Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33449 Прегледи
Re:Юпитер в телец
« Отговор #140 -: Юли 14, 2011, 06:11:02 am »
картата е на мъж, за съжаление без известен час на раждане, но все пак, ако ви е интересно :blink: - какво важно събитие (може и да не е само едно) го е сполетяло в периода 30.06.2011 - 13.07.2011г.
интересно.
има тр.Възел опозе нат.Венера,а тя е аспектирана от други планети..възможно ли е да е нещо по нея..да е станал баща..? :-\
Юпитер съвпад с нат.Слънце,..възела в съвпад с нат.Нептун..
да е влязъл в клиника ?
И на мен ми се струва,че може да е станал баща  :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #141 -: Юли 14, 2011, 01:36:56 pm »
става баща и получава рязко издигане в йерархията :blink: в рамките на две седмици, второто е неочаквано

*

holanda

« Отговор #142 -: Юли 14, 2011, 03:27:39 pm »
става баща

аз съм най-добрата   ;D

*

Santi

« Отговор #143 -: Юли 14, 2011, 03:32:06 pm »

аз съм най-добрата   ;D

в какво  :P

*

holanda

« Отговор #144 -: Юли 14, 2011, 03:35:36 pm »

абе ти..от известно време нещо много взе да ме цитираш,да не си се влюбил в бляскавата ми особа  :o    :49:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #145 -: Юли 14, 2011, 04:25:22 pm »

абе ти..от известно време нещо много взе да ме цитираш,да не си се влюбил в бляскавата ми особа  :o    :49:

По-скоро само ти се иска!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #146 -: Юли 14, 2011, 06:44:06 pm »
Много бързо сте издали, исках и аз да помъча главата с казус без час.
Ама Жълтолилавка и Каризма са направили съвсем точни предположения, браво.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #147 -: Юли 21, 2011, 05:30:42 am »
С какво се знимаваш Добро?

*

dobro

• 35
« Отговор #148 -: Юли 21, 2011, 05:39:25 am »
Човешки ресурси съм в голяма часна компания. 8 дом ми е в Телец -Венера ми е на трон
 ? А...нещо май ми изчезна ...
Та ...  Юпитер ми е в съвпад с натални Сатурн и Венера , има ли някой идея какво би могло да се случва ?  :blink:
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 05:52:17 am от dobro »

Re: Юпитер в телец
« Отговор #149 -: Август 24, 2011, 09:38:04 pm »
от 26/08 е стацио и от 30/08 е вече ретро Дупитер ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #150 -: Декември 27, 2011, 08:54:58 pm »
Големият благодетел е вече директен.
В момента няма нито една ретроградна планета в мунданната карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #151 -: Декември 27, 2011, 09:00:12 pm »
1 ... 2 ... 3 .... нека ражданията започнат СЕГА!  ;D ;D

« Отговор #152 -: Декември 27, 2011, 09:00:29 pm »
е,хе стрелците - дишаме дълбоко и спокойно :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Декември 27, 2011, 09:06:08 pm »
е,хе стрелците - дишаме дълбоко и спокойно :mellow:

И асцендентите - също!
Днес свърших толкова много работа без грам усилия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #154 -: Февруари 05, 2012, 11:43:15 am »
Пфу, най-после мръдна тоя от критичния градус! Взе да се движи с по-голям тренд.
Ей, сегичка ще се изтъркаля през втората декада, а през третата направо ще препусне като бързия влак. Интересува ме, щото ми управлява асцендента и на 9-тия градус ще ми пресече К5, ще се нахвърли върху СЛВ, а след това ще направи квадратура със светилата, ще ми даде някакви големи надежди, ще си направя грандиозните планове, ръйшли. И сетне ще ми тригонира наталния Уран - аспектът на "щастливия случай", както се казва всяко зло за добро. Много си го обичам този аспект, че си ми е даден по рождение - конфигурацията е следната: тр. Юпитер в Телец (5д )в секстил с натален юпитер в Рак (на К8) и в тригон с натален Уран в Дева (9д). Късметът ще дойде от 9-ти дом, а в момента работим по накъсметването му /Юпитер е У1/ ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #155 -: Февруари 05, 2012, 02:17:00 pm »
Абе не знам дали да очавам " манна небесна " от големия Убавец,
че на мен ще ми "насекстили" Луна, Уран и АСЦ,
а и Венера в Риби откъм ( 9-дом) дано е на късмет де ;D
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #156 -: Февруари 05, 2012, 02:23:22 pm »
Абе не знам дали да очавам " манна небесна " от големия Убавец,
че на мен ще ми "насекстили" Луна, Уран и АСЦ,
а и Венера в Риби откъм ( 9-дом) дано е на късмет де ;D

Супер аспекти.  ;D

« Отговор #157 -: Февруари 06, 2012, 08:49:28 pm »
Юпитер е в съвпад със Слънцето ми - прекрасно!
Обаче едновременно прави опозиция с Плутон. Това не е ли по-скоро кофти транзит в случая?

*

Stella

• 7765
« Отговор #158 -: Февруари 06, 2012, 10:09:58 pm »
Една Телкиня още на критичния градус на Юпитер си купи мобилен телефон за 500 лева „телецът е скаран с техниката" и сега не го ползва. Ама нали са алчни на притежания, при това модерни, а още повече лъскавки. Телецът е притежателска зодия, материалистична, но непрактична, за разлика от Дева и Козирог. Забелязала съм, че залитат по луксозни стоки, ама дали ще ги ползват, не е важно, важното е да си начешат притежателския инстинкт.  ;)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #159 -: Февруари 06, 2012, 10:27:13 pm »
Една Телкиня още на критичния градус на Юпитер си купи мобилен телефон за 500 лева „телецът е скаран с техниката" и сега не го ползва. Ама нали са алчни на притежания, при това модерни, а още повече лъскавки. Телецът е притежателска зодия, материалистична, но непрактична, за разлика от Дева и Козирог. Забелязала съм, че залитат по луксозни стоки, ама дали ще ги ползват, не е важно, важното е да си начешат притежателския инстинкт.
Аз въобще не съм така   Купувам само неща, които са ми наистина необходими. Не държа да са луксозни, важното е да ми вършат работа. Например сега си ползвам една нокиа вече шеста година и няма да го сменя за нов модел докато не се развали, не защото не мога да си го позволя, а защото съм свикнала с него и си ми харесва. Може би за това ми е повлияло слънцето ми в 10ти дом.
аа...и не съм скарана с техниката, дори напротив  ;) имам слънце и меркурий в опозиция с уран.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг