

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Юни 17, 2011, 07:30:00 pm »
И не се вглежда в детайлите...,а това понякога прави лоши шеги...
Добрата новина е , че бързо преминава... ;D

« Отговор #116 -: Юни 17, 2011, 07:38:33 pm »
значи майка ми е родена на 30 април 1955 г-демек телец -ей тази жена цял живот без късмет за пари ...само деца деца ....пет сме....-това и е късмета...нито в любвта късмет нито пари нито образование нито късмет в работатата-само деца...и викам ей тази година вече като дойде щедрия юпитер глей кво става....еми пак нищо...единственото е че почна работа-гледа дете.. :blink:-
а имам познати телци -едната забременя...-това вече си е късмет
другия намери работа потръгна му с парите ...но като цяло само гледам койна русева актрисата бая намаза тази година...така че явно всеки телец по различен начин...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #117 -: Юни 17, 2011, 07:44:05 pm »
късметът е въпрос на гледна точка :)

за едни крупна печалба от тото е късмет - но като се сетя за мутрите - аз не мисля, че е
за други раждането (забременяването) е късмет - има хора, за които това не е приоритет
за трети да се напиеш без на сутринта да ги боли главата е късмет - за някои това е навик :))))
има хора, за които да тичаш влюбено по плажа е късмет - за други това е губене на време
за бизнесмена е късмет акцията, която е купил за 1 евро да скочи на 200 евро

въпрос на гледна точка :)

парите, любовта, децата не са всичко  :mellow:

bw не вярвам много много в класическото "късмет"

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Юни 17, 2011, 07:50:53 pm »
И аз не вярвам в класиката...изтъркана ми е... ;D

« Отговор #119 -: Юни 17, 2011, 07:55:32 pm »
да така е-!например за жена която цял живот не може да има деца майка ми ще е най-голямата късметлийка на света!