Здравей Гост

Желания и тяхната реализация

• 70 Отговора
  • 13137 Прегледи
*

missKapriz

Re:Желания и тяхната реализация
« Отговор #40 -: Февруари 15, 2011, 01:34:22 am »
Цитат
И аз така съм забелязал,особено пък тези с аспект Уран/Юпитер
Потвърждавам това-не мога да се оплача.Но и внимавам за какво мечтая-рядко се отделям от земята,дори в мечтите си :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #41 -: Февруари 20, 2011, 09:12:41 pm »
Кое в натала материализира желанията? Как и кога се получава това?

добър въпрос
ще избегна тривиалното за случване на желанията, като се откажеш от тях
забелязвам, че желанията ми тутакси се материализират, само и единствено при наличие на необходимост

*

abroad

• 2187
« Отговор #42 -: Февруари 20, 2011, 09:36:48 pm »
всъщност, може би малко преповтарям темата с новата
мисля, че желанията се реализират и ако се научим да управляваме подсъзнанието
сега ако някой каже как се прави това?

----------

да добавя
следователно опираме до Луната - но в случая, мисля че става дума не толкова за реализиране на желания, колкото до чувство на задоволеност от това, което имаме и получаваме
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 10:53:52 pm от abroad »

« Отговор #43 -: Февруари 20, 2011, 10:45:35 pm »
  Подсъзнанието не може да се управлява, важно е да могат да му се разчитат сигналите. Подсъзнанието е душата на човека с всичките му там кармични спомени през времето, от когато съществува на Земята.

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Февруари 20, 2011, 10:49:57 pm »
Желанията са производни на целия хороскоп...целият хороскоп плаче за реализация, а не само отделна част от него, поради което коментарите са излишни.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #45 -: Февруари 20, 2011, 11:24:18 pm »

Имам обаче наблюдения, че хора с Уран на асцендента имат невероятната способност да си сбъдват много лесно мечтите.

И аз така съм забелязал,особено пък тези с аспект Уран/Юпитер,но и само Уран в 1ви често носи това.

Това е факт и животът ми го потвърждава,  Уран/Асц в тригон Юпитер 9 дом, но с малко уточнение - сбъдват мечтите си,но когато са колективни,не лични
мечти свързани с колективното бъдеще на приятели ,близки,обкръжение, с домовете ,който управляват ;) поне при мен е така
като е лично - тцъ, Уран каре Слънце..
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #46 -: Февруари 20, 2011, 11:31:46 pm »
А Юпитер на ац-то???
Обаче Юпитер има квадратура с Уран,ац-то също квадратира Уран в натала.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #47 -: Февруари 21, 2011, 02:23:20 am »
Синухе и аз съм се чудила, дали просто знаят какво е бъдещето или го създават тези Уранчовци :Р. Едната девойка е Водолей, а другата има Луна във Водолей, третата 3 планети в 11 дом.

Кои домове отчиташ за домове на съзнанието ? Ако не е проблем да отговориш, защото обясненията ти са ми доста логични и ги разбирам чудя се дали 3/9 или може би и 5 - от към огнен тригон нещо, творчество. Не мога още да си го обясня това съзнание  ;D :P :-[

За Марая и на 100 да е, не се съмнявам, че ще има повече мечти и воля от много младежи на по 20....... :rolleyes: :P
благодаря!!! :wub: :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=Es0SQTm-iLc

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #48 -: Февруари 21, 2011, 06:42:59 am »
И малко не БГ музика, но тази пичка Риана и всичките й песни много ме кефят ...
http://www.youtube.com/watch?v=D1TvUhFaWPU&NR=1

*

Santi

« Отговор #49 -: Февруари 21, 2011, 09:29:28 am »
Желанията ми често се реализират и обстоятелствата се обръщат в моя полза, но и има немалко случаи когато съм влагал огромни усилия и въпреки това съм получавал, каквото искам в крайна сметка . Юпитер в точен тригон с Уран (Уран-У1 в 10 дом, Юпитер-У10 във 2 дом) ..

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Февруари 21, 2011, 03:25:40 pm »
Желанията ми често се реализират и обстоятелствата се обръщат в моя полза, но и има немалко случаи когато съм влагал огромни усилия и въпреки това съм получавал, каквото искам в крайна сметка . Юпитер в точен тригон с Уран (Уран-У1 в 10 дом, Юпитер-У10 във 2 дом) ..

Всичките ти желания ли са по 2-ри и 10-ти дом?  :thinking:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #51 -: Февруари 21, 2011, 06:10:01 pm »
Всичките ти желания ли са по 2-ри и 10-ти дом?  :thinking:

Material boy :D

и при мен желанията се сбъдват,почти всичките,но на някакъв по-късен етап.Понякога дори доста по-късен.

