Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300232 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #20 -: Февруари 14, 2011, 06:36:55 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:13:36 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Февруари 14, 2011, 06:45:22 pm »
Планета на щастието... :rolleyes: ;D

Сега, с тая планета, всички астролози ще се върнете в 1- ви клас. Да видите вие кон боб яде ли. ;D

Защо? ;D Яде ,яде , като няма друго... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #22 -: Февруари 14, 2011, 06:50:14 pm »

Сега, с тая планета, всички астролози ще се върнете в 1- ви клас. Да видите вие кон боб яде ли. ;D

Много музикален ще стане тоя кон.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Февруари 14, 2011, 07:02:52 pm »

Много музикален ще стане тоя кон.  ;D
:haha: :haha: :rolf: :rolf: , представям си звучната мелодия.....,има и още нещо....*Уханието*..... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #24 -: Февруари 14, 2011, 07:11:28 pm »
:haha: :haha: :rolf: :rolf: , представям си звучната мелодия.....,има и още нещо....*Уханието*..... :haha:

О, това ще бъде цяла симфония за хора с изтънчен, музикален вкус ...и обоняние.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 14, 2011, 07:19:32 pm »

О, това ще бъде цяла симфония за хора с изтънчен, музикален вкус ...и обоняние.  ;D

Ами , ако конете са повечко... :rolleyes: ;D ;D....

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Февруари 14, 2011, 07:23:31 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=NJfVxoi64Z0

Честит празник на любовта!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #27 -: Февруари 14, 2011, 07:24:10 pm »

Тогава.... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 14, 2011, 07:29:42 pm »

Тогава.... :rolleyes:

:o.....Харесва ми.... ;D :P
От къде го *изкопа*? ;D

*

holanda

« Отговор #29 -: Февруари 14, 2011, 07:33:13 pm »

това най-най отгоре етикет ли е ?  ;D
къде ли е ''made''нато ?  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #30 -: Февруари 14, 2011, 07:36:57 pm »
От къде го *изкопа*
? ;D

Не беше само копането. Имаше бая играчка още по него.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 14, 2011, 07:39:24 pm »
От къде го *изкопа*
? ;D

Не беше само копането. Имаше бая играчка още по него.  ;D

Много ми хареса.... ;D , Произведение на изкуството.... :rolleyes:....Бих искала да го имам в колекцията си :P ;D....

« Отговор #32 -: Февруари 14, 2011, 09:05:58 pm »
Аааа,аз празнувам Трифон ЗарЯзан  ;D

Пък понеже Валентинчо не го тача,искам ей такъв подарък,може и без сърцето отзад  :P :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 14, 2011, 09:15:07 pm »
Ми много хард тоя ми се чини.... ;D И вързан....,бих го изтезавала с пламъка на ......

« Отговор #34 -: Февруари 14, 2011, 09:20:12 pm »
 :yahoo: Стига с тая лИбов,с други работи ще го изтезавам  ;D :confuse3:

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 14, 2011, 09:51:30 pm »

Квииии.... ;D :rolleyes:

« Отговор #36 -: Февруари 14, 2011, 09:57:50 pm »

Квииии.... ;D :rolleyes:
:P Тайна,ама без лИбов,че ми писна вече...по на забавление  :thinking:

*

tanina80

« Отговор #37 -: Февруари 14, 2011, 10:14:46 pm »
 ;D ей уникални сте значи. Кога ли ще дойда и аз на вашта, да го искам и без сърчицето... Ама то без лИбов не е интересно бе, или се лъжа... :rolleyes:? Развратници такива, така да развращавате младото поколение  ;) (Къде ли се слагам и аз към младите ... трийсет годишни какички ...)

Мъжете са по-склонни да се задомяват от жените14 февруари 2011
Жените винаги са били по-склонни да се задомяват от мъжете или поне такова беше общоприетото мнение.
Тази тенденция обаче изглежда се е променила. Според ново изследване мъжете също са заинтересовани да създават семейство и дори неженените мъже е по-вероятно да мечтаят за деца, от неомъжените жени. Според експерти причината за това е засилването на равенството между половете. "Мъжете днес се приближават повече от всякога до женския архетип. По-вероятно е да искат да се задомят по-скоро от жените", казва ръководителката на изследването Хелън Фишър от университета Рюгерс в Ню Джърси.

"Това, което усложнява нещата, е промяната в отношението на жените към живота и връзките главно заради огромния брой работещи жени", казва Фишър. "Жените придобиват самоувереност, пари и опит чрез работата и искат неща, които мъжете от години смятат за даденост. Сега тези неща са в техните възможности да ги постигнат и те се възползват от тях", допълва авторката на изследването.

Проучването е осъществено сред 5199 самотни мъже и жени. То установило, че 51% от необвързаните мъже на възраст между 21 и 34 години искат деца спрямо 46% от неомъжените жени на същата възраст. По-възрастните мъже също са по-склонни да създават семейство, като 27% от ергените между 35 и 44 години искат деца спрямо едва 16% при жените.

Last_Kiss я наистина давай през просото, току виж някой му харесало как го измъчваш  ;) и вземе да ти говори за любов ...

Аз днес съм първо на бира, после на ..., пък после каквото покаже ...  ;)

Честит празник!  :88:

« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 10:19:43 pm от tanina80 »

« Отговор #38 -: Февруари 14, 2011, 10:19:53 pm »
Хахаха,Танина....толкова ми е изморено,имам чувството,че съм на прага на празнотата,смисъл,че скоро време ще почувствам празнота /стига главоболия с тая любов/,та гледам го по на забавление,макар че едно е какво казвам и друго е,което правя  ;D така че засега ще си го гледкам само на картинка  :umnik:

*

Инти

• 2068
« Отговор #39 -: Февруари 14, 2011, 10:20:45 pm »
Искам го този пурпурен свещен скарабей  :blink: