ей уникални сте значи. Кога ли ще дойда и аз на вашта, да го искам и без сърчицето... Ама то без лИбов не е интересно бе, или се лъжа... :rolleyes:? Развратници такива, така да развращавате младото поколение

(Къде ли се слагам и аз към младите ... трийсет годишни какички ...)
Мъжете са по-склонни да се задомяват от жените14 февруари 2011
Жените винаги са били по-склонни да се задомяват от мъжете или поне такова беше общоприетото мнение.
Тази тенденция обаче изглежда се е променила. Според ново изследване мъжете също са заинтересовани да създават семейство и дори неженените мъже е по-вероятно да мечтаят за деца, от неомъжените жени. Според експерти причината за това е засилването на равенството между половете. "Мъжете днес се приближават повече от всякога до женския архетип. По-вероятно е да искат да се задомят по-скоро от жените", казва ръководителката на изследването Хелън Фишър от университета Рюгерс в Ню Джърси.
"Това, което усложнява нещата, е промяната в отношението на жените към живота и връзките главно заради огромния брой работещи жени", казва Фишър. "Жените придобиват самоувереност, пари и опит чрез работата и искат неща, които мъжете от години смятат за даденост. Сега тези неща са в техните възможности да ги постигнат и те се възползват от тях", допълва авторката на изследването.
Проучването е осъществено сред 5199 самотни мъже и жени. То установило, че 51% от необвързаните мъже на възраст между 21 и 34 години искат деца спрямо 46% от неомъжените жени на същата възраст. По-възрастните мъже също са по-склонни да създават семейство, като 27% от ергените между 35 и 44 години искат деца спрямо едва 16% при жените.
Last_Kiss я наистина давай през просото, току виж някой му харесало как го измъчваш

и вземе да ти говори за любов ...
Аз днес съм първо на бира, после на ..., пък после каквото покаже ...

Честит празник! :88: