Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300439 Прегледи
*

123

• *
  • 230
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #220 -: Февруари 26, 2011, 09:12:59 pm »
И аз нямах, ама намерих малко ... и какво да видя ... те всичките ми познати, по цял ден там ... цъкат ли цъкат ..., ама то при тая безработица в БГ... кво да прай човек ...
Ще си намеря аз нещо да правя  :-\, само дето още не знам какво. Май първо трябва да си намеря готин шеф  ;D, дето да дава работа, а аз само да си бачкам  ;)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #221 -: Февруари 26, 2011, 09:24:12 pm »
пак да кажа..олиииии  ;D

*

123

• *
  • 230
« Отговор #222 -: Февруари 26, 2011, 09:29:26 pm »
пак да кажа..олиииии  ;D

Олииии...малииии...., ама шеф като не става ... колкото и да бачка подчинения ... все "духа супата" и така ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

holanda

« Отговор #223 -: Февруари 26, 2011, 09:41:12 pm »
Олииии...малииии...., ама шеф като не става ... колкото и да бачка подчинения ... все "духа супата" и така ....

бе глей си работката и шефа,мани ги тея фейсбуци-мейсбуци..мисли стратегии как да си оправиш положението,държавата я остави сега,и без това всичко започва от теб  ;)

*

123

• *
  • 230
« Отговор #224 -: Февруари 26, 2011, 09:45:23 pm »

бе глей си работката и шефа,мани ги тея фейсбуци-мейсбуци..мисли стратегии как да си оправиш положението,държавата я остави сега,и без това всичко започва от теб  ;)

Абе то може да започва от мен, ама не "свършва" при мен  :rolleyes:, накрая той обира парсата, а аз ...

Трябва май да си ставам сама шеф на мене си, ама не мога да измисля, с какво да се занимавам ... освен евентуално някакви секс услуги  :rolf:, с тоя мой осми дом ... и тоя квадрат Слънце-Марс ...

Айде, лек ден и почивни дни. Да се надяваме, че чак в пондельник ша ви досаждам пак. Живот и здраве ... И са обичайте, без да са саабличати ... Иии Умната .... И ако има сватба - да ма поканите и мен, че много ми са играй  ;D

*

holanda

« Отговор #225 -: Февруари 27, 2011, 12:27:51 am »
.... И ако има сватба - да ма поканите и мен, че много ми са играй  ;D

кой ш съ жени ? Света се променя  ;D

(боядисах се повторно и пак ме хвана онова глупаво ''хахо-хихи'' настроение,явно амоняка ми действа по-така)

*

abroad

• 2187
« Отговор #226 -: Февруари 27, 2011, 12:42:55 am »
(боядисах се повторно и пак ме хвана онова глупаво ''хахо-хихи'' настроение,явно амоняка ми действа по-така)

те, ората като за теб съвсем услужливо са измислили без-амонячните, ма ти пак по тъч линията на секса бягаш :mellow:

*

holanda

« Отговор #227 -: Февруари 27, 2011, 12:49:47 am »
хитра сврака  :P

е ,не е чак толкова зле положението   :blink:
но цвета ми отново доста добре се получи,какво става незнам,но все добре ми се получава..
..надявам се да е така,до последния останал косъм  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #228 -: Февруари 27, 2011, 12:57:55 am »
но цвета ми отново доста добре се получи,какво става незнам,но все добре ми се получава..

е, не се сещам за везна, дето все да не и се получава :P

*споменах ли някъде, че се притеснявам за Aurora, замлъкна някак :-\
добре, че поне списа нещичко във филмите

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #229 -: Февруари 27, 2011, 01:28:39 am »
ТРИ НА НУЛА ЗА ЦСКААААААА йейейе  :yahoo:
Вие гледате ли мачове  :rolleyes:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

abroad

• 2187
« Отговор #230 -: Февруари 27, 2011, 01:32:30 am »
ТРИ НА НУЛА ЗА ЦСКААААААА йейейе  :yahoo:
Вие гледате ли мачове  :rolleyes:

не
само ЦСКА ;D

« Отговор #231 -: Февруари 27, 2011, 01:33:02 am »
*споменах ли някъде, че се притеснявам за Aurora, замлъкна някак :-\

