Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 299189 Прегледи
*

tanina80

Re:Дърдорилня 2
« Отговор #160 -: Февруари 22, 2011, 09:50:49 pm »
Някакво куче бездомно сега мина пред магазина и се завъртя пред вратата ... искаше да му обърна внимание горкото  ;) Ей тва не ми се беше случвало - честно  :rolleyes: Само някви странни неща ми се случват. И почвам да се чудя - щом и животните подлудяха ... какво ли може да значи това  :-\

*

holanda

« Отговор #161 -: Февруари 22, 2011, 10:29:22 pm »
Някакво куче бездомно сега мина пред магазина и се завъртя пред вратата ... искаше да му обърна внимание горкото  ;) Ей тва не ми се беше случвало - честно  :rolleyes: Само някви странни неща ми се случват. И почвам да се чудя - щом и животните подлудяха ... какво ли може да значи това  :-\

тук вече те хваща параноята... ;D

студено е,нормално да се въртят насам-натам.

Случва се някое куче да извърви километър с теб,това странно ли е ?
отг- Твърдо нйе !

ако това ще те успокои,излез,изпуши една цигара и му поговори мислено (!),ако дава реакции,тогава вече може да пообмислиш нещата.. 

*

tanina80

« Отговор #162 -: Февруари 22, 2011, 10:30:59 pm »
тук вече те хваща параноята... ;D

студено е,нормално да се въртят насам-натам.

Случва се някое куче да извърви километър с теб,това странно ли е ?
отг- Твърдо нйе !

ако това ще те успокои,излез,изпуши една цигара и му поговори мислено (!),ако дава реакции,тогава вече може да пообмислиш нещата.. 

Ами не ми се беше случвало бе хора, сега за сефте ми се случи, иначе ме е страх от кучета по принцип и бягам далеч от тях. И стига ме бъзика с тия ... мислено да си говоря с някво си куче  :mellow:

*

holanda

« Отговор #163 -: Февруари 22, 2011, 10:32:54 pm »
 ;D ;D ;D

обичам да се бъзикам,а към такива,които ми се хващат,направо се пристрастявам  ;D :P

*

tanina80

« Отговор #164 -: Февруари 22, 2011, 10:59:49 pm »
Това е за темата за сънищата ... ама гледам лилавке си в тая тема в момента ...

*

holanda

« Отговор #165 -: Февруари 22, 2011, 11:12:14 pm »

кое е сън ?  :unsure:

*

tanina80

« Отговор #166 -: Февруари 23, 2011, 12:03:59 am »

кое е сън ?  :unsure:

Ами това поне мисля не е сън http://banks.dir.bg/2011/02/22/news8054440.html

*

abroad

• 2187
« Отговор #167 -: Февруари 23, 2011, 01:45:52 am »
ми, аз лично винаги се радвам дълбоко на подобни : Изпуснати в тоалетната телефони, гръмнали телевизори, печки, перални, чешми, казанчета на тоалетни, катастрофи на паркинги, загубени портфейли, ключове, етц... Че са "по-малките бели злА"... И, че с тях съм се откачила от нещо по-кофти да ми се случи...

А Сат на МЦ ми звучи доста ползотворен на гран левел, при мен поне така беше, е имаше и ексцесийки, ама пък на кариерно-статусно нива си беше доста плодороден...

май си права, същото си помислих и аз :blink:
но все пак днес се спазарих и си оправих телефона - е, не се размина без козметични остатъчни недостатъци, но ще се смиря ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #168 -: Февруари 24, 2011, 04:53:53 am »
хахааааааааааааааааааа ей тва е върха  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

http://web.hit.bg/nikom72/screencleaner/screencleaner.html

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #169 -: Февруари 24, 2011, 05:10:39 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:25:18 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Vision

• 3523
« Отговор #170 -: Февруари 24, 2011, 05:17:24 am »
хахааааааааааааааааааа ей тва е върха 

сладко мопсче.. :blink:  сутринта на асансьора се засякох с някакъв непознат с джак ръсел териер- бебе..прелестно малко създание, радост за душата..като му заговорих започна да скимти от мъка, защото подскачаше да ме близне по лицето, но не стигаше..като го взех в ръце, за 5 секунди ме облиза няколко пъти, направи ми целия ден..дано това да са някакви нови хора от блока и да го виждам по- често това кученце, изпълни ме с щастие.. :blink:

ето таковка някакво беше, женско, на 3 месеца, абсолютен бонбон:

подскача от място като че има пружинки на краката.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #171 -: Февруари 24, 2011, 05:22:37 am »
.....с джак ръсел териер- бебе..прелестно малко създание,

подскача от място като че има пружинки на краката.. ;D

ааа това е кучето от Маската. Много е смешно. Аз много ги харесвам. Малко са невротични, но са много забавни. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #172 -: Февруари 24, 2011, 05:32:15 am »

