Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300501 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #140 -: Февруари 22, 2011, 05:00:59 am »
http://woman.hotnews.bg/n/zashto-imame-nuzhda-ot-koteta-i-kucheta.7128.html

видеото е уникат  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #141 -: Февруари 22, 2011, 05:12:23 am »

Супер е!  ;D :P точно за преди Лека нощ  :wub:

« Отговор #142 -: Февруари 22, 2011, 05:37:00 am »

видеото е уникат  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :

На 2:23!!!!  :haha:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

tanina80

« Отговор #143 -: Февруари 22, 2011, 04:04:18 pm »

И текста е уникат  ;D, много вярнооооооооооо и истинско  ;)

Ние вкъщи си имаме котка  :blink:. Аз исках да си имаме  :blink:. После не исках  :blink: Щях да я засилвам да лети през терасата  ;) или да я пускам на свобода, ама другото родителско тяло (мъжо ми) не ми даде, хем отначало той не искаше  ;D :rolleyes: И засега си живуркаме добре с котенцето, идва спи при нас, мърка ..., ама нещо пак взе да ме дразни, че все около мъжа ми мърка  ;D, хем е мъжко коте, и все ходи да му се мазни, и той накрая взе да харесва котката повече от мен   :rolf:, повече го предразполагала  ;) Ама така е, като си е взел огин жена  :blink: пък и със силен Сатурн (за Уран да не говорим) ... или ще трябва да ми се напасва на настроенията  :mellow: или да ме сменя  ;D

А в другата ми къща - при майка и татко :wub: - имахме 2-3 котките, всичките тотално се побъркаха, ядоха бой и ги изхвърлиха  :-[ Татко искаше куче ..., ама не му дадоха  ;D А, че аз аджаба на кой да се метна, на гората ли?  :rolf: :confuse3: :yahoo: :rakeattack: :kissd:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #144 -: Февруари 22, 2011, 05:32:50 pm »
Днес докато четях постовете на Танина80 се зачудих това да не е Хелото-Фея? Тя нали каза, че ще се върне и да я чакаме, а дотогава да се съмняваме във всеки новорегистрирал се?  :confuse3: :confuse3: Kak мислите?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

tanina80

« Отговор #145 -: Февруари 22, 2011, 05:56:17 pm »
Днес докато четях постовете на Танина80 се зачудих това да не е Хелото-Фея? Тя нали каза, че ще се върне и да я чакаме, а дотогава да се съмняваме във всеки новорегистрирал се?  :confuse3: :confuse3: Kak мислите?

Амииии не съм никво Хелоууу  :blink:, въпреки, че постовете й ме кефеха. Тя май беше някъв Телец или нещо от тоя род (по спомен говоря) Стига с тия паранои.

*

tanina80

« Отговор #146 -: Февруари 22, 2011, 06:22:40 pm »
Крушките ви гърмели, незнам си какво ... на мен тука тока ми спира, не крушките да гърмят ... Тъкмо щях да пиша във форума, ама то кво ли да пиша, като помощ от никъде ...   :-\ А иначе, вкъщи тая крушка дето я чаках да изгърми, се оправи  ;D ... друга изгърмя  :57: Бащата минал, и крушката в детската - айдееее и тва и беше  ;D ;) И той не е малък Уран  :rolf: :haha: :rakeattack: (пълна лудница  :yahoo: :confuse3:) Пълна къща с деца  :rakeattack:, каква стана тя ... Къде го удряш, къде се пука ...  ;) Днеска Урана ми незнам какви са му транзитите, ама ... съм яко в джаза  :-[