:kissd:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

• 2187
« Отговор #232 -: Февруари 27, 2011, 01:44:29 am »
мдаааа, разбрах...
и аз така  :mellow:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #233 -: Февруари 27, 2011, 01:56:50 am »
Аз си бълвам огън и жупел съвсем реално, дано скоро си намеря баланса.
Хората масово са се побъркали наоколо, направо чупят глупомера
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #234 -: Февруари 27, 2011, 02:26:52 pm »
вчера цял следобед се занимавах с един подарък за много близък до мен човек. макар и недовършен ви го показвам /нямам търпение да чуя чуждо мнение, че децата ми нищо не разбират от изкуство/  ;D

това е ковчеже за съкровища, боите се състаряват нарочно - трябва да изглеждат стари и напукани  :-[

п.с. махнах снимките, че този за когото е предназначен може и да надникне за беля тука, въпреки, че отдавна не го прави  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 03:52:22 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #235 -: Февруари 27, 2011, 03:12:21 pm »
бравос Вещи,

не спираш да ме изненадваш- приятно  ;)

харесва ми,а и това са ми любими цветове  :P

пълничко ли ще го подариш  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #236 -: Февруари 27, 2011, 03:22:48 pm »
И на мен добре ми изглажда. Браво, много идейно

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #237 -: Февруари 27, 2011, 03:24:05 pm »
бравос Вещи,

не спираш да ме изненадваш- приятно  ;)

харесва ми,а и това са ми любими цветове  :P

пълничко ли ще го подариш  ;D

ми за пълничкото не зная  :-[  бая е големичко  ;D  а и не знам какво да сложа вътре  :-\  

обаче имам голям дерт - искам да напиша пожелание от вътрешната страна на капака и не знам с какво да го напиша... с боите не става щото ще е грозно. трябва да е нещо като маркер, обаче като го лакирам се притеснявам маркера да не се размаже  :-X  боите са акрилати и лака също - водоразтворими са, но маркерите са на някаква смрадлива основа  :(

иначе обожавам да се занимавам с такива неща  ;D  добре, че масата е стъклена и си имам стъргалка за стъкло иначе идея си нямам каква цапаница ще е по нея винаги  :rolf:

сега реших да приложа същите техники върху турски керемиди - ще станат невероятни картини. изпросих си от една позната няколко керемиди и ще трябва да реша в какви картини да ги превърна  :blink:  то си и зависи какви салфетки с картинки ще има де  :P  щото основните картини са от салфетки, които се лепят върху обработена и състарена основа, а после се дорисуват отгоре и на финала се лакират... абе много е пипкаво, но накрая се получават шедьоври  :rolleyes:

има и техника с пренос от картина - например си харесваш някоя картина в компютъра си, пускаш я на цветен принтер. после обработваш с бои основата върху, която ще я пляснеш. лепиш я с лицето надолу и като изсъхне с мокра гъба се обира хартията върху, която е принтирано и остава само мастилото /демек картината/. ако има нужда обработваш с бои и накрая лак... става страхотно, но нямам цветен тонер на принтера си все още...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #238 -: Февруари 27, 2011, 03:28:45 pm »
а пък някак като е изработено лично от теб и си вложил енергията си в него е по стойностен подаръка... тези стандартните подаръци не ми харесват като идеи от много отдавна... а и знам, че човека за когото е предназначен ще му хареса и с рачешките си акценти ще има с какво да го пълни  ;D ;D ;D  нали рачковците са плюшкинци и събират всичко...

ох и с тая моята рачешка Луна колко дрънкулки има из къщи, ако и и имаше кой да им обира праха щеше да е много хубаво  ;D ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #239 -: Февруари 27, 2011, 04:10:27 pm »
Веще, имаш талант, занимаваш се със сърце и ще е много хубаво, ако се намери начин да го правиш ежедневно.
В занималнята на децата се появи една госпожа и направи този курс по творчество. Заниманията са веднъж седмично и всички много се забавляват. Донесоха ми картина, направена с техниката със салфетка, много добра се беше.