ааа това е кучето от Маската. Много е смешно. Аз много ги харесвам. Малко са невротични, но са много забавни. :blink:

да, точно..но това в Маската беше мъжко, а те винаги са по- различни..обичам да гледам женски животни- по- нежни и с мек характер са, по- умни са и по- лесно се обучават в хигиенни и всякакви навици..
ако някой ден се пречупя и си взема куче ще е такова- джак ръсел териер..нека е невротично, да си тича колкото му душа иска, няма да му преча.. :blink: това куче ти разтопява сърцето за секунди, любов от първо близване по лицето беше.. ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #173 -: Февруари 24, 2011, 05:47:26 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:28:50 am от priya »

*

Vision

• 3523
« Отговор #174 -: Февруари 24, 2011, 05:53:24 am »
Ами, ако някога реша да имам изобщо куче друго, може би би било такова джак ръселка или отново дакелка... Миналата година искаха да ми подарят ръселче, но просто сърце не ми дава да взема друго куче, докато мойта е болничка и не може да ходи... Наистина са чудесни, но искат ужасноооо много тичане и скачане, а с новите наредби да са само на каишка при разходка е просто грехота... В сф не съм намирала затворени градини за пускане на кучета без каишка да тичат... А и да има все ще изскочи някой пит бул или дого аржентино да ми схруска бебето... :(

спокооойно, ние ще си купим дотогава къщи с големи градини с дървета, трева и цветя и ще пуснем ръселките да си вилнеят на воля.. ;)

лека нощ на всички и приятни сънища.. :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #175 -: Февруари 24, 2011, 06:00:11 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:29:02 am от priya »

*

tanina80

« Отговор #176 -: Февруари 24, 2011, 02:00:56 pm »
Много е готино кученцето!

Разгледах снимките на страицата на автора. Момчето, дето го е направило не може да ходи. А се справя с живота отлично, и е съхранил отлично чувство за хумор. Браво! :blink:

:'( Горкото дете. Уж не обичам да съжалявам хората, и мен да ме съжалявам, ама ... то ... това как да не го ... Гадно, е. Детството му, не е това, което би трябвало до бъде ... няма ли начин да му се помогне на това дете  :'(? То "чувството си за хумор" може би просто му се е наложило да го съхрани, и да го засили даже, за да се справи с действиетлността си, но определено е съхранило Любовта към всичко живо .... или поне към животните ... като не го познавам, какво ли говоря и аз ... ама ... мъчно ми стана за него  :(.

*

tanina80

« Отговор #177 -: Февруари 24, 2011, 02:11:35 pm »
Това е за днес http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3637791 - втората новина, която чух. Това щяло да бъде последния полет на совалката ... защо ли? Защо последния? Пак темата за извънземните ми идва на акъла ..., ама те не вярвам да са в тая Международна космическа станция  ;D Там сигурно е доста скучно.

А първата беше - http://www.novinar.net/news/praviat-parvata-komuna-za-zheni-v-balgariia_MzUxMjszMg==.html - странно, аз си мислех, че в тия комуни е за всички, пък то явно жените пак не са ги имали за хора  :-\ Те тях може и да ги оправят от зависимостта, ама мен кой да ме оправи от съвпада Луна-Нептун  ;) (дрогирана по рождение, това май е свързано и с жлезите с вътрешна секреция ...)
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 02:22:49 pm от tanina80 »

*

tanina80

« Отговор #178 -: Февруари 24, 2011, 04:05:43 pm »
Суеверни ли сте? Аз нещо напоследък ... май взех да ставам  :-\
От сутринта се опитвам да познавам за вечерта  :blink: (Тука нали е дърдорилнята, май може да си пиша каквото си искам  ;D)
Че от сутринта - първо се опитаха да ме излъжат с цигарите - не ми дадоха такива каквито искам, добре че видях и му казах да ми даде от другите, после лопата ходих да си купувам да рина сняг  :yahoo: (ся да не вземете да ми се смейте за лопатата ей  :rolf: :rakeattack: имам си квадрат Слънце-Марс и излишна енергия за изразходване бол), че то тука така наваля, не е за разправяне просто, не знам как е у Софето ... и че с лопатата се опитаха да ме минат малко - няква скъпа искаха да ми дават, ама и там се оправиха нещата ... после и кафе не можах да си пусна, ама ми пуснаха ... и така  :blink:
Само улиците незнам как ще ги изчистят ... то вали направо на парцали ..., но пък е готино  :cancers: :sagittariuss: :capricorns: :leos:

В София как е времето?
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 04:16:49 pm от tanina80 »

*

tanina80

« Отговор #179 -: Февруари 24, 2011, 04:18:36 pm »
спокооойно, ние ще си купим дотогава къщи с големи градини с дървета, трева и цветя и ще пуснем ръселките да си вилнеят на воля.. ;)
И ние си имаме една такава мечта ... вкъщи ... само, че къщата да е в Канада  ;)