За мойте транзите незнам, ама в момента ... възлите са по осите АСЦ(БЛЗ 1 градус)-ДСЦ(СТР 1 градус) ... Слънцето е на К9 май (излиза от осми и влиза в 9-ти). Мерк е още в осми ..., но се води в съвпад със Слънце ... има някво хвърчило Луна(Жена)-Слънце(Мъж)-Мерк(дъръ бъра) и възлите в първи градус

, някво ново начало ще да е ... И тая Лилитка горе - 27 градус в Риби (пак крайни градуси ...), че и тя пък тауквадрат с възлите ....
Някой няма ли да седне да ми обясни, как се обяснява, когато има хем хвърчило, хем тауквадрат дето е замесен в това хвърчило ... , че и с вълзите в целия филм

Марая? Твойта "снаха" дето викаш ... нямаше ли и тя едно такова нещо или бъркам ...
Уран и той ... 30-ти градус ..., че и в съвпад с К11 (аз моя 11-ти дом не си го харесвам, защото все ми пише лъжовни приятели ..., че имам, дето само да се възползват от мен

), че и в квадрат с Плутон в седми (партньорите)...
Сценарий за филм

- някой хора ще измрем, други ще пратят хеликоптери уж да ни спасяват, но всъщност за да се направят на най-великите, трети - ще познаят, въпреки че не са познали те ... и ще станат най-великите ... Филми, филми, навсякъде само филми ... около мен :lol: Да ми се маха Нептуня от първи дом, че не издържам вече

Тва "земетресение" ся в Бургас ли ще е, или във "Софето"? И земетресение ли е ще е, или просто "нещо" по високите етажи?