*

tanina80

« Отговор #147 -: Февруари 22, 2011, 06:27:43 pm »
За мойте транзите незнам, ама в момента ... възлите са по осите АСЦ(БЛЗ 1 градус)-ДСЦ(СТР 1 градус) ... Слънцето е на К9 май (излиза от осми и влиза в 9-ти). Мерк е още в осми ..., но се води в съвпад със Слънце ... има някво хвърчило Луна(Жена)-Слънце(Мъж)-Мерк(дъръ бъра) и възлите в първи градус  :-\, някво ново начало ще да е ... И тая Лилитка горе - 27 градус в Риби (пак крайни градуси ...), че и тя пък тауквадрат с възлите ....
Някой няма ли да седне да ми обясни, как се обяснява, когато има хем хвърчило, хем тауквадрат дето е замесен в това хвърчило ... , че и с вълзите в целия филм :-\
Марая? Твойта "снаха" дето викаш ... нямаше ли и тя едно такова нещо или бъркам ...
Уран и той ... 30-ти градус ..., че и в съвпад с К11 (аз моя 11-ти дом не си го харесвам, защото все ми пише лъжовни приятели ..., че имам, дето само да се възползват от мен  :-\  :'(), че и в квадрат с Плутон в седми (партньорите)...

Сценарий за филм  ;) - някой хора ще измрем, други ще пратят хеликоптери уж да ни спасяват, но всъщност за да се направят на най-великите, трети - ще познаят, въпреки че не са познали те ... и ще станат най-великите ... Филми, филми, навсякъде само филми ... около мен  :lol: Да ми се маха Нептуня от първи дом, че не издържам вече  :-\

Тва "земетресение" ся в Бургас ли ще е, или във "Софето"? И земетресение ли е ще е, или просто "нещо" по високите етажи?
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 06:44:35 pm от tanina80 »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #148 -: Февруари 22, 2011, 06:49:06 pm »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #149 -: Февруари 22, 2011, 07:01:15 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:20:56 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

tanina80

« Отговор #150 -: Февруари 22, 2011, 07:15:36 pm »
Много сладко това бебе панда  :wub:

Ама и дебелата мечка дето си гризкаше хлебчето как се стресна  :57: :rolf:

*

tanina80

« Отговор #151 -: Февруари 22, 2011, 07:23:14 pm »
Стига с тия паранои.
Какво ви говоря, като и аз съм същата  ;D, че и по-зле  ;)

*

tanina80

« Отговор #152 -: Февруари 22, 2011, 07:33:45 pm »
Постоянно ми се обновява, я скайпа, я фейсбука, я форума ...

Да ви попитам доколко е надежден този фейсбук и приложенията му? Все иска достъп до основните ни данни? Дали може да се напляскам с пари там, без да знам ... или тва пак са някви паранои?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #153 -: Февруари 22, 2011, 08:03:20 pm »
Kak мислите?

Нее, Танина не е от скоро потребител, просто се завърна с пълна сила. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tanina80

« Отговор #154 -: Февруари 22, 2011, 08:23:08 pm »
Абе пълна сила, ама не ми е много пълна силата, щото не знам къде ще е тва земетресение...
Сега се притеснявам за Дания ... и за Румъния ... нещо не мога да определя ... къде какво ... защо ..., а и монитора ми постоянно премигва, тоците на работа спират ...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #155 -: Февруари 22, 2011, 08:30:45 pm »
Абе пълна сила, ама не ми е много пълна силата, щото не знам къде ще е тва земетресение...

Можеш ли да направиш опит да не мислиш поне днес за земетресения?  ;) То, ако ще се мре, така или иначе, ще стане. Концентрирай се върху нещо по-интересно или важно. Излишно е да изпадаш в паника, а и в сто теми да го напишеш, едва ли нещо ще се промени.   

*

tanina80

« Отговор #156 -: Февруари 22, 2011, 08:47:26 pm »
Можеш ли да направиш опит да не мислиш поне днес за земетресения?  ;) То, ако ще се мре, така или иначе, ще стане. Концентрирай се върху нещо по-интересно или важно. Излишно е да изпадаш в паника, а и в сто теми да го напишеш, едва ли нещо ще се промени.   
Ми не ми се мре бе хора  :blink:, ако имаше някакъв начин ...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #157 -: Февруари 22, 2011, 08:53:14 pm »
Ми не ми се мре бе хора  :blink:

:rolf: Няма, обещавам.

*

tanina80

« Отговор #158 -: Февруари 22, 2011, 09:02:33 pm »
 ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #159 -: Февруари 22, 2011, 09:05:08 pm »
Танина, имам чувството, че вече си изгаряла от нетърпение да те познаем  ;D.
Най-добре бъди себе си
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.