като едно елементарно примерче с нещо малко. В детските години много обичах киндерите (шоколадовите яйца).Но защото бяха глупаво нещо за майка,не ми взимаше никога-взимаше ми шоколади (чисти,представяте ли си,като малка бях единствената,която ги яде и ги мразех ужасно много),..книги..,съвсем други неща,които въобще не съм искала.То затова сега детето в мен е толкова живо,милото ми изтерзано човече..:)

И какво се случва в последствие (преди няколко месеца),намирам си приятелче,чиято майка е голям фен на киндерите,работи нещо с внос-износ на хранителни продукти и постоянно се зарежда с шоколадови яйца.И аз като й споделих,започна и мен да зарежда  ;D

в 11 дом е Луната,в 12-и е Слънцето,незнам кое е точно причината нещата да ми се случват със закъснение и то по леко парадоксален начин  :thinking:

*

tanina80

« Отговор #52 -: Февруари 21, 2011, 06:23:07 pm »
В детските години много обичах киндерите (шоколадовите яйца).Но защото бяха глупаво нещо за майка,не ми взимаше никога-взимаше ми шоколади (чисти,представяте ли си,като малка бях единствената,която ги яде и ги мразех ужасно много),..книги..,съвсем други неща,които въобще не съм искала.То затова сега детето в мен е толкова живо,милото ми изтерзано човече..:)
...в 11 дом е Луната,в 12-и е Слънцето,незнам кое е точно причината нещата да ми се случват със закъснение и то по леко парадоксален начин  :thinking:
Душата, и при мен имаше нещо такова, и моята Луна е в 11-ти дом, така че сигурно има нещо общо. Майка винаги готвеше просто така - да има, а не гледаше на кого какво му се хапва. Аз исках да готви за всеки поотделно, каквото му се яде  :blink:, ама то си има обяснение, тя горката не стига, че ходи на работа, деца гледа ..., а и не е зодия Рак, че да ми угажда на Венерката (ама в последствие стана така, че свекито ми е Рак  :blink: и много ни угажда по принцип, имам си я като втора майка, въпреки че не и казвам "майко")
А относно моята си ми майка - купуваше ми дрехи, които да ми стават, а не които си харесвам, никога не ме е питала дали нещо ми харесва ... и за много други неща така ... взима решения вместо мен ... и аз се оставям за да не се дракаме  :-[, че то като почнем да се зверим една на друга лошо става  :-\ (това сигурно ми е от натален квадрат Луна СТР 11-ти-Сатурн Дева 8-ми).
И аз така - детето в мен ... сега тепърва започва да пораства ... сякаш в момента съм на 5-6 години  ;D
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 06:53:41 pm от tanina80 »

*

Santi

« Отговор #53 -: Февруари 21, 2011, 06:28:37 pm »
Цитат
Всичките ти желания ли са по 2-ри и 10-ти дом?

Повечето общо взето да  :blink: . Има го и варианта да получа нещо и без да съм го желал, но това вече по ми се връзва с 8-ми дом и Плутона там..

*

holanda

« Отговор #54 -: Февруари 21, 2011, 06:48:19 pm »
(ама в последствие стана така, че свекито ми е Рак  :blink: и много ни угажда по принцип, имам си я като втора майка, въпреки че не и казвам "майко")

само да отбележа,че това приятелче ми е само приятелче,няма причина майка му да ми дава киндери,но й се радвам много  :confuse3:
А относно моята си ми майка - купуваше ми дрехи, които да ми стават, а не които си харесвам,

Таничка,не трябваше да говориш за майка ти,че ти се меси в живота.Както пишеш,че ти купувала дрехи,които не харесваш,има ли го момента сега да имаш досег до хубави дрехи,в смисъл такива,каквито на теб ти харесват..за да го приемем като сбъднато желание в последстви един вид..

Луната в 11 дом при мен има секстил към Юпитер (в 9-ти дом),тригон към Сатурн и Уран,а Сатурн,Уран,Нептун са в опозиция с Юпитер,сигурно оттам идва забавянето .

*

tanina80

« Отговор #55 -: Февруари 21, 2011, 06:52:20 pm »
Таничка,не трябваше да говориш за майка ти,че ти се меси в живота.Както пишеш,че ти купувала дрехи,които не харесваш,има ли го момента сега да имаш досег до хубави дрехи,в смисъл такива,каквито на теб ти харесват..за да го приемем като сбъднато желание в последстви един вид..
Ами има го момента, че ... дрехите и това как съм облечена - не ме интересува. Важното ми е да се чувствам удобно, а не как изглеждам. А иначе при някакви спешъл случаи - да, позволявам си един-два пъти в годината, да се издокарам както аз си искам  ;)
И да допълня изказването си, че се чувствам на 5-6 години  ;D - за момента ми е по важно аз какво върша като работа, повече от това колко ми плащат за това, важно и аз как се чувствам, а не как изглеждам, важно ми е и как се чувстват хората около мен и такива работи, детска му работа  ;) Може пък после нещата да се обърнат и да почна да гледам от друга страна на нещата, нищо не се знае.
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 06:59:22 pm от tanina80 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Февруари 21, 2011, 06:54:48 pm »
Това с майките и дрехите е класика. Моята продължава да ми подарява неща, които не бих облякла. Всъщност нося ги у дома. Лошото е, че иска да съм възхитена и да проявявам видима благодарност. ;D
Какво да ги правиш- майчета. ;D :wub: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Февруари 21, 2011, 07:45:11 pm »
Това с майките и дрехите е класика. Моята продължава да ми подарява неща, които не бих облякла.

Моята не ми е подарявала дрехи никога, но тя самата много обичаше да се кичи. И по-добре, имахме коренно различен вкус с нея.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #58 -: Февруари 21, 2011, 07:46:05 pm »
Аз подарявам на майка ми....И тя много се радва.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #59 -: Февруари 21, 2011, 07:53:48 pm »
Аз подарявам на майка ми....И тя много се радва.... ;D
Трябва и аз да пробвам ..., ама дали ще е този живот или някой друг ...все не ми остава време за нищо, пък за вас незнам как се оправяте :blink:.