Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33375 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Юпитер в телец
« Отговор #120 -: Юни 17, 2011, 07:58:49 pm »
да така е-!например за жена която цял живот не може да има деца майка ми ще е най-голямата късметлийка на света!

така е наистина - но по-важно е да не си го поставя за фикс идея, колкото повече се зацикля върху този проблем, толкова по-голям става той! Може би една "късмтелийска" лятна почивка без задръжки  :rolleyes: и с много романтика би свършила отлична работа ;)

« Отговор #121 -: Юни 17, 2011, 08:02:24 pm »
олеле майка ми без задръжки...и лятна почивка...толкова е серизона като личност че такива екстри при нея няма ...тя цял живот си е поставяла ограничения и много се страхува от бедност а точно това става цял живот...и аз съм и казвала сто пъти да не мисли за пъри особено чака там едни пари от тракия -нали сте чували тракийските земи...ей няма такъв инат-ще ги получа ще ги получа....колко пъти и казах да спхре да мисли за тях и тогва може наситна да ги получи...ама телец -какво повече да кажа... ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Юни 17, 2011, 08:47:07 pm »
Златния телец е инат....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #123 -: Юни 18, 2011, 08:18:28 pm »
Аз съм със Слънце и Венера в Телец, Юпитер в натала ми е в Козирог и да ви кажа, такъв мързел ме е налегнал напоследък, просто ужас! Да не проспа хубавия период  ;D
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Юни 18, 2011, 08:41:11 pm »
На мен ми предстои юпитерово завръщане, а от целия му престой в предходния знак почти нищо не усетих, докато не премина в съвпад с Южния ми възел и не продължи нататък.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #125 -: Юни 18, 2011, 08:47:40 pm »
Аз при юпитерово завръщане се омъжих и забременях. Интересното е, че с мъжа ми имаме 12 години разлика, та и при него имаше юпитерово завръщане тогава
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Юни 18, 2011, 08:51:03 pm »
Hm,
При същия съвпад, който се случи преди около 12 години, започнах да се занимавам с астрология, да я изучавам.
При сегашния съвпад се отвориха нови врати в живота ми, нови възможности, а и някак нагласата се промени. Но сега имам прогресивна Луна във Везни в точен тригон с прогресивния Юпитер, това обяснява моята вътрешна настройка в момента. Нищо, че на някои им изглеждам груба и зла, в момента нямам празнини за запълване в живота.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Юни 18, 2011, 08:56:31 pm »
Аз при юпитерово завръщане се омъжих и забременях. Интересното е, че с мъжа ми имаме 12 години разлика, та и при него имаше юпитерово завръщане тогава

Доста от сполучливите бракове имат такава разлика.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #128 -: Юни 18, 2011, 08:58:57 pm »
Дай Боже да е така  :rolleyes:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Юни 18, 2011, 09:07:30 pm »
Дай Боже да е така  :rolleyes:

Юпитер аспектира ли по някакъв начин лични планети в картите ви? :rolleyes:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #130 -: Юни 18, 2011, 09:16:48 pm »
При мен е в тригон със Слънцето и Венера и в секстил с Марс и Сатурн. А при мъжа ми - няма аспекти с лични планети, обаче е в 1 дом и управлява АС-та
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Юни 18, 2011, 10:14:06 pm »
При мен е в тригон със Слънцето и Венера и в секстил с Марс и Сатурн. А при мъжа ми - няма аспекти с лични планети, обаче е в 1 дом и управлява АС-та

Доста късметлийски аспект ...
Вероятно мъжа ти е с изразено ЕГО! ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #132 -: Юни 18, 2011, 11:06:09 pm »

Да, така е, никога не е страдал от липса на самочувствие  ;D А при мен Юпитер е добре аспектиран, Луната и Слънцето са ми в тригон и дотам с късметлийските аспекти. Марс е в съвпад със Сатурн в 8 дом опозиция на Слънце Венера. Меркурий опозиция Плутон, Луна квадрат Нептун... Абе пълна каша  :(
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Юни 18, 2011, 11:10:55 pm »

Да, така е, никога не е страдал от липса на самочувствие  ;D А при мен Юпитер е добре аспектиран, Луната и Слънцето са ми в тригон и дотам с късметлийските аспекти. Марс е в съвпад със Сатурн в 8 дом опозиция на Слънце Венера. Меркурий опозиция Плутон, Луна квадрат Нептун... Абе пълна каша  :(

Нищо НЕ Е ПО-СТРАШНО ОТ КАРТА БЕЗ ТВЪРДИ АСПЕКТИ.... ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #134 -: Юни 19, 2011, 12:44:50 am »
Да, така е. Познавам 1 господин, дето цял живот нищо не е работил и живее на гърба на другите - в картата му само тригони и секстили
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #135 -: Юни 19, 2011, 12:48:27 am »
Да, така е. Познавам 1 господин, дето цял живот нищо не е работил и живее на гърба на другите - в картата му само тригони и секстили

а не се ли замисляте, че въпросният господин си е наработил такава карта от минало въплъщение, тоест може да се е накъсвал от бачкане в минал живот и сега това да му е като награда  ;)

не твърдя, че е така, но винаги зад всяка карта седят сериозни доводи на Духа и ние нямаме право да го съдим за избора  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Юни 19, 2011, 12:51:03 am »

В много карти съм го виждала....,но съм виждала и тежък край...Мързела е в повече.... ;D , ако питаш мен...

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #137 -: Юни 19, 2011, 01:00:01 am »

В много карти съм го виждала....,но съм виждала и тежък край...Мързела е в повече.... ;D , ако питаш мен...
Определено, определено  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

abroad

• 2187
« Отговор #138 -: Юли 14, 2011, 01:36:41 am »
картата е на мъж, за съжаление без известен час на раждане, но все пак, ако ви е интересно :blink: - какво важно събитие (може и да не е само едно) го е сполетяло в периода 30.06.2011 - 13.07.2011г.

*

holanda

« Отговор #139 -: Юли 14, 2011, 02:05:45 am »
картата е на мъж, за съжаление без известен час на раждане, но все пак, ако ви е интересно :blink: - какво важно събитие (може и да не е само едно) го е сполетяло в периода 30.06.2011 - 13.07.2011г.
интересно.
има тр.Възел опозе нат.Венера,а тя е аспектирана от други планети..възможно ли е да е нещо по нея..да е станал баща..? :-\
Юпитер съвпад с нат.Слънце,..възела в съвпад с нат.Нептун..
да е влязъл в клиника ?