В детските години много обичах киндерите (шоколадовите яйца).Но защото бяха глупаво нещо за майка,не ми взимаше никога-взимаше ми шоколади (чисти,представяте ли си,като малка бях единствената,която ги яде и ги мразех ужасно много),..книги..,съвсем други неща,които въобще не съм искала.То затова сега детето в мен е толкова живо,милото ми изтерзано човече..
...в 11 дом е Луната,в 12-и е Слънцето,незнам кое е точно причината нещата да ми се случват със закъснение и то по леко парадоксален начин :thinking:
Душата, и при мен имаше нещо такова, и моята Луна е в 11-ти дом, така че сигурно има нещо общо. Майка винаги готвеше просто така - да има, а не гледаше на кого какво му се хапва. Аз исках да готви за всеки поотделно, каквото му се яде :blink:, ама то си има обяснение, тя горката не стига, че ходи на работа, деца гледа ..., а и не е зодия Рак, че да ми угажда на Венерката (ама в последствие стана така, че свекито ми е Рак :blink: и много ни угажда по принцип, имам си я като втора майка, въпреки че не и казвам "майко")
А относно моята си ми майка - купуваше ми дрехи, които да ми стават, а не които си харесвам, никога не ме е питала дали нещо ми харесва ... и за много други неща така ... взима решения вместо мен ... и аз се оставям за да не се дракаме

, че то като почнем да се зверим една на друга лошо става

(това сигурно ми е от натален квадрат Луна СТР 11-ти-Сатурн Дева 8-ми).
И аз така - детето в мен ... сега тепърва започва да пораства ... сякаш в момента съм на 5-